Hlavní obsah

Nevíte, co k masu? Zkuste gratinované brambory!

Foto: Mona Martinů

Hledáte tip na dokonalou přílohu z brambor?

Máte doma ještě pořádnou zásobu brambor a je vám líto je zanedlouho vyhazovat? Vykouzlete z nich luxusní přílohu k masům všeho druhu. Gratinované brambory na jeden ze tří způsobů, které jsme pro vás dnes připravili, neurazí žádného strávníka. Spíš naopak – bude si „mlaskat“!

Článek

Trocha brambor a smetany plus nějaká další ingredience, a dokonalá příloha k večeři je za hodinku na světě. Inspirujte se našimi bramborovými tipy i vy!

Tip: Kozí sýr můžete ochutnat i jako zapečený s medem. Recept najdete ZDE!

A jak děláte gratinované brambory vy? Co vkládáte mezi vrstvy brambor? Děláte je často, nebo se u vás u večeře častěji objeví francouzské brambory? Přidávejte své recepty do diskuse pod článkem!

ynezorPumanzeSaNyknalC