Hlavní obsah

Cameron Diaz (47) má dítě! Kdo s mateřstvím také čekal?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Cameron Diaz (47) před pár dny oznámila, že se s manželem stali rodiči dcerky Raddix Madden. A herečka Chloë Sevigny (45) se pochlubila, že je poprvé těhotná. Skoro to vypadá, že pozdní či odložené mateřství je mezi slavnými ženami trendem.

Článek

Jsou slavné, úspěšné a první dítě si pořídily až kolem čtyřicítky. Někdy byl důvodem strach z přerušení rozjeté kariéry, jindy nevhodný nebo žádný partner po boku a někdy to prostě „nešlo“. Ač je to téma, které fanoušky i média zajímá, dámy, kterých se týká, se mu celkem pochopitelně vyhýbají. Je to citlivé.

Cameron Diaz dlouho tvrdila, že dítě není její priorita. A ejhle, je jí 47, má milujícího partnera, odešla ze showbyznysu a je to pár dní, co oznámila, že se jejich rodinka rozrostla. A za pár měsíců se z prvního dítěte bude radovat i herečka Chloë Sevigny (45). Které další slavné ženy s prvním dítětem čekaly a co bylo důvodem?

Cameron Diaz (47)

Dříve točila film za filmem a prohlašovala, že vede plnohodnotný život, i když není matkou. Před pár lety ale opustila Cameron Diaz svět showbyznysu, zamilovala se do zpěváka Benji Maddena (40) a začala si užívat rodinnou pohodu mimo světla reflektorů. A prý se přestala „bránit“ i představě, že by měli děti. O jejím těhotenství se mnohokrát spekulovalo, ale herečka se na toto téma nevyjadřovala. Až před pár dny vydala na svém instagramovém účtu zprávu o narození dcerky Raddix Madden. O tom, zda porodila sama herečka, nebo využili služeb náhradní matky, se ve zprávě nepíše.

Foto: Profimedia.cz

Od té doby, co odešla ze světa filmu, si přísně střeží soukromí. A hodlá v tom pokračovat i po narození dcerkyFoto: Profimedia.cz

Chloë Sevigny (45)

Herečka je považována za nekonvenční osobnost a je známá spíš z nezávislých filmů, ve kterých se neváhá odhalit. Za vedlejší roli ve filmu Kluci nepláčou (1999) byla nominována na Oscara. Nyní čeká první dítě s partnerem, ředitelem newyorské galerie Karma, Sinisou Mackovicem (38). Často dostává otázky ohledně svého mladistvého vzhledu a před pár lety v rozhovoru uvedla, že je to díky genům a díky tomu, že nemá děti – vypozorovala totiž, že mateřství ženám přidává na věku. Tak uvidíme, jak se změní po narození dítěte ona.

Foto: Profimedia.cz

V jednom ze starších rozhovorů prý herečka prohlásila, že by si přála holčičku. Za pár měsíců se dozvíme...Foto: Profimedia.cz

Naomi Watts (51)

Herečka, kterou dostal více do povědomí film King Kong (2005), měla prvního syna s partnerem Lievem Schreiberem (52), když jí bylo 38 let. Do té doby se jí ve vztazích moc nedařilo. Až Liev byl prý ten pravý! A nemůže si vynachválit, že se stala matkou až v pozdějším věku. Neměla tak pocit, že si nestíhá plnit své vlastní sny a mohla se pak dětem naplno věnovat. Nyní má syny již dva, a i když s partnerem již pár netvoří, není výjimkou, že tráví čas všichni společně.

Foto: Profimedia.cz

Sama vyrůstala bez otce, tak je pochopitelné, že i přes rozchod se s expartnerem snaží, aby děti měly láskyplnou péči obou rodičůFoto: Profimedia.cz

Rachel Zoe (48)

Kdy se stala matkou módní návrhářka a stylistka, která obléká hollywoodskou smetánku? Poprvé ve 39 letech. Nejvíc se prý bála, že syn Skyler vykoukne na svět dřív a ona nestihne připravit slavné klientky na Oscary. Není divu, že ji manžel, bankéř Rodger Berman (51), požádal, aby trochu zpomalila. Nyní je maminkou již dvojnásobnou a už se nevěnuje jen hvězdám, ale navrhla například exkluzivní kolekci kočárků.

Foto: Profimedia.cz

Ač se jí první dítě narodilo před čtyřicítkou, plánované prý nebylo. Když má žena rozjetou kariéru, je někdy těžké určit, kdy je vhodný čas na mateřstvíFoto: Profimedia.cz

Eva Mendes (45)

Herečka Eva Mendes se stala maminkou poprvé ve 40 letech, když s Ryanem Goslingem (39) přivítali na svět dceru Esmeraldu. Ani ne o dva roky později herečka otěhotněla podruhé a narodila se jim druhá dcerka, Amada. Herecký pár se seznámil při natáčení filmu Za borovicovým hájem (2012) a dost možná jsou již manželé – ano, patří mezi ty dvojice, které si soukromí střeží. A neprezentují nikde ani své děti, jen se herečka svěřila, že měla za to, že s celonočními divočinami již skončila, ale s dcerkami zažívá nejdivočejší noci svého života.

Foto: Profimedia.cz

Herečka dává dcerkám volnost v oblékání, klidně můžou jít ven v pyžamu. Naopak ale trvá na tom, aby jedly zeleninu, to je její prioritaFoto: Profimedia.cz

Geena Davis (63)

Oscarová herečka porodila všechny tři děti po čtyřicítce – dcera Alizeh se narodila v roce 2002, když bylo Geeně Davis 46 let, a o dva roky později porodila dvojčata Kian a Kaiis. Otcem dětí je plastický chirurg Reza Jarrahy (49), ale manželé se v roce 2017 rozvedli. Herečka prohlásila, že by určitě bylo lepší stát se matkou v mladším věku, ale v jejím případě byl tím pravým otcem pro její děti až čtvrtý manžel.

Foto: Profimedia.cz

Patří k nejvyšším a nejchytřejším herečkám a na rekord jede i v počtu rozvodůFoto: Profimedia.cz

Marcia Cross (57)

Bree ze seriálu Zoufalé manželky (2004–2012) si na mateřskou roli také počkala a šťastnou maminkou dvojčat se stala, když jí bylo 44 let. Protože bylo těhotenství rizikové, točil se seriál částečně i u ní doma. A jak si mateřství vychutnávala? Do své nové role se prý vžila natolik, že jí ani nevadilo nemít žádný čas na sebe. Je vdaná za burzovního makléře Toma Mahoneyho (62).

Foto: Profimedia.cz

Ze začátku ji informace, že čeká dvojčata, vyděsila. Ale nakonec je prý zvládala kojit i najednou. Klobouk dolů!Foto: Profimedia.cz

Sandra Bullock (55)

Slečna drsňák platí za velmi pracovitou herečku a producentku, která si svoje postavení v Hollywoodu pořádně oddřela. Možná i proto se vdávala později (v roce 2005). S Jessem Jamesem (50) to vypadalo na velkou lásku a herečka s ním vychovávala tři jeho děti. Nakonec se ukázalo, že měl slabost i pro jiné ženy. Po rozvodu se Sandra Bullock rozhodla, že si dítě osvojí, v roce 2010 adoptovala Louise Bardo a v roce 2015 Lailu. O děti se stará s přítelem Bryanem Randallem (54), po jehož boku již několik let září štěstím.

Foto: Profimedia.cz

Její rodičovské instinkty adopce plně uspokojila. Herečka se zlobí na novináře, kteří neustále sledují bezdětné a řeší jejich případné těhotenstvíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám