Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 23. 1.

Foto: Stakhov Yuriy, Shutterstock.com

Foto: Stakhov Yuriy, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste-li nezadané, raději zůstaňte doma. Velmi intenzivně totiž zatoužíte po něžném laškování, což by vás mohlo vehnat do náruče prvního chlapíka, kterého potkáte. Jenže na „nedělní lov“ se vydají spíš ti, kterým nejde o vztah, nýbrž pouze o jednorázové potěšení. Ani se stálým partnerem to nebude slavné. Večer se nadlábne a bude klimbat již během televizních zpráv. Vlastně to je dobře, aspoň se na zítřek oba pořádně vyspíte.

Článek

Beran 

Pro partnera a jeho „erotickou spokojenost“ jste schopné udělat opravdu hodně. Navíc máte štěstí, protože má v úmyslu v podstatě něco podobného. O lásce sice mluvit nemusíte, ale přesto je jasné, že ji intenzivně cítíte. Do experimentů se raději nepouštějte, ovšem klasiku si užijete naplno. 

Býk

V lásce sice nemáte rády kompromisy, ale nic jiného vám nezbývá. Čím víc budete prosazovat svoje názory, tím intenzivněji bude partner proti. Až později pochopíte, že mu šlo hlavně o to, abyste ho ke změně názoru přemlouvaly a lichotily mu, aby nakonec milostivě svolil, že bude po vašem. Do toho se vám nechce. Zapojit do přesvědčování sex, to nepřipadá v úvahu už vůbec. 

Blíženci

Luna je sice ve vašem sektoru lásky a romantiky, ale zároveň večer vytvoří kvadraturu s Venuší. Právě proto byste se měly chovat rozumně, hlavně partnera neprovokujte! Když se naoko vzteká, může vám to připadat zábavné a roztomilé, a dokonce vás to může vzrušovat. Kdybyste ho však odpoledne naštvaly, bude zuřit doopravdy. 

Rak

Zapomeňte na člověka, s nímž to kdysi vypadalo na slibný vztah. Vždyť se z vašeho života náhle a bez vysvětlení vytratil. Když se o něm něco dozvíte, můžete vás to zajímat, ale tím by to mělo skončit. Kdyby vás napadlo, že kontakt obnovíte, pořádně si to rozmyslete, protože vám může zlomit srdce jako tenkrát. 

Lev

Sex bude ve vašem případě ideální v časných ranních hodinách. Hlavním důvodem je to, že na vás budou pozitivně působit trigony, nejdřív Slunce s Lunou a posléze mezi Lunou a Merkurem. To, co chcete, tedy dokážete partnerovi podat tak, že to pojme jako vlastní vroucí přání, které mu dokážete splnit jenom vy.

Panna

Díky Luně, která prochází znamením Vah, dokážete o svém partnerství a jeho dalších perspektivách přemýšlet s ještě chladnější hlavou než obvykle. Kdybyste i za těchto náročných podmínek přiznaly, že jste konečně našly partnera, který vám naprosto vyhovuje, je to krok správným směrem. Je možné, že i v posteli předčí vaše dosavadní známosti, což je další důvod, proč si ho máte hýčkat. 

Váhy 

S láskou si problémy neděláte. Při Luně ve svém znamení se dokážete chovat tak, aby si partner uvědomil, že nastal čas, kdy musí vás a vaše požadavky respektovat. Žádný spěch, máte celý dlouhý den na to, abyste se v této záležitosti dohodli. Mimo jiné můžete probrat i to, jak oslavíte svatého Valentýna. Což takhle romantická večeře jen ve dvou?

Štír

Když miláček utrousí, že ho sex ve stále stejném prostředí a podle totožného scénáře moc nebaví, měly byste se nad tím zamyslet. Zkuste navrhnout, že příští víkend strávíte noc tam, kde jste se kdysi milovali poprvé, nebo si objednáte pobyt ve wellness hotelu. Bude naprosto nadšený. I když to nezazní, oběma je jasné, že přesně takový erotický impulz váš vztah potřebuje.

Střelec

Na vaši ohnivou povahu působí Luna ze vzdušných Vah velice pozitivně. Pod vlivem těchto nebeských energií máte rázem jasno v tom, co od partnera v životě i v sexu chcete a potřebujete. Navíc mu to díky konjunkci Slunce s Merkurem umíte podat stylem, že se do plnění vašich přání pustí hned a bez zbytečných řečí. 

Kozoroh

Kvadratura mezi Lunou a Venuší sice vrcholí až ve 20.23 hodin, ale na vás může působit už od odpoledne. Když usoudíte, že vám miláček leze na nervy a taky mu to bez servítků povíte, můžete to sice vnímat jako svatou pravdu, jenže tím vůbec nic nezískáte. Atmosféru spíš vylepšíte, když najdete něco, za co ho můžete pochválit. Minimálně za výkony v posteli si uznání zaslouží.

Vodnář

Ideální podmínky na sex vám poskytne časné ráno. S Lunou ve Vahách se totiž budete mazlit něžně a dlouze proto, že vás to oba vyloženě baví, a nikoli proto, že milostná předehra prostě k sexu patří. Kolem poledne vám miláček může ohledně vašeho erotického umění složit poklonu, která vám vžene ruměnec do tváře. 

Ryby

To, že jste s milováním občas nespokojené, je celkem normální. Potíže nastanou v případě, že máte výhrady k tomu, co vás ještě nedávno přitahovalo a hodně vzrušovalo. Pak byste měly vážně zapřemýšlet nad tím, co je pravou příčinou vaší nelibosti. Pokud k sobě budete upřímné, dozajista na to přijdete. 

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám