Hlavní obsah

Tarotoskop na listopad: Býky čeká velké štěstí, Raky změna a Vodnáře konec všech trápení

Foto: Alones, Shutterstock.com

Foto: Alones, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Listopad je měsíc kontrastních energií. Střídají se v něm dny, kdy slunce ještě zazáří v oslnivé síle, s těmi, kdy by člověk ven psa nevyhnal. Taková je i předpověď na celý měsíc. Na jedné straně bojovnost, tlak a vůle přesvědčit svět o své pravdě a svých dovednostech, na druhé straně mírnost, trpělivost, soucit a snaha o spolupráci. Co vyhraje, bude záležet na každém z nás.

Článek

Kontrastním energiím odpovídají i největší listopadové nebeské události. Novoluní nastane 13. 11. v intenzivním a vášnivém znamení Štíra a úplněk 27. 11. v komunikativních a poněkud lehkomyslných Blížencích. Navíc nás čeká velmi významná konjunkce Slunce a planety Mars v opozici na Uran, která předznamenává akceschopnost, touhu vzít osud do vlastních rukou, bojovat za svá práva a postoje s tím, že cosi zcela nepředpokládaně zamíchá našimi kartami. Co předpovídají tarotové karty pro každé znamení zvěrokruhu?

Beran

Vztahy – Poustevník: Ve vztahu potřebujete najít sami sebe a zároveň hlubší smysl partnerského soužití. Může to znamenat, že se na chvíli stáhnete do své vnitřní samoty a soustředíte se na svůj svět. Můžete zatoužit po ústraní, abyste našli cestu zpět ke svému partnerovi.

Zdraví – Vůz: Vyhýbejte se stresu, soustřeďte se na svůj cíl a nepodléhejte zbytečnému tlaku, který na vás může okolí vyvíjet. Dávejte si pozor i na prochladnutí. Odpočívejte.

Práce – 5 holí: Čeká vás prověrka vašich sil v podobě nějakých zkoušek nebo bojů. Můžete být vystaveni konkurenčnímu soupeření. Vzhledem k tomu, že jste bojovné znamení, může vám rivalita i náramně prospět. Všem budete chtít dokázat, že umíte překonávat překážky a že jste nejlepší.

Býk

Vztahy – Svět: Ve svém partnerství se budete cítit bezpečně. Konečně pochopíte, že váš partner je i vaší jistotou. Ti, co pomýšlejí na svatbu, mohou být vyslyšeni a vstoupí do svazku manželského.

Zdraví – 3 holí: Optimismus a radost vás budou provázet po celý listopad. Vitalita by vám také scházet neměla. Dávejte si jen pozor, abyste na společenských akcích nepřebrali a nekazili si následující rána nepříjemnou kocovinou.

Práce – Eso pohárů: Práce vás bude bavit. Můžete dostat i nabídku nového zaměstnání, které vás doopravdy zaujme. Ve stávající práci můžete realizovat nějaký svůj vysněný projekt. Štěstí stojí při vás. Využijte všech příležitostí, které se před vámi otevřou.

Foto: antonina_jurii_mazokha, Shutterstock.com

Býkům předpovídají tarotové karty na listopad šanci na svatbu Foto: antonina_jurii_mazokha, Shutterstock.com

Blíženci

Vztahy – Královna pohárů: Intuitivně po celý listopad budete vědět, co je pro vás ve vztazích správně. Citlivost, empatie a láska prostoupí vaše partnerství. Budete vnímaví k požadavkům druhých. Do života vám může vstoupit dobrá přítelkyně, která se stane vaší skvělou rádkyní.

Zdraví – 10 pentaklů: Nastává období spokojenosti i v oblasti zdraví. Neměla by vás zaskočit ani rýma. Přesto nic nepřehánějte a myslete na prevenci. Je čas dohnat všechny zdravotní prohlídky, které jste mohli v průběhu roku zanedbat.

Práce – Velekněz: Před vámi je příslib pracovního uplatnění na vyšším postu, budete muset ale vynaložit značnou duševní sebekázeň, abyste vysněného místa dosáhli. Budete-li ale moudří a nebudete-li spěchat, osud vám ukáže správnou cestu.

Rak

Vztahy – 7 pohárů: Před vámi je volba mezi různými alternativami. Je podstatné, abyste rozlišili, kdo nebo co je pro vás skutečně důležité. Musíte pochopit, kdo vám nabízí něco reálného a co je jen vaší fantazií. Nežijte v představách, hledejte konkrétní cesty.

Zdraví – Svět: Čeká vás změna. Uzavíráte jeden cyklus a začínáte nový. Vztaženo k vašemu zdraví to znamená, že můžete odhodit všechna stará fyzická i psychická trápení. Začínáte se uzdravovat jak na těle, tak na duši.

Práce – Věž: I tady na vás čeká změna. Bohužel nemusí být úplně pozitivní. Budete muset ukončit něco, co ve vaší práci či kariéře nefungovalo a začít znovu na nových a lepších základech. Vy to však zvládnete.

Lev

Vztahy – 10 pentaklů: V lásce a milostných vztazích vám nic chybět nebude. Listopad je pro vás tím pravým láskyplným časem. Můžete dohnat vše, co jste s partnerem během roku nestihli. Dopřát si nové líbánky nebo využít prodlouženého víkendu na cestu za obzory všedních dnů. Osamocení mohou najít novou lásku.

Zdraví – Svět: V tradičně sychravém období mnoho lidí zaskočí alespoň malé nachlazení, ale vás by nic takového nemělo ohrozit. Přesto myslete na prevenci a doplňte si všechna chybějící zdravotní vyšetření.

Práce – Smrt: Něco zásadního se změní. Něco, co nefungovalo odchází a vy, i když nebudete chtít, se s tím budete muset smířit. Na druhou stranu se před vámi otevře nová pracovní příležitost, která vás nabije novou energií.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Lvi se mohou dočkat nových pracovních příležitostí, o kterých snili Foto: fizkes, Shutterstock.com

Panna

Vztahy – 7 pohárů: Musíte být ve svých vztazích aktivní. Asi není dobré nechat všechno vyhnívat s tím, že to nějak dopadne. Musíte si uvědomit, co je pro vás pouhou iluzí a co vám dává smysl. Možná budete donuceni udělat nějaké zásadní kroky ve svých vztazích, ale nebojte se jich. Po bouřkách se vždy nebe vyjasní.

Zdraví – 3 pohárů: Trojka je číslo tvořivosti, růst a činu a vás nabádá k fyzické aktivitě. Ta vám pomůže překonávat všechny podzimní splíny nebo smutky na duši.

Práce – 4 pohárů: Možná máte pocit, že se ve vaší práci nic nehne z místa. Snažíte se, tlačíte své projekty dopředu, ale do cesty se vám stavějí nové a nové překážky. Možná by pomohla změna, nemusíte zrovna měnit zaměstnání, ale zkuste se na svoji práci podívat s odstupem, novýma očima. Dosáhnete pokroku.

Váhy

Vztahy – 9 pohárů: Mohou se vám plnit vaše sny a přání. Můžete zažít skutečnou milostnou hojnost. Štěstí a přízeň přeje i vstupu do manželství. Pokud tedy plánujete svatbu, nastal ten správný čas. Citová stabilita vás bude provázet po celý listopad.

Zdraví – Mág: Využijte všechny svoje talenty, možnosti a schopnosti k posílení svého zdraví. Věnujte se sportům, jež vás baví nebo ve kterých můžete vyniknout. Zcela přirozeně posílíte svoji kondici a získáte i patřičné sebevědomí.

Práce – Eso pentaklů: Peníze. Pokud čekáte na nějaké mimořádné odměny nebo bonusy, dočkáte se jich. Můžete si směle požádat i o zvýšení platu. Cokoliv v listopadu začnete, zajistíte si tím blahobyt či dostatek do své budoucnosti.

Štír

Vztahy – Páže holí: Na obzoru jsou dobré zprávy a nové možnosti. Jestliže toužíte po nové lásce, můžete být vyslyšeni. Pokud hledáte novou jiskru do stávajících vztahů, tak také. Můžete se těšit i na božský sex.

Zdraví – Spravedlnost: Co jste v minulosti zaseli, to i sklidíte. Znamená to, že se mohou nepříjemně ozvat všechny vaše hříchy a zlozvyky. Pokud jste se však ke svému tělu i duši chovali přátelsky, odmění se vám vysokou výkonností.

Práce – 10 pohárů: Listopadový čas vám slibuje stabilitu a štěstí ve všech vašich počinech. Můžete se spolehnout, že cokoliv vykonáte, bude úspěšné. A navíc vám vaše úsilí vynese i zajímavý obnos na vašem osobním účtu.

Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Štíři se mohou spolehnout na své schopnosti a dovednosti, úspěch je v pracovní oblasti nemine Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Střelec

Vztahy – Eso pohárů: Lásku, radost a spokojenost vám slibuje tato karta ve vašem partnerství. A nebude to platit jen pro vaše milostné vztahy, ale i ty obchodní. Využijte přízně osudu a zkuste si naklonit lidi, kteří budou důležití pro vaši budoucnost.

Zdraví – Královna pentaklů: Nezanedbávejte pohyb. Vyplňte prodloužený víkend sportovní činností. Otužujte se, cvičte nebo alespoň choďte na dlouhé vycházky se svým psem. Vše se počítá, díky sportu můžete přežít až do jara bez větších zdravotních potíží.

Práce – Viselec: Podívejte se na svoji kariéru nebo práci z jiného úhlu. Možná není všechno tak, jak jste si vysnili, ale práce vám přináší stabilitu a jistý výdělek, a to určitě není k zahození.

Kozoroh

Vztahy – Dvojka holí: Budete muset obnovit rovnováhu ve svých vztazích. To, co dáváte, musíte i přijímat a naopak. Rozhodněte se. Před vámi se otevřou nové příležitosti, nové vztahy. Zapojte svoji intuici, pomůže vám k nalezení správné cesty.

Zdraví – Královna mečů: Ostrý řez nebo zásadní rozhodnutí jsou před vámi v oblasti životosprávy. Budete muset pochopit, co opravdu vašemu zdraví prospívá a co škodlivého budete muset nekompromisně opustit.

Práce – Kolo štěstí: Život má sklony k cykličnosti, jedno období končí a druhé začíná. Možná vás změny, se kterými se musíte vyrovnávat, trápí. Berte je však tak, že před vámi je nový začátek a že si díky své houževnatosti poradíte se vším.

Vodnář

Vztahy – 10 mečů: Konec bolestivé situace. Máte šanci ukončit všechny svoje smutky a zvednout se ze dna. Možná budou ve vás ještě chvíli přežívat pocity osobní ztráty nebo odloučení, ale měli bystě vědět, že všechno špatné jednou končí. Před vámi je nový začátek.

Zdraví – 2 pentaklů: V oblasti fyzické a psychické kondice by vás nic zásadního nemělo trápit. Měli byste však investovat do budoucnosti, to znamená pustit se do správné životosprávy a zbavit se svých zlozvyků.

Práce – 6 pentaklů: Dávání i přijímání bude pro vás v rovnováze. Za svoje úsilí se dočkáte spravedlivé odměny. Možná vám někdo vrátí i dávno zapomenutý dluh. Každopádně nastane spravedlnost mezi tím, co vykonáte, a tím, jak budete za svoji práci odměňováni.

Ryby

Vztahy – 10 pentaklů: Listopad je pro vás měsíc, ve kterém se budete ve svých vztazích cítit spokojeně a šťastně. Můžete se radovat z citové i materiální jistoty, kterou vám poskytne váš partner. Také ve svých rodinných vztazích očekávejte radostné události.

Zdraví – Hvězda: Už dlouho jste se necítili tak dobře jako právě teď. Máte sil na rozdávání, rozhodně vám nehrozí žádné vážné onemocnění. Přesto nic nepřehánějte a myslete na to, že patříte mezi vnímavá znamení, které občas zaskočí jejich přecitlivělost.

Práce – Slunce: Nic vás nedostane, všechno vám vyjde. Vsaďte na svoji šťastnou hvězdu a plňte si všechny svoje dlouhodobé pracovní sny. Nenechejte se nikým a ničím zastrašit nebo přibrzdit, v listopadu můžete ve své kariéře patřičně zazářit.

Načítám