Hlavní obsah

Dámskou jízdu si užijete i o samotě. Co budete potřebovat?

Foto: Ekaterina Jurkova, Shutterstock.com

Foto: Ekaterina Jurkova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zkrášlující salony jsou zavřené a příležitostí, kam vyrazit s perfektním make–upem, v pandemické době také moc není. Toužíte po změně image, nebo si jen chcete dopřát bezstarostný holčičí den? Pomocí vychytávek, které vám představíme, se proměníte k nepoznání.

Článek

Přemýšlely jste někdy, jak byste vypadaly v blond mikádu? Jsou vaším snem zářivě modré oči a řasy až do nebes? Splňte si tajná přání alespoň dočasně a přivítejte v zrcadle úplně nové já. Připravte se, proměna právě začíná!

Nový účes za pár minut

Jakákoliv radikální změna účesu, ať už se jedná o střih, nebo barvu, si žádá zásah profesionála. V opačném případě byste si mohly vlasy zničit na dlouhou dobu. Ovšem nasadit paruku zvládne při trošce cviku každý a navíc se jedná o zcela neškodnou proceduru. V internetových obchodech je seženete už za pár stovek, tak neváhejte a vyberte si z široké nabídky účesů, o které byste si v kadeřnictví netroufly požádat.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mahagonová paruka Asos, 1997 Kč. Dvoubarevná paruka Shein, 439 Kč Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Blond paruka Shein, 388 Kč. Červená paruka Forever 21, 183 Kč Foto: Archiv firem

Uhrančivý pohled 

Barva očí se sice v průběhu života mění, ale pokud jste nedostaly do vínku odstín podle svých představ, můžete si k vysněným kukadlům snadno dopomoct. Vsaďte na kontaktní čočky, které přirozený tón duhovky překryjí. Nezapomeňte si na ně pořídit i vtipné pouzdro, třeba v podobě sušenky či kaktusu.

Foto: Archiv firem

Zleva: Modré nedioptrické kontaktní čočky Fun, 399 Kč. Fialové nedioptrické kontaktní čočky ColourVUE Glamour, 359 Kč. Oboje prodává LentiamoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Pouzdro na kontaktní čočky ve tvaru sušenky Urbantrend, 204 Kč. Pouzdro na kontaktní čočky ve tvaru kaktusu Butlers, 109 KčFoto: Archiv firem

Dokonalé řasy

Po řasách à la mrkací panenka prahne snad každá žena, a tak není divu, že se prodlužování metodou řasa na řasu stalo v kosmetických salonech velkým hitem. Jenže ty jsou momentálně zavřené a podobné techniky stejně nevyhovují každému. Jsou finančně nákladnější, je zapotřebí pravidelně docházet na doplnění a některým majitelkám citlivé pokožky mohou způsobit alergické reakce.

Jednodušší alternativu k docílení kýženého vzhledu slibují umělé řasy, které si zvládnete nalepit samy doma. Nejprve je přiložte k oku, a pokud vám nebude sedět jejich délka, zkraťte je manikúrovými nůžtičkami. Pak už stačí jen nanést lepidlo a pomocí speciální pinzety je přitisknout k horní linii přirozených řas. Přidržte je, dokud lepidlo nezaschne.

Foto: Archiv firem

Zleva: Umělé řasy ze syntetických vláken Huda Beauty, 510 Kč, prodává Sephora. Umělé řasy Ardell, 125 Kč, prodává Elnino Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Aplikátor na umělé řasy Kiss, 199 Kč, prodává Krása. Lepidlo na umělé řasy Ardell, 115 Kč, prodává NotinoFoto: Archiv firem

Stylová manikúra 

Dlouhé nehty sice nejsou zrovna nejpraktičtější záležitost, ale drží se na poli aktuálních trendů. Jestliže si nechcete tento hit nechat uniknout, vytvořte si úhlednou manikúru jako ze salonu během pár chvil ve vlastní koupelně. Umělé nehty se prodávají v setech s lepidlem a dají se sehnat v nejrůznějších barevných i ozdobných variantách. Skvělý tip jsou také nalepovací laky či metalické samolepky.

Foto: Archiv firem

Zleva: Sada umělých nehtů ve zlaté barvě Technic, 109 Kč, prodává Dekorativka. Sada umělých nehtů ve tvaru špičky s leopardím potiskem Technic, 119 Kč, prodává Normain Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Set zlatých samolepek na nehty Essence, 39 Kč. Nalepovací lak Missha, 124 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám