Hlavní obsah

Hanka (53): Zhubla o více než 20 kilo a vypadá fantasticky! Jak to dokázala?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hana (53) je sympatická učitelka z olomouckého gymnázia. Je to také okouzlující dáma s nebývale mladistvým vzhledem a úžasně štíhlou a zformovanou postavou. Ještě před rokem a půl však byla o více než 20 kilo těžší a vypadala docela jinak.

Článek

Že třiapadesátiletá Hanka ještě počátkem roku 2015 vážila skoro devadesát kilogramů, to by tipl jen málokdo. Za jejími kily navíc ovšem nestála lenost a závislost na nezdravých potravinách, jako je u mnohých zvykem – Hanka jedla jen správné a zdravé věci, avšak absolutně ignorovala jakoukoli pravidelnost. Svou obezitu se pak snažila nárazově řešit krátkodobými dietami, což situaci vždycky spíše jen zhoršilo.

Jednoho dne však řekla dost a pustila se do hubnutí úplně jinak: začala pravidelně sportovat a konečně si uspořádala jídelníček. Se svou trenérkou Kateřinou Kopečnou z olomouckého dámského fitness Contours cvičí dnes pětkrát do týdne. K tomu už konečně ctí pravidelnost ve stravě – a výsledky jsou zkrátka znát!

Tuhle proměnu musíte vidět! Co na ten rozdíl říkáte? Hanka se hodně změnila, že?!

Související témata:

Načítám