Hlavní obsah

Herečky a zpěvačka na přehlídkovém mole: Jak jim to sluší?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé z umělecké branže bývají talentování na více frontách. Herci a herečky často dobře zpívají, a naopak. Jedním z předpokladů úspěchu mnohdy bývá i vzhled. A tak některé herečky a zpěvačky občas fušují do řemesla i manekýnkám. Kdo se prošel po přehlídkovém mole?

Článek

Profese modelky není žádný med. Pravidelný pohyb, hlídání jídelníčku či chůze na vysokých podpatcích dokáže jednoho pořádně vyčerpat. Přesto snad každá žena touží alespoň jednou v životě se projít po mole. Kterým celebritám se to poštěstilo, přestože se neživí jako modelky?

Tereza Kostková (43)

Se španělským šarmem, který má herečka a moderátorka po mamince Carmen Mayerové (75), by se jí modeling dělal snadno. Podtrhuje to i štíhlou postavou a holčičím úsměvem, díky kterému vypadá o několik let mladší. Herečka čas od času nějakou nabídku přijme. Nejde jen o focení, ale v několika různých modelech se prošla i před hosty, kteří zavítali na slavnostní otevření butiku s italskou módou v roce 2017.

Foto: Profimedia.cz

Tereza předvedla elegantní outfityFoto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (27)

Snad již zklidněná zpěvačka, která by ještě nedávno mohla být profesionální rebelkou a provokatérkou, byla velkým překvapením na přehlídce návrháře Marca Jacobse (57). Bylo to v letos v únoru v rámci týdne módy v New Yorku. Zpěvačka se za svůj výkon rozhodně nemusela stydět, kromě zpěvu jí jde i mlčení a strnulý výraz, který je pro modelky typický.

Foto: Profimedia.cz

Úsporný model si zpěvačka může dovolit. Křivky má dokonaléFoto: Profimedia.cz

Petra Hřebíčková (40)

Tělesné přednosti nepostrádá ani blonďatá herečka s širokým úsměvem a štíhlými křivkami. Po mole se dokáže projít jako zkušená manekýna. Takhle ji mohli vidět návštěvníci módní přehlídky návrhářky Jaroslavy Procházkové, která se konala v sále Lucerny v dubnu 2019.

Foto: Profimedia.cz

V přiléhavých zelenkavých šatech vynikly hereččiny tvary, plné rty a široký úsměvFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová (42)

Však ony ty modelkovské křivky vlastně ani nejsou potřeba. Důkazem je tahle česká sexbomba. V té době byla v pokročilém stádiu těhotenství se synem Theodorem (1). Černovlasá herečka se do modelingu ovšem zapojila z nezištných důvodů v rámci akce Hvězdy pro UNICEF, na které v dubnu 2018 předvedla model od Liběny Rochové (68).

Foto: Profimedia.cz

Herečka se po přehlídkovém mole prošla s poměrně už velkým bříškemFoto: Profimedia.cz

Jana Krausová (66)

V módě je herečka spíše konzervativní, ale jakožto žena s uměleckým cítěním umí i překvapit. V roce 2015 vesele skotačila po přehlídkovém mole v modelech návrhářky Martiny Nevařilové. A to přesto, že na společenské akce ji moc neužije. Dokázala, že na roli modelky není nikdy pozdě. (Půvabné i v devadesáti: Nejstarší modelky světa!)

Foto: Profimedia.cz

Na mole herečka hned omládlaFoto: Profimedia.cz

Eva Longoria (45)

Jedné ze zoufalých manželek se nejspíš ani nesnilo o tom, že by mohla být považovaná za krásku. Její starší sestry byly blondýnky s modrýma očima a Eva si vedle nich připadala jako adoptovaná a ošklivá. Ale vyrostla v krásnou ženu, a dnes herečku oslovují nejrůznější kosmetické a módní značky. Předvedla se například na přehlídce v Paříži v září 2018.

Foto: Profimedia.cz

Šaty předváděla pouhé tři měsíce po porodu, takže nějaká ta kila herečce ještě zůstala, ale na kráse jí to neubraloFoto: Profimedia.cz

Klára Cibulková (44)

Tady se nenechte zmýlit. Herečka známá například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě sice sdílí s herečkou Vilmou Cibulkovou (57) příjmení a do jisté míry i podobu, ale příbuzné nejsou. Mladší z hereček na modeling nemá výšku, měří jen 167 cm, ale postavu jako tanečnice, to ano. Takhle pózovala v rámci přehlídky Jaroslavy Procházkové v roce 2018.

Foto: Profimedia.cz

Herečky a zpěvačky jsou častými modelkami na přehlídkách Jaroslavy ProcházkovéFoto: Profimedia.cz

Načítám