Hlavní obsah

Hvězdy seriálů z 90. let: Jak dnes vypadá Pamela Anderson, Jane Seymour či Natalie Oreiro?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dallas, Divoký anděl nebo Pobřežní hlídka. Kdo tvrdí, že tyhle seriály v devadesátkách nesledoval, sleduje je nejspíš dodnes. A blonďatá sexbomba v plavkách Pamela Anderson? Muži o ní snili, dívky toužily vypadat jako ona. Jak moc se změnila? A jak šel čas s dalšími seriálovými hvězdami té doby?

Článek

V 90. letech jsme je hltali a nenechali si ujít jediný díl. Mládež přišla ze školy, zahodila aktovky a sledovala Beverly Hills 90210, Krok za krokem, Divokého anděla nebo Pobřežní hlídku. A dospělí zase relaxovali u Dallasu či Doktorky Quinnové.

Každý ze seriálů měl své hvězdy. Jak šel čas s Pamelou Anderson a dalšími seriálovými kráskami?

Pamela Anderson a Pobřežní hlídka 

Ne všichni Pobřežní hlídku sledovali kvůli napětí a touze po dalších hrdinských činech plavčíků a plavčic ze slunné Kalifornie. Řada z nich spíš než děj hltala plavčiči C.J. alias Pamelu Anderson, blonďatou sexbombu s možná nejslavnějšími silikony Hollywoodu.

Nejen kvůli nim se herečka stala miláčkem bulváru, ten detailně sleduje i její divoký milostný život. V oblasti lásky má za sebou hodně, koneckonců je šestkrát rozvedená. První manžel rocker Tommy Lee, s nímž má dva syny, ji opakovaně fyzicky napadal. S hudebníkem Kidem Rockem se rozcházela a scházela, dvakrát s ním potratila, a když si ho v roce 2006 nakonec vzala, rozvod přišel po pár měsících.

I další manželství trvalo velmi krátce, s podnikatelem, producentem a hráčem pokeru Rickem Salomonem se rozváděla po dvou měsících. O šest let později v roce 2013 si ho ale pro jistotu vzala znovu a tentokrát to vydrželo déle – rozešli se po dvou letech.

Rekord v nejkratším manželství trhla ale nejspíš v roce 2020, když se vdala za bohatého podnikatele Jona Peterse. Konec přišel po 12 dnech! Poslední milostný neúspěch zaznamenala nedávno, když se pošesté rozvedla – tentokrát jí ztroskotal vztah s jejím bývalým bodyguardem Danem Hayhurstem. Toho si vzala na začátku roku 2020 a rozvedla se s ním po 13 měsících.

Foto: Profimedia.cz

Barva vlasů a štíhlá postava jí zůstalyFoto: Profimedia.cz

Suzanne Somers a Krok za krokem

Byl to rodinný sitcom – příběhy poněkud rozvětvené a nesourodé rodinky rádi sledovali teenageři i dospělí. Každý si v něm našel to své.

Hvězdou seriálu Krok za krokem ale nebyl jen táta Frank v podání Patricka Duffyho, kterého všichni milovali už od dob Dallasu, ale i máma Carol, kterou ztvárnila Suzanne Somers.

Její milostný život není ani zdaleka tak divoký jako ten Pamelin, o ní se nikdy tolik nepsalo. Koneckonců je jen jednou rozvedená (z tohoto manželství má syna) a s druhým manželem Alanem Hamelem je už od roku 1977, a to bez jakýchkoli skandálů. Pravda ale je, že média si občas všímají, jak se pomocí vyzývavého oblečení a výrazného make-upu urputně snaží maskovat roky. Je to ale škoda, protože tahle dáma na ně rozhodně nevypadá, stačilo by jen přidat na troše elegance a platila by za velkou lady Hollywoodu.

Foto: Profimedia.cz

Její snaha vzdorovat věku je možná až příliš urputnáFoto: Profimedia.cz

Natalia Oreiro a Divoký anděl 

Telenovely v té době frčely. A Divoký anděl, z roku 1999 s celkem 270 díly, patřil k těm nejdelším telenovelám vůbec. Příběh je vcelku jednoduchý, mladá dívka Milagros opouští v osmnácti letech klášter pro sirotky a začíná pracovat jako služka v bohaté rodině. Je krásná, trochu praštěná a zamiluje se do syna pána domu.

Telenovela, k níž Oreiro nazpívala i úvodní píseň, běžel v 27 zemích světa včetně ČR a udělal z ní velkou hvězdu. V rámci svého turné pak navštívila i Prahu a Lucii Bílé předávala jako slavný host slavíka.

Takového hitu, jako byl Divoký anděl, se sice již nedočkala, ale pořád má velmi slušnou kariéru v argentinské televizi a především se věnuje hudbě. I v soukromí jí to funguje, v roce 2001 se vdala za o dvacet let staršího rockera Ricarda Molla a spokojeně spolu žijí dodnes. Děti nemají.

Foto: Profimedia.cz

Herečce to po čtyřicítce sluší víc než ve dvacetiFoto: Profimedia.cz

Linda Gray a Dallas

Jestli je mezi seriály nějaký opravdovou legendou, je to Dallas, který se natáčel v letech 1978 až 1991. Linda Gray v něm hrála Sue Ellen, alkoholičku a manželku záporáka J. R. Ewinga mladšího.

Herečka má za sebou jedno manželství, které skončilo v roce 1983 po 21 letech rozvodem. S ex manželem, režisérem Edem Thrasherem (†74), měla dvě děti. Syn ale zemřel před pár lety ve věku 56 let na leukémii.

Foto: Profimedia.cz

Přibývající roky samozřejmě herečka nezapře, na druhou stranu, hádali byste jí přes 80?Foto: Profimedia.cz

Jane Seymour a Doktorka Quinnová

Až když se jí detailně podíváte do tváře, všimnete si, že jí přibyly vrásky. Jinak ale Jane Seymour vyvolává podezření, že vlastní tajný recept na elixír mládí. Jak jinak si vysvětlit, že i 24 let po ukončení natáčení legendárního seriálu Doktorka Quinnová vypadá tak dobře? Koneckonců tahle bývalá Bond girl třikrát fotila pro Playboy, naposledy v roce 2018, když jí bylo 67 let. I když se tím stala nejstarší modelkou v historii časopisu, ostudu si rozhodně neutrhla.

A soukromý život? Herečka byla čtyřikrát vdaná a má čtyři děti. První dvě manželství byla bezdětná, s třetím mužem Davidem Flynnem má dceru dceru a syna. Se čtvrtým mužem Jamesem Keachem má dvojčata. Poslední roky chodí s producentem a režisérem Davidem Greenem, ale na vdavky nemyslí. Jejím klíčem ke spokojenosti je prý svoboda a nezávislost.

Foto: Profimedia.cz

Až na vrásky vypadá v podstatě stále stejněFoto: Profimedia.cz

Jennie Garth a Beverly Hills 90210

Kdo z teenagerů v devadesátkách nesledoval osudy party středoškoláků v seriálu Beverly Hills 90210, jakoby neexistoval. Jednu z ústředních postav, atraktivní blondýnku Kelly Taylor, hrála Jennie Garth. Její postava to neměla jednoduché, občas byla za mrchu, občas intrikovala, ale hlavně měla problémy s láskou.

I její soukromý život je tak trochu jako na houpačce. Je třikrát rozvedená, přičemž z prostředního manželství má tři dcery.

Foto: Profimedia.cz

Ikonická blondýnka z legendárního teenagerského seriálu si udržela mladistvý vzhledFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám