Hlavní obsah

A takový to byl dokonalý pár! Katie a Tom či Zlata a John

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Recept na dokonalý vztah vám jen těžko někdo předepíše. Každému funguje něco jiného: smysl pro humor, společné zájmy nebo spalující vášeň. Ale i v ráji se objeví problémy a rozejít se může i pár snů. Které slavné dvojice vypadaly idylicky a nyní se jen přátelí nebo o sebe ani nezavadí pohledem?

Článek

Dokonalý pár? To je dvojice, která si rozumí beze slov, jeden druhého umí rozesmát, milují společný čas a navzájem si sebe váží. A určitě se najdou i mezi slavnými osobnostmi. Líbí se vám sledovat jejich dokonalý život a vidět lásku až za hrob v přímém přenosu. Pak je velký šok, když se na titulních stranách ukáže fotka ideálního slavného páru a velký titulek „Rozchod!“.

Vztahy kterých "párů snů" neměly šťastný konec?

Barbora Srncová (50) & Petr Rajchert (51)

Malující herečka se s hrajícím hudebníkem seznámila při natáčení Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (2000) a v roce 2006 si řekli ano. Měli romantickou svatbu, na které nechyběly jejich děti z předešlých vztahů. Působili jako harmonický pár a shodně odsuzovali nevěru. V roce 2020 však po 19 letech oznámili rozchod. Z vyjádření Barbory Srncové je evidentní, že ona iniciátorkou nebyla.

Foto: Profimedia.cz

Důvody rozchodu veřejně nepropíral ani jeden z manželůFoto: Profimedia.cz

Zlata Adamovská (61) & Radek John (65)

Za idylický pár byli považováni i populární herečka a známý novinář a politik. Vzali se v roce 1984 a receptem na hezký vztah podle nich byla i vzájemná důvěra. Nic se ale nesmí přehánět... Nejdříve se provalil Johnův poměr s kolegyní Pavlínou Wolfovou (48) a na začátku roku 2010 se ukázalo, že má sedmiletou dceru s jinou ženou. Následoval rychlý rozvod, dvakrát se spálit o stejná kamna herečka nechtěla.

Foto: Profimedia.cz

O soukromí Radka Johna se v současnosti moc neví, Zlata Adamovská se v roce 2013 provdala za kolegu Petra Štěpánka (71) a je velmi šťastnáFoto: Profimedia.cz

Eliška Bučková (30) & Jakub Vágner (38)

Na první pohled neměli vítězka soutěže Česká Miss 2008 a nejslavnější český rybář nic společného. Ona se ale ukázala jako holka do nepohody, která skvěle vaří, on ji rád po návratu z dobrodružných výprav doprovodil na nóbl akci. Bohužel v září 2018 oznámili rozchod v přátelském duchu, ona chtěla děti a on ještě adrenalin.

Foto: Profimedia.cz

Vypadali jako dokonalé přitahující se protiklady, ale nakonec se jejich cesty rozešlyFoto: Profimedia.cz

Demi Moore (57) & Bruce Willis (65)

Je to víc než dvacet let, co se hvězdný pár devadesátek rozešel, ale přáteli zůstali a se svými rodinami trávili i karanténu. Zamilovali se do sebe v roce 1987, po pár měsících se vzali a počali dceru Rumer (31). V dalších letech pracovali na svých kariérách, narodily se jim další dvě dcery, byli dokonalí. V roce 1998 ale vydali prohlášení, že se jejich cesty rozcházejí: nedařilo se jim sladit pracovní kalendáře.

Foto: Profimedia.cz

Rozvod jako z učebnice: dodnes se vídají, a i když mají každý jiného partnera, jsou v pohoděFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (50) & Marc Anthony (51)

Vypadali jako hrdličky, ale doma se uměli poštěkat. Zpěvák působil jako sebevědomý chlap, co má sám úspěšnou kariéru, ale bohužel na Jennifer Lopez žárlil a chtěl ji mít pod kontrolou. Vzali se v roce 2004 a o čtyři roky později se jim narodila dvojčata. Objevily se ale problémy: JLo koketovala s kolegy, bydlela s nimi její matka a Marcovi se nelíbilo v Los Angeles. V roce 2011 to zpěvačka ukončila a nyní jsou přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Jejich vztah byl plný emocí, ale po rozvodu se k sobě chovají velmi přátelsky a střídají se v péči o dvojčata Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon (44) & Ryan Phillippe (45)

Oscarová blondýnka se s hercem seznámila na oslavě svých 21. narozenin. Do roka oznámili zásnuby, stali se hvězdami filmu Velmi nebezpečné známosti (1999), a když se brali, čekali dceru Avu (20). Po čtyřech letech se jim narodil syn Deacon (16), ale už navštěvovali manželskou poradnu. V roce 2006 byl idylky konec a shodli se, že se prostě usadili moc mladí.

Foto: Profimedia.cz

Po jejich rozchodu se spekulovalo i o hercově nevěře, ale on to popřel: problémy v manželství třetí osoba nezpůsobilaFoto: Profimedia.cz

Katie Holmes (41) & Tom Cruise (57)

Zdálo se, že představitel Mavericka z filmu Top Gun (1986) našel ve své třetí ženě konečně tu pravou: navíc mladá burnetka o Tomu Cruisovi snila jako malá holka. Randit začali v roce 2005, ona konvertovala ke scientologii a oznámili, že čekají dítě. Dcera Suri se narodila v dubnu 2006 a v listopadu se v Itálii obklopeni rodinou a hvězdnými přáteli vzali. Scientologická církev měla ale čím dál větší vliv na Cruisovo smýšlení a herečka nakonec podala v roce 2012 žádost o rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Tito dva se v přátelském duchu nerozešli. Ona opustila scientologii a on postupně přerušil styky i s dcerou SuriFoto: Profimedia.cz

Jak podle vás vypadá dokonalý pár? Najdeme jich několik i v showbyznysu!

Načítám