Hlavní obsah

Bývalé královny krásy a jejich lásky a trápení: čí manžel skončil za mřížemi a kdo se stále hledá

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Královnami krásy se staly před nějakou dobou, ale z očí veřejnosti nikdy nezmizely. Potkaly životní lásky, zažily zradu i zklamání a umějí veřejnost zvednout ze židle i dojmout. Jak žijí nejznámější oblíbené krasavice?

Článek

Vítězky soutěží krásy bývají pod drobnohledem nejen kvůli svému vzhledu, ale fanoušky také zajímá, jak jim korunka změní osobní život. Zůstanou s chlapcem, který jim tolik držel palce, nebo si najdou nového partnera? Možná nevíte, kdo je současnou českou Miss, ale jména starších krásek si pamatujete. Co se u slavných žen děje?

Taťána Gregor Brzobohatá (34)

Loni slavila naše nejúspěšnější Miss výročí: 15 let od výhry titulu Miss World. Jak to měla v osobním životě? Žila s pražským radním Milanem Richterem (46), s modelem Lanem Carlsonem (43) a v roce 2013 se zamilovala do hudebníka Ondřeje Brzobohatého (39). Byla to velká láska a o tři léta později se konala svatba.

V poslední době se ale objevovali každý zvlášť, což vzbuzovalo otázky. A odpověď dostala veřejnost v prosinci: rozchod. Ač ještě v červnu obnovovali manželský slib a plánovali rodinu, muzikant se mezitím zamiloval jinde.

Foto: Profimedia.cz

Krásný zamilovaný pár... Na červnové akci ještě rozdávali úsměvy, ale to je dnes už minulostFoto: Profimedia.cz

Alena Šeredová (43)

V roce 1998 byla horkou favoritkou na českou Miss, ale nakonec vyhrála Kateřina Stočesová (42). Alena Šeredová se stala 1. vicemiss a na Miss World obsadila krásné 4. místo. Nejvíc se proslavila v Itálii, kde trvale žije: stala se tu televizní hvězdou a zahrála si i v několika filmech.

Velkou lásku prožila s moderátorem Bořkem Slezáčkem (54), a když začala randit s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (44), Itálie jásala. Vzali se v roce 2011, kdy už měli dva syny Louise (14) a Davida (12). Ale Gigi se zakoukal jinde a rozešli se. Krásná Miss sama nezůstala a štěstí našla v náručí miliardáře Alessandra Nasiho (47), s nímž má dcerku Vivienne (1).

Foto: Profimedia.cz

Alena Šeredová od kamarádek slyšela, že je prý druhé manželství lepší než první. Takže by se sňatku s Alessandrem Nasim nebránilaFoto: Profimedia.cz

Eliška Bučková (32)

V roce 2008 okouzlila porotu a vyhrála Miss, později se z ní stala úspěšná modelka. Umí být za krásku v trendy oblečení, ale i pohodovou holkou, která jede na rybářskou výpravu nebo pořádá dětské tábory. V minulosti byla zasnoubená s muzikantem Václavem Noidem Bártou (41) a dlouho to vypadalo, že řekne ano rybáři Jakubu Vágnerovi (40). Nyní má bývalá anorektička novou lásku a tento vztah dlouho tajila: její milenec Radek Vácha je totiž ženatý a má děti.

Foto: Profimedia.cz

Eliška Bučková sdílí se svými sledujícími jak pracovní, tak soukromé radosti. A když se ukázalo, že její nový milý je ženatý, se zlou se potázalaFoto: Profimedia.cz

Jitka Nováčková (29)

Soutěž krásy vyhrála v roce 2011, jako modelka se proslavila u nás i za hranicemi, uspěla i jako moderátorka a stala se vlivnou influencerkou. V roce 2017 s fanoušky sdílela, že se zamilovala a našla toho pravého. Je jím profesionální finský fotbalista Tim Sparv (34). Mívali vztah na dálku, nakonec se za ním Miss přestěhovala. V lednu 2021 se jim narodila holčička Leah Elissa a rodina nyní tráví čas v Česku, protože šťastný tatínek ukončil hráčskou kariéru.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Nováčková fanoušky ráda baví střípky ze života s cizincem i s malou dcerkou. Nedávno sdílela, že první noc bez miminka nestrávili v posteli, ale zajeli do automyčkyFoto: Profimedia.cz

Helena Houdová (42)

Královnou krásy se stala v roce 1999 a vždy se zajímala o ochranu životního prostředí. V roce 2008 se provdala za amerického podnikatele Omara Amanata (49) a má s ním tři potomky: Dariena (13), Daveeda Jakuba (11) a Deiu (9). Manžel ovšem nebyl z nejvěrnějších a rozvedli se. Začala s dětmi cestovat a vzdělává je sama a nemá to přitom jednoduché: exmanžel se dokonce dostal do vězení, nedávno byl propuštěn.

Dnes Miss jako koučka učí ženy objevit posvátnou sílu a muže stát se lepšími milenci. Její názory často vyvolávají kontroverzi: třeba nošení roušek přirovnala k židovským hvězdám a speciální alkalická voda podle ní pomáhá léčit rakovinu.

Foto: CNC : David Kundrát / CNC / Profimedia

Helena Houdová je aktivní na sociálních sítích, ale spíše než své soukromí sdílí své myšlenkové postojeFoto: CNC : David Kundrát / CNC / Profimedia

Lucie Křížková (37)

Jedna z nejsympatičtějších královen krásy (2003) prožívá těžké období. Bývalá sportovní gymnastka a populární moderátorka zůstala sama s dětmi, zatímco její manžel, jachtař David Křížek (49), byl odsouzen za tunelování spořitelního družstva.

Ona za manželem pevně stojí a je si jistá, že nejednal úmyslně. A není sama – mnozí přátelé a známí sepsali petici na Křížkovu podporu. Nejdůležitější je, aby malý David (9) a Lola (5) těžkou situaci snášeli co nejlépe.

Foto: Profimedia.cz

Jejich vztah stojí na pevných základech a Lucie Křížková o svém muži nepochybuje. Teď musejí s dětmi zvládnout odloučeníFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám