Hlavní obsah

Blyštivé halenky: Kam je nosit kromě party?

Foto: HighKey, Shutterstock.com

Foto: HighKey, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Než vyrazíte do klubu na večírek a obléknete třpytivý outfit, uplyne vzhledem k současné pandemii nějaký ten čas. To ale neznamená, že se do metalických barev nemůžete vystrojit třeba rovnou dnes. V zlatých a stříbrných topech zazáříte v kanceláři i doma na gauči.

Článek

Oblíbená halenka do divadla či top visí netknutě ve skříni už možná pěkných pár měsíců. Pokud vám chybí bezstarostné chvíle i parádění před zrcadlem, udělejte si radost a hoďte se do gala! V blyštivém outfitu pozvěte partnera na rande v obýváku nebo si v zlaté halence zpestřete den v práci.

1. Do kanceláře

Elegantním dress codem v kanceláři nikdy nic nezkazíte a hodí se i pro porady po síti. Nohavice s nažehlenými puky sluší ženám každého věku a jsou ideální volbou pro důležitá jednání. Lesklou halenku zastrčte do kalhot, a jestliže vám přece jen připadá do zaměstnání příliš extravagantní, nechte ji jen letmo vykukovat zpod pleteného svetru.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. košile Mona (prodává Klingel), 1499 Kč; 2. boty Baťa, 2399 Kč; 3. kalhoty Drykorn (prodává About You), 4649 Kč; 4. kabelka Tezyo, 695 Kč; 5. svetr H&M, 1499 KčFoto: Archiv firem

2. Na důležité pochůzky

Košili v disco stylu provětrejte třeba cestou na poštu. Protože se jedná o opravdu výrazný kousek, držte zbytek outfitu v minimalistickém duchu. Kabát, džíny ani obuv už nepotřebují žádné nápadné aplikace. Vybírejte tedy takové, které splňují heslo „v jednoduchosti je krása“. Zároveň mějte na paměti, že stříbrnou halenku můžete navrstvit na obyčejné tílko a nechat ji volně rozepnutou.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Mango, 3999 Kč; 2. boty Massimo Dutti, 3995 Kč; 3. džíny Jacqueline de Yong (prodává Zoot), 739 Kč; 4. tílko Gate, 118 Kč; 5. košile H&M, 1299 KčFoto: Archiv firem

3. Pro domácí lenošení 

Trocha třpytu neškodí ani během sledování oblíbeného seriálu. Vsaďte na tričko se zlatým motivem a pohodlnou domácí soupravu, v které můžete proválet klidně celý víkend. Až půjdete na procházku, stačí jen vyměnit roztomilé papuče za obyčejné tenisky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. mikina Pull & Bear, 499 Kč; 2. bačkory Ugg (prodává Eobuv), 1869 Kč; 3. tepláky Bershka, 599 Kč; 4. gumička do vlasů Claire’s, 81 Kč; 5. tričko Zara, 399 Kč Foto: Archiv firem

4. Na rande

Prostory restaurací jsou sice momentálně zavřené, ale okořenit vztah s partnerem můžete klidně u prostřené tabule ve vlastním obýváku. Uvařte si chutnou večeři a oblečte se stejně, jako byste měli rande ve vyhlášeném podniku. Až půjdete nakoupit ingredience, nezapomeňte na kabát a stylovou tašku. To, že ladí s potiskem trička, je už jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Bershka, 799 Kč; 2. boty Karl Lagerfeld (prodává Answear), 3699 Kč; 3. sukně Reserved, 599 Kč; 4. taška Lindex, 100 Kč; 5. tričko Mohito, 379 Kč Foto: Archiv firem

Načítám