Hlavní obsah

Velký letní horoskop: Štírům se splní tajná přání, Kozorohy čeká osudová láska a Raci získají peníze

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny sice už začaly, ale před námi je stále dlouhá řada letních dnů. Chcete je co nejlépe využít nejen pro odpočinek, ale také pro zábavu a potkávání s lidmi? Letošní čas dovolených by se měl z hlediska astrologie nést v pohodovém duchu. Červenec sice přináší nějaké komplikace, ale srpen všechny odmění.

Článek

Vítězi letošních prázdnin budou znamení RakaLva. Více než dobře se bude dařit také PannámKozorohům, dokonce mohou dotáhnout i mnoho pracovních restů a zazářit v kariéře. RybyBýci zase udělají kus práce pro své zdraví a správnou životosprávu. Berani si konečně odpočinou a Střelci vyrazí do dalekých krajů. Jak na tom bude vaše znamení?

Beran

Začátek prázdnin bude pro vás spíš pracovní. Možná máte pocit, že nelze odpočívat, a stále vás něco žene kupředu: řada úkolů a pracovních povinností, které vás mohou i dost bavit. Koho to ale moc nebaví, je vaše rodina, která se začne nekompromisně hlásit o svá práva a v druhé polovině července vás doslova dotlačí k dovolené. A bude to moc dobře, konečně se zbavíte starostí a dny volna si opravdu užijete. Ve vašem životě se objeví i příslib něčeho nového a pěkného. V pozitivním duchu se ponese i celý srpen, kdy se můžete zamilovat a zapracujete na svém zdraví.

Býk

Doma na vás hned zkraje prázdnin čekají rozepře nebo nedorozumění, může jít i o vážnější spor, který by vám mohl pokazit letní dny. Zkuste být o něco smířlivější a zbytečně nelpěte na malichernostech. Hvězdy se vám odmění láskou a vstřícností blízkých. Během prázdnin si můžete vylepšit kondici, máte šanci shodit pár přebytečných kil nebo se zbavit zlozvyků. V srpnu se objeví naděje na urovnání všech domácích neshod a můžete znovu navázat přátelství, která jste považovali za ztracená. Druhá polovina srpna přeje lásce a sexu, v máji příštího roku byste mohli slavit narození potomka.

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Býci se mohou dostat do sporů a hádek, zvlášť pokud budou lpět na maličkostechFoto: Africa Studio, Shutterstock.com

Blíženci

Potřebujete něco vyřídit na úřadech? Zkuste na to využít prázdninový čas, je možné, že vše proběhne jednodušeji, než byste čekali. Jestliže myslíte na cestování a zábavu, máme pro vás také dobrou zprávu: na všechny vaše cesty vám svítí zelená, nezadaní na nich dokonce mohou potkat velkou lásku. Neváhejte a vyrazte za velkým letním dobrodružstvím, prožijete krásné chvíle, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Ti z vás, již zůstanou doma, se možná pustí do zvelebování příbytku. Vymalují nebo zcela přeskládají svůj životní prostor. Konec prázdnin pro vás bude více pracovní.

Rak

Prázdniny jsou pro vás čas nové energie a vitality. Máte skvělé vyhlídky, jak strávit dny volna. Můžete cestovat s přáteli i rodinou, seznamovat se s novými lidmi, prožívat letní lásky. I v zaměstnání se vám bude dařit, otevřou se nové možnosti a cesty, můžete vyřešit i všechny pracovní resty. Najdete nové metody a řešení, jež by vás dříve nenapadly. Ani finance by vám neměly chybět, spíše naopak, právě nějaká nová myšlenka či nápad vám může přinést nečekaný zdroj obživy. Mohli byste i vyhrát, nebudou to sice miliony, ale tisíce už ano. Možná také dostanete nějaký nečekaný dárek nebo si na vás vzpomene váš nadřízený s mimořádnou odměnou.

Lev

Slunce vstoupí do vašeho znamení 23. července a od tohoto dne pro vás začne to pravé léto naplněné cestováním, sladkým nicneděláním, ale i kariérním úspěchem. V práci můžete patřičně zazářit, rozhlédněte se ale kolem sebe a do týmu přiberte i další šikovné spolupracovníky, budete potřebovat jejich podporu. V druhé polovině prázdnin se můžete náhle a prudce zamilovat, jiní prožijí letní dobrodružství plná vzrušení. Dobrá rada ale zní: nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí, vyčkejte. Potřebujete-li vyřídit něco kolem svých financí, neváhejte, v této oblasti byste měli mít štěstí. Hvězdy podporují pilné a pracovité a také výmluvné. Směle budete moci požádat o zvýšení platu.

Foto: HTeam, Shutterstock.com

Rakům a Lvům v létě hvězdy přejíFoto: HTeam, Shutterstock.com

Panna

Skvělý čas je před vámi – láska, romantika a sex jsou synonymy pro prázdninové dny ve vašem podání. Ti, kdo žijí single, mohou potkat někoho vzrušujícího, kdo naplní jejich touhy a přání, v partnerských vztazích zase prožijete renesanci své lásky. Nebesa nad vámi drží ochranou ruku, tak využijte jejich přízně a směle se pusťte do všeho, co jste mohli i dlouho zanedbávat. Pozor jen na drobné neshody s partnerem, které by se mohly vynořit kolem úplňku 1. srpna. Skvělý pro vás bude konec srpna, kdy budete mít dostatek fyzických sil na všechny své aktivity, zvládnete práci, domácnost a ještě vyšetříte čas jen sami pro sebe. Nic vám také nezabrání v zahájení ozdravné kúry nebo nové diety.

Váhy

Blízký přítel vám dá hned začátkem července neocenitelnou radu, kterou byste opravdu měli vyslyšet. V práci na vás ale nečeká dovolená, spíše naopak, vypadá to, že si budete muset ještě pořádně vyhrnout rukávy a volné dny odložit až na druhou polovinu prázdnin. Přesto na odpočinek nezapomínejte a myslete na své zdraví. V srpnu nastane pravý čas na setkávání. Mezi blízkými přáteli můžete nejen zazářit, ale také najít novou lásku, která vám zvýší sebevědomí a rozptýlí pochybnosti o sobě samých. Rozhodně tedy neseďte doma, ve společnosti se skvěle pobavíte a získáte skvělou inspiraci pro práci nebo podnikání.

Štír

Mezi přáteli najdete nejen zábavu a letní rozptýlení, ale i lásku, na kterou čekáte. Příležitost k milostnému vzplanutí přijde už v polovině července. V práci si dokážete vyjednat příznivější podmínky, tak neváhejte a seberte odvahu zabojovat, využijte i příznivého novoluní 17. července. Někdo vlivný by si mohl všimnout vašich schopností a nabídnout vám novou pozici. V druhé polovině prázdnin by se vám mohla začít plnit i vaše tajná přání, vyhlížejte na srpnovém nebi padající hvězdu – a nejlépe ve dvou.

Foto: Marjan Apostolovic, Shutterstock.com

Váhy i Štíři mají velkou šanci najít novou láskuFoto: Marjan Apostolovic, Shutterstock.com

Střelec

Do vaší kariérní oblasti vstoupí 10. července planeta Mars, která vám může trochu zkomplikovat život. Pokud jste si plánovali dlouhé prázdninové cesty, je možné, že vás nadřízený náhle zahltí novými pracovními úkoly. Ničeho se nebojte, všechno zvládnete a dovolenou stihnete také. Nic totiž pro vás nemůže být lákavější než objevování cizích končin a poznávání nových kultur. Jste cestovatelé zvěrokruhu a ve druhé polovině prázdnin se na vaše cesty směje štěstí. Směle můžete pomýšlet i na velmi vzdálenou cizinu a dobrodružné kraje. Pokud plánujete svatební cestu, budou se vám na ní plnit i ta nejdivočejší přání.

Kozoroh

Patříte mezi šťastlivce, kterým hvězdy o letních prázdninách skutečně přejí, a to nejen v srpnu, kdy padají z nebe. Opatrněji však našlapujte v partnerských vztazích. Myslete na to, že jenom práce není život a že i láskou živ je člověk. Partner vás potřebuje vedle sebe. Kdo z vás čeká na osudovou lásku, mohl by se dočkat. Ti, kteří touží po slávě, penězích a moci, se dočkají také. Využijte všech příležitostí, jež se vám budou nabízet. V kalendáři si zatrhněte datum 13. srpna, v tento den by vám někdo mohl vyznat lásku nebo vás obdarovat. Chcete-li nakupovat nebo investovat do nemovitostí, měli byste své obchodní aktivity směrovat také k tomuto dni.

Vodnář

Čekají vás větší diskuse s partnerem, mohou se týkat stylu vašeho společného života. Nejlepší by bylo, abyste na chvíli zapomněli na svůj příslovečný odstup a propadli víru letních vášní. Pěkný sex dokáže spravit leccos a také dá zapomenout na zbytečné rozepře. Koncem července se do vašich partnerských vztahů vrátí klid a porozumění. Pohodové dny budou trvat až do úplňku, který nastane 1. srpna právě ve vašem znamení. Při něm buďte opatrní, více odpočívejte a zbytečně neriskujte na silnicích. V srpnu si budete užívat nabyté pohody v partnerských vztazích, ale rozvíjet můžete i ty obchodní. Potřebujete-li něco dojednat, uzavřít smlouvu nebo dohodu, otevře se před vámi příznivý čas kolem 13. srpna. Příjemné chvíle můžete strávit v širším rodinném kruhu na oslavě něčích narozenin.

Ryby

Napětí v partnerských vztazích vyplývá z lpění na zbytečných detailech a přesném plánování, které po vás partner vyžaduje. Pro vás možná nic moc příjemného. Nakonec si budete muset o všem promluvit, nenechávat nic „vyhnít“. Jestliže dokážete věnovat svůj čas z vašeho pohledu i drobnostem či malichernostem, vesmír se vám odmění. Čeká vás také uzdravení – na těle i duši. Jděte mu ale trochu naproti. Letní dny byste měli využít k získání fyzické i psychické kondice, pohybovat se co nejvíce na čerstvém vzduchu, věnovat pozornost životosprávě a zbavit se zlozvyků. Pokud bude během prázdnin před vámi nějaký důležitý rozhovor, dopadne pro vás dobře, musíte si jen věřit.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám