Hlavní obsah

Do fitka i bazénu stylově: Co letí ve sportovním oblečení?

Foto: Diana Indiana, Shutterstock.com

Foto: Diana Indiana, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezáleží na tom, jaký sport děláte, ale můžete u toho vypadat vždy stylově. Podívali jsme se, jaké trendy vedou ve sportovním oblečení i plavkách.

Článek

Sice je už skoro čtvrt roku pryč, ale možná vám v hlavě pořád hlodá vaše novoroční předsevzetí, že se chcete víc hýbat. Při hledání motivace může někdy pomoct i sportovní oblečení. To dnešní je funkční, ale taky stylové!

Vybrali jsme pro vás tipy na plavky (4 způsoby, jak si je ozdobit), legíny a topy, které využijete, ať už běháte, plavete, chodíte na jógu, nebo cvičíte ve fitku. Co nejvíc letí? Do designu legín, triček i plavek se promítají současné trendy potisků, takže na nich najdete květy, pruhy a klidně i leoparda.

Tip pro vás: A abychom vám nákupy usnadnili, všechny níže vybrané sportovní kousky a další oblečení koupíte v rámci Nákupní jízdy Proženy.cz v on-line shopu About You se slevou 25 %! Akce trvá od 22. do 31. března, tak si pospěšte!

Bazén i moře

Plavky, ve kterých si chcete odplavat čtyřicet bazénů, vám musí pěkně sedět a nikde vás nesmí štvát nějaké okrasné šňůrky. Proti bikinám vyhrávají jednoznačně plavky v celku. Budete v nich vypadat dobře jak u bazénu, tak i na pláži. Protáhnou siluetu, schovají nedokonalosti, a navíc tenhle styl teď letí nejvíc. Našli jsme i takové (viz poslední čtyři fotky), které mají speciální úpravu nebo zdobení tak, aby co nejvíce zeštíhlily partii bříška!

Foto: About You

Na foto (zleva): Roxy, 1270 Kč, Superdry, 1297 Kč (obojí prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Tommy Hilfiger, 2337 Kč, O’Neil, 1297 Kč (obojí prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Triumph, 2077 Kč, Lascana, 1950 Kč (obojí prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Lascana, 1560 Kč, Hunkemöller, 1427 Kč (obojí prodává About You)Foto: About You

Fitness

Athleisure styl se drží v trendech na vrcholu, a proto tepláky, legíny a mikiny, prostě fitness móda, do města patří stejně jako lodičky a šaty. Pohodlnost se stala stylovou a my tleskáme. Až půjdete příště do posilovny, zkuste si poskládat outfit jako Jennifer Lopez (49) – krátký top nebo sportovní podprsenka a k tomu legíny do pasu.

Foto: About You

Na foto (zleva): Nike, 1297 Kč, Hey Honey, 2467 Kč, Hey Honey, 2597 Kč (vše prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Podprsenka Nike, 907 Kč, Top Tommy Hilfiger, 1297 Kč, Top Champion, 517 Kč (vše prodává About You)Foto: About You

Jóga

Shodneme se, že při józe  nebo pilates  potřebujete oblečení, které vás nebude škrtit, a pevné švy vám nebudou překážet při nejrůznějších cvičebních polohách. Jen tak se můžete soustředit maximálně na to správné provedení cviku pozdrav slunci!

Foto: About You

Na foto (zleva): Mikina Esprit, 777 Kč (původně 1037 Kč), Lascana, 1167 Kč (původně 1300 Kč) (obojí prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Tričko Marika, 751 Kč, Tričko Hey Honey, 1167 Kč (obojí prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Curare, 1557 Kč, Marika, 777 Kč (původně 907 Kč) (obojí prodává About You)Foto: About You

Běh

Při běhu je nejdůležitější správná podprsenka, od ní očekáváme jednoduše hodně. Vybírejte vždy podle toho, jak pevnou oporu potřebuje vaše poprsí. Jestli pak na to oblečete tričko nebo tílko a dolů legíny nebo šortky, je už na vás. Mrkněte na náš výběr dvou outfitů, ve kterých se bude běhat jedna báseň. Mimochodem, víte, jaké jsou nejčastější chyby při běhání?

Foto: About You

Na foto (zleva): Legíny Hey Honey, 2467 Kč, podprsenka Esprit, 777 Kč, triko Puma, 1037 Kč (vše prodává About You)Foto: About You

Foto: About You

Na foto (zleva): Legíny Superdry, 1557 Kč, podprsenka Nike, 777 Kč, tílko Nike, 777 Kč (vše prodává About You)Foto: About You

Tento článek vznikl ve spolupráci s on-line shopem About You. 

Reklama

Související témata:

Načítám