Hlavní obsah

Divoká Samantha (65) ze Sexu ve městě: Jak dnes vypadá, co dělá a proč nehrála v pokračování seriálu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrátí se Samantha, nebo ne? Sice nikdy neříkej nikdy, ale Kim Cattrall se do připravovaného pokračování legendárního Sexu ve městě opravdu nevrátí. Jaké jsou její důvody a co dělá, když nehraje Samanthu Jones?

Článek

Pokračování kultovního seriálu Sex ve městě (1998–2004) s názvem A jak to bylo dál... rozdělilo fanoušky na dva týmy. Jedni po nových dílech lačnili, druzí zastávají názor, že příběhy Carrie, Mirandy, Charlotty a Samanthy by měly zůstat tak, jak byly uzavřeny před lety. A tím spíš, že se do nové série nevrátila představitelka Samanthy Jones – nestárnoucí Kim Cattrall (65). Proč se tam odmítla objevit a co teď dělá?

Kamarádky jen na obrazovce

Není žádné tajemství, že Carrie a Samantha byly kamarádky jen v seriálovém světě. V reálném životě spolu jejich představitelky nevycházely. Udávaným důvodem jejich rozepří byly rozdílné platové podmínky a také fakt, že trojice kolegyň Kim Cattrall odstrkovala.

Nepřátelský postoj Kim Cattrall potvrzuje třeba příspěvek z roku 2018, který přidala na svůj Instagram. Tehdy herečce zemřel bratr a Sarah Jessica Parker (57) jí napsala zprávu s kondolencí. Ale Kim Cattrall ji veřejně odmítla s tím, ať přestane využívat její rodinné tragédie, aby si vylepšila reputaci „hodné holky“. Sarah Jessia Parker to později v rozhovoru diplomaticky komentovala, že mezi nimi není žádná „dívčí válka“ a že si vždy cenila Kiminy práce.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall ve filmu Sex ve městě 2 (2010)Foto: Profimedia.cz

Vrátí se, nebo nevrátí?

V roce 2021 se fanynky dočkaly oživení seriálu, a to pod názvem A jak to bylo dál..., a Kim Cattrall se v něm opravdu neobjevila. V rozhovoru pro časopis Variety prohlásila, že ji nikdo oficiálně nekontaktoval, zda by chtěla být součástí, protože v minulosti odmítla hrát ve třetím celovečerním snímku Sex ve městě. O novince se dozvěděla až z internetu, když se o seriálu začalo psát.

Nyní je v plánu další série a mnozí stále doufají, že se Samantha Jones přece jen objeví. Jeden z tvůrců seriálu Michael Patrick King (67) ovšem letos v únoru uvedl, že se Kim Cattrall do seriálu pravděpodobně nikdy nevrátí.

V květnu se pak objevily další informace. Kim Cattrall prohlásila, že je dobré vědět, kdy odejít. A došla k závěru, že pro ni jako pro herečku je největším komplimentem to, že v pokračování chyběla. A rezolutním „ne“ potvrdila, že nikdy součástí pokračování nebude. Na otázku, zda spolu herečky na place kamarádily, odpověděla, že byly kolegyně a kolegyně nejsou kamarádky, jejich vztah byl prý čistě profesionální. Je tedy načase se smířit s tím, že Samanthu mezi Carrie, Mirandou a Charlottou už prostě neuvidíme.

Foto: Profimedia.cz

Charlotte, Carrie, Miranda a Samantha... Kamarádky ze Sexu ve městě v roce 1998. Zleva: Kristin Davis (57), Sarah Jessica Parker (57), Cynthia Nixon (56) a Kim Cattrall (65)Foto: Profimedia.cz

Co dělá, když nehraje Samanthu?

Kariéra Kim Cattrall se Samanthou rozhodně neskočila, ale je pravda, že takhle výraznější roli se jí zatím získat nepodařilo. Spíš než ve filmech ji můžete vídat v seriálech. Z těch současných je to třeba spin-off Jak jsem poznala tvého otce (2022) nebo Nepohádky (2019). Právě se chystá na další seriálový projekt, a to s názvem Glamorous, kde si zahraje kosmetickou magnátku. Natáčení má začít tento měsíc a příznivci příběhů na pokračování se už nemohou dočkat.

Foto: Profimedia.cz

Kim Cattrall v květnu 2022Foto: Profimedia.cz

Spokojený soukromý život

V dubnu oslavila šesté výročí vztahu s Russellem Thomasem (50). Potkali se v roce 2016 na natáčení. Předtím byla vdaná třikrát. Herečka je bezdětná, o to víc se věnuje neteřím a synovcům – má totiž tři sourozence. A co by si chtěla ještě splnit v pracovní sféře? Mít svůj vlastní sitcom – hrála by samu sebe a bavila by ji interakce s publikem, jak řekla pro Variety.

Foto: Courtesy of Farfetch / MEGA, Profimedia.cz

Nedávno Kim Cattrall zazářila v módní kampani pro značku Farfetch. Těžko byste jí hádali 65 let!Foto: Courtesy of Farfetch / MEGA, Profimedia.cz

Reklama

Načítám