Hlavní obsah

Co přinesl srpen? Nové domy, drahé roušky i elixír mládí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě než obrátíte list v kalendáři, pojďte zavzpomínat na poslední prázdninové dny. Srpen byl měsíc nových začátků, podivuhodných zpráv i módních manýrů. Víte, kam se přestěhoval Harry s Meghan, kdo objevil elixír mládí a která česká firma prodává roušku za milion?

Článek

Přístup k informacím z celého světa má v dnešní době každý majitel internetového připojení, ale některé aktuality lze přesto snadno přehlédnout. Shrnuli jsme proto největší zajímavosti z módní branže i životů ostře sledovaných celebrit. Navštívíte sídlo královského páru, omrknete skleněné šaty, které se zapíšou do České knihy rekordů, a zjistíte, jak vypadá nejluxusnější obličejová maska.

Meghan a Harry se konečně usadili

Jen co začátkem srpna oslavila (ex)vévodkyně ze Sussexu 39. narozeniny, objevily se na veřejnosti první fotky honosné rezidence, do níž se s princem Harrym (35) a malým Archiem (1) stěhuje. Od chvíle, kdy se manželský pár vzdal královských povinností, měnili bydliště hned několikrát.

Z Velké Británie odjeli do Kanady, z Kanady do Los Angeles a nakonec zakotvili v Santa Barbaře. Nemovitost s devíti ložnicemi a šestnácti koupelnami v luxusní čtvrti Montecito je vyšla na 14,65 milionu dolarů. V domě se nachází kinosál, spa, kompletně vybavená posilovna, knihovna a vinný sklep.

Foto: Profimedia.cz

V novém sídle se šťastný pár rozhodně nudit nebude. Kromě šestnácti koupelen a devíti ložnic disponuje dům i místností speciálně určenou pro zábavné večery Foto: Profimedia.cz

Čeští zápasníci zůstali na ocet?

Zato českým zápasníkům rodinné štěstí proklouzlo mezi prsty. Slovenskou modelku Lelu Ceterovou (30) zklamala partnerova nevěra a kvůli přetrvávající vztahové krizi se rozhodla jednoho z našich nejznámějších MMA bojovníků opustit. Stěhování zpět do Bratislavy však silikonové krásce komplikuje covid-19, jímž onemocněla nejen ona a Karlos „Terminátor“ Vémola (35), ale také jejich osmiměsíční dcerka Lili. Jakmile se vyléčí, bude rozchod definitivní.

I manželství trenéra MMA Andrého Reinderse (39) musí čelit těžké zkoušce. Dávat si pracovní schůzku ve strip baru nebyl dobrý nápad, moderátorku Hanu Mašlíkovou (38) manželovo jednání rozčílilo doběla, a tak si jela raději se synem Andreasem (4) odpočinout k rodičům. Zdali se k choti někdy vrátí, zůstává otázkou.

Foto: Martin Sekanina/CNC/Profimedia.cz, Profimedia.cz

Zápasník Karlos Vémola (vlevo na snímku s Lelou Ceterovou a dcerou Lili) momentálně zápasí s koronavirem, jen co nemoc porazí i jeho bývalka s dcerou, zůstane v domě sám. Manželství Hany a Andrého Reindersových (na snímku vpravo) prochází rovněž krizí. Podaří se páru nepříjemné období překonat? Foto: Martin Sekanina/CNC/Profimedia.cz, Profimedia.cz

Recept na věčné mládí

Ne všechny vztahy vydrží věčně. Ale Edson Brandao z Nizozemska zřejmě objevil lék na věčné mládí. Vyrýsovaný sympaťák popírá přirozený proces stárnutí, a tak není divu, že se stal na internetu předmětem spekulací a hojně vyhledávanou osobou. Lidé mu obyčejně hádají 25 let, o to víc je pak překvapí, když jim ukáže rodný list.

Edson Brandao se narodil před 53 roky a za svůj vzhled vděčí nejen genetice, ale především zdravému životnímu stylu. Cvičí sedm dní v týdnu, dbá na pitný režim a jeho jídelníček se skládá hlavně z ovoce, zeleniny či superpotravin. Nezanedbává ani péči o pleť a věří v sílu pozitivního myšlení. Tak co myslíte, podařilo se mu doopravdy zastavit čas?

Foto: Profimedia.cz

Nizozemec Edson Brandao rozhodně nevypadá jako typický třiapadesátiletý muž. Zajímavé je, že neabsolvoval ani žádnou plastickou operaci. Opravdu může za jeho mladistvý vzhled jen zdravý životní styl?Foto: Profimedia.cz

Skleněné šaty v knize rekordů

Vraťme se zpět do Česka. Respektovaná návrhářka vysoké krejčoviny Blanka Matragi (67) vstoupila do Rekordmanské síně slávy Muzea rekordů a kuriozit. Její talent je nezpochybnitelný, vždyť obléká i nejmocnější arabské šejky a princezny.

Za zmínku stojí především skleněné šaty, které v roce 2012 vytvořila díky výzvě Mezinárodního sklářského sympozia v Novém Boru, protože budou oficiálně zapsány do České knihy rekordů. Přestože unikátní model v černobílé kombinaci není určen k nošení, jedná se o obdivuhodné dílo hodné světového uznání.

Foto: Profimedia.cz

Skleněné šaty návrhářky Blanky Matragi jsou hotový skvost a je to další stupeň vysoké krejčoviny. Do České knihy rekordů se zapíšou právem, nemyslíte?Foto: Profimedia.cz

Roušky pro náročné 

Jestli se do knihy rekordů zapíše i nová řada doplňků české klenotnické firmy ALO diamonds, je zatím ve hvězdách. Každopádně cena, za kterou si můžete výrobek pořídit, zcela jistě rekordní je, a někomu se z ní dokonce může snadno zatočit hlava. O co se jedná?

Značka vytvořila sérii stylových roušek pro nejnáročnější klientelu. Jsou osázené diamantovými šperky i drahými kameny, a tak se cena jedné obličejové masky pohybuje v jednotkách milionů korun. Pochybujete, že se najde kupec? Růžovou variantu posetou květy a motýly z diamantů už si zákaznice z Ruska objednala na rodinnou oslavu. Tak snad se vydaří!

Foto: ALO diamonds

Tyhle roušky si nemůže dovolit každý. Šedá varianta s výrazným květem z růžového, bílého a žlutého zlata osazeného 278 diamanty není levná záležitost. Vyjde totiž na 923 000 Kč. Růžová rouška už si svého kupce našla, prodala se za 1 100 000 KčFoto: ALO diamonds

Reklama

Související témata:

Načítám