Hlavní obsah

Bývalky prince Harryho: Jak se mají teď?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

Zdá se, že princi Harrymu (35) vše vychází k naprosté spokojenosti. Po boku má krásnou manželku Meghan Markle (38), která letos v květnu porodila syna Archieho. Meghan ale není první ženou, kterou světu představil jako svou partnerku. Jak se vede jeho bývalým?

Článek

Vévodkyně Meghan byla před sňatkem s britským následníkem trůnu už dokonce vdaná. Harry sice žádnou ze svých lásek před Meghan k oltáři nedovedl, vztahů a známostí měl ale hned několik.

Emma Lippiatt (37)

Vůbec první láskou prince Harryho byla pohledná blondýnka, se kterou randil v letech 2001–2002. S o dva roky starší Emmou se seznámil přes společné přátele. Nejprve se jen kamarádili, záhy jejich vztah ale přerostl v něco víc a zažil s ní svou první náctiletou romanci. Strávili spolu svá studentská léta, pak se jejich cesty ale rozešly. Emma má dnes rodinu, s manželem Jasonem (38) vychovávají dcerky Hattie (2) a Florrie (2 měsíce).

Chelsy Davy (33)

Nejdelší známostí prince Harryho byla dcera zimbabwského multimilionáře, Chelsy Davy. Začali spolu chodit v roce 2004 a vydrželo jim to sedm let, i když se několikrát rozešli a znovu dali dohromady. Chelsy studovala ekonomii a práva. Chtěla pracovat na své kariéře, život po boku slavného muže tak s jejími plány nešel příliš dohromady. Svatby Harryho staršího bratra Williama (37) s vévodkyní Kate (37) už se tak účastnila nikoli jako Harryho partnerka, ale jen jako rodinná přítelkyně. Tou zůstala dodnes. Nechyběla ani mezi pozvanými na svatbě Harryho a Meghan. I když po princi Harrym měla několik dalších vztahů, toho pravého zatím ještě nenašla.

Foto: Profimedia.cz

Chelsy ustála princovy skandály, ale nikoli představu, že by byla jen manželkou slavného muže. Stála o vlastní kariéru Foto: Profimedia.cz

Cressida Bonas (30)

Po rozchodu s Chelsy prožíval Harry poněkud divočejší období. Bulváru se ho často podařilo zachytit opilého a ve společnosti žen, včetně několika slavných modelek, hereček a zpěvaček. Často byly stejně půvabné a blond jako jeho bývalka. Jinak tomu nebylo ani v případě herečky Cressidy Bonas. Poznali se v roce 2012 a vydrželi spolu až do roku 2014. Údajně nedokázala unést velkou mediální pozornost i jejich věkový rozdíl.

Byla to ale právě Cressida, o které se vážně mluvilo jako o jeho budoucí ženě a člence královské rodiny. I po rozchodu se stále přátelí, byla také jednou z expartnerek, která přijala Harryho pozvání na jeho svatbu. A zdá se, že princi Harrymu bude moct brzy pozvání oplatit. Letos v létě se totiž zasnoubila se svým přítelem, realitním agentem Harry Wentworth-Stanleym (30). Krom toho, že má stejné křestní jméno jako její slavný ex, je také urozeného původu. Je synem Clare Mountbatten (59), markýzy z Milford Havenu.

Foto: Profimedia.cz

S Cressidou to bylo vážné, doprovázela prince i na oficiální akce, nakonec její srdce ale získal jiný HarryFoto: Profimedia.cz

Princezna Marie-Olympie (23)

Cressida se stala na dlouho Harryho poslední vážnou známostí. Mezi ní a seznámením s Meghan v roce 2016 bulvár sice s princem spojoval hned několik jmen, ale šlo spíš jen o krátké známosti a prázdninové románky. Výčet jmen to byl ale zajímavý, figurovala na něm i herečka Emma Watson (29), egyptská dědička Enayat Younes (27) nebo hvězdička televizní reality show Camilla Thurlow (30). Na seznamu se ovšem ocitla i princezna Marie-Olympie Řecká a Dánská. Seznámili se zřejmě na některém z divokých večírků v New Yorku, kde studovala fotografii. Večírků, společenských událostí a cestování si jako modelka užívá i nyní.

Foto: Profimedia.cz

Mezi krásnými modelkami a slavnými zpěvačkami se na seznamu Harryho bývalek Marie-Olympie vyjímá jako jediná šlechtična s urozenou krvíFoto: Profimedia.cz

Ellie Goulding (32)

Britskou popovou zpěvačku s následníkem trůnu údajně seznámila jeho sestřenice princezna Eugenie (29) na svatbě Williama a Kate v roce 2011. O tom, že je pojí více než přátelství, se spekulovalo hlavně v roce 2016. I když jejich vztah nevyšel, populární zpěvačka zůstala s královskou rodinou v přátelském kontaktu. Když se letos na konci srpna vdávala za obchodníka s uměním Caspara Joplinga (27), byli na svatbu pozvaní i Harry s Meghan, ale omluvili se.

Foto: Profimedia.cz

Srpnovou svatbu slavné zpěvačky si nenechali ujít ani někteří členové královské rodiny , Harry ale chybělFoto: Profimedia.cz

I když se vévodkyní ze Sussexu a Harryho osudovou ženou nakonec stala až Meghan Markle, ani jeho bývalé partnerky nezůstaly se zlomeným srdcem a své štěstí v lásce většinou už také nalezly. Některé z nich navíc stále do princova života patří a i po rozchodu si udržují přátelské vztahy.

Dokázaly jste také zůstat s expartnerem po rozchodu kamarádi?

Reklama

Související témata:

Načítám