Hlavní obsah

Hledaly pana Božského. Uspěly v seriálu i ve skutečnosti?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před 21 lety byla odvysílána první epizoda kultovního seriálu Sex ve městě. Čtyři kamarádky z New Yorku zjišťovaly, jaký je život, láska a vztahy s muži. A pak to spolu rozebíraly. Ač to tak ne vždy vypadalo, šlo jim jen o jedno: najít pana Božského. Jak se jim to podařilo v seriálu a jak ve skutečnosti?

Článek

Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda. Našly hrdinky legendárního seriálu Sex ve městě (1998–2004) svoje ideální polovičky, svého pana Božského? A co jejich herecké představitelky, jaké to mají se vztahy ve skutečném životě?

Sarah Jessica Parker (54) alias Carrie Bradshaw

Herečka známá pod iniciálami SJP má za sebou úspěšnou hereckou kariéru a prosadila se i jako módní návrhářka. Našla pana Božského a byla její cesta k muži snů plná eskapád jako u Carrie? Ano i ne. Carrie pana Božského našla už docela na začátku, ale jejich cesta k šťastnému konci byla trnitá – ženich si v jednu chvíli svatbu dokonce rozmyslel a zdrhnul.

Mladá SJP chodila s bouřlivákem Robertem Downeym Jr. (54), bohužel ale v jeho divokém období. Pak se potkala na divadle s Matthewem Broderickem (57) a bylo jasno. V roce 1997 se vzali a až překvapivě se jim vyhýbají skandály (když nepočítáme hercovy údajné nevěry).

V seriálu (resp. ve filmu) se s panem Božským rozhodli, že nejsou pár, který by měl mít děti. Co SJP a manžel ve skutečnosti? Po velké rodině toužili natolik, že když se nedařilo pořídit prvorozenému synovi Jamesovi (16) sourozence přirozenou cestou, nechali si náhradní matkou odnosit dnes devítiletá dvojčátka-holčičky.

Foto: Profimedia.cz

Je Matthew Broderick pan Božský? Pro Sarah Jessiku Parker anoFoto: Profimedia.cz

Kim Cattrall (62) alias Samantha Jones

Samantha je seriálový živel bez zábran. O čem kamarádky přemýšlejí tajně pod peřinou, to ona v sexu už dávno vyzkoušela. Nakonec se i ona několikrát zamilovala, ale své ano nikomu neřekla a dál si užívá sexu bez závazků klidně v arabské poušti.

A jak je na tom Kim Cattrall v opravdovém životě? Vdaná byla celkem třikrát a je bezdětná. S třetím manželem napsali knihu věnující se ženskému orgasmu – co se týče tohoto tématu, má tedy se svojí postavou společné víc než dost.

V čem se se seriálovou postavou rozchází, je náklonnost k Sarah alias Carrie. Zatímco Samantha byla Carriina nejlepší kamarádka, která ví hodně o sexu a nebojí se zeptat, mimo obrazovky její představitelka nemůže slavnější kolegyni přijít na jméno.

Foto: Profimedia.cz

Kim Cattrall je stejně jako Samantha nespoutaná, a pana Božského proto čas o času vymění za jiný model. Na snímku je s posledním objevem, bývalým hercem Russellem Thomasem Foto: Profimedia.cz

Kristin Davis (54) alias Charlotte York

V seriálu hrála upjatou Charlottu, asi nejvyhraněnější postavu. Urputně se snažila najít toho pravého, aby s ním založila velkou dokonalou rodinu. Štěstí našla nakonec v náručí upoceného plešatého Harryho, se kterým původně měla jen „nejlepší sex svého života“. Konvertovala kvůli němu k judaismu a měli dvě dcery.

Jaká je Kristin Davis ve skutečnosti a co má s postavou společného? Charlotte s Harrym adoptovali dceru (druhá se „podařila“ přirozeně), zato herečka má adoptované obě děti, dceru a syna, a žádného Harryho nemá – je svobodná matka a život zasvětila snaze o záchranu slonů, za což je velmi oceňovaná.

Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Kristin Davis na rozdíl od Charlotty s žádným panem Božským život nespojilaFoto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Cynthia Nixon (53) alias Miranda Hobbes

Miranda je v seriálu uznávanou právničkou. Ironická zrzka, která nikdy nechodí kolem horké kaše. Její pan Božský, barman Steve, má jedno varle, sympatický kukuč a stane se nakonec otcem jejího syna a vezmou se.

U Cynthie Nixon se ve skutečnosti hledání pana Božského trochu zkomplikovalo. Patnáct let žila s učitelem a fotografem Dannym Mozesem (54) a přivedli na svět dva syny. V roce 2004 se zamilovala do paní Božské – a za vzdělávací aktivistku Christinu Marinoni (52) se roku 2012 také provdala. Mají spolu syna Maxe (8).

Foto: Profimedia.cz

Opravdové štěstí našla Cynthia Nixon po boku paní BožskéFoto: Profimedia.cz

Dívali jste se na seriál Sex ve městě? Jestli milujete příběhy na pokračování, určitě si nenechte ujít pět fantastických seriálových pecek!

Reklama

Načítám