Hlavní obsah

I idoly mají své idoly: podívejte se do pokojíčků slavných

Foto: Bart Lenoir, lev radin, Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Foto: Bart Lenoir, lev radin, Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Reklama

I celebrity ujížděly a ujíždějí na jiných celebritách. Idoly nebo vzory má zkrátka každý. Čí plakát měl v pokoji princ Harry? Koho obdivuje Kim Kardashian nebo Ashton Kutcher?

Článek

Když je člověk slavný, neznamená to, že obdivuje a zbožňuje sám sebe. Některé celebrity se svěřily, kdo je pro ně idolem a na kom si takzvaně ujíždějí. Čím překvapila Ariana Grande a další známé tváře? Tohle byste možná nečekali.

Ariana Grande (27) 

Idolem mladé zpěvačky není kupodivu žádný její vrstevník typu Justina Biebra (26), ale ostřílený herec a komik Jim Carrey (58). V roce 2019 zpěvačka prohlásila, že je to její dětská, ale vlastně celoživotní láska. Když svůj idol poprvé potkala, bylo to pro ni extrémně emotivní, herec se prý choval velmi mile a přesně tak, jak si to Ariana vysnila.

Foto: Profimedia.cz

Když se zpěvačka v roce 2019 se svým idolem setkala, nadšeně se tím chlubila na sociálních sítíchFoto: Profimedia.cz

Princ Harry (36) 

Starší fotografie, která před nějakou dobou kolovala po internetu, ukazuje osmnáctiletého britského prince v jeho pokoji na koleji dávno před tím, než potkal Meghan (39). A za ním na stěně visí vystřižená fotografie herečky Halle Berry (54), která byla v té době na vrcholu slávy. Herečka následně fotku přesdílela na svých sociálních sítích, aby se nezapomnělo, na kom si Harry ujížděl.

Foto: Bart Lenoir, Shutterstock.com

Když fotka prince Harryho po letech vyplula na povrch, Halle Berry ji sdílela na FacebookuFoto: Bart Lenoir, Shutterstock.com

Rebel Wilson (40) 

Vtipná herečka, která je už několik měsíců v hubnoucím režimu, se za svého přítele Jacoba (29) rozhodně nemusí stydět. Co se týče vzhledu, je určitě obstojnou náhradou za herce Channinga Tatuma (40). Toho v roce 2013 označila za svůj idol a z legrace prohlásila, že kdyby kvůli ní chtěl opustit ženu a dítě, dveře má otevřené.

Foto: Profimedia.cz

Hereččin idol je Channing Tatum, ale její současný přítel (na fotce) k němu nemá moc daleko Foto: Profimedia.cz

Meryl Streep (71) 

Také oscarová herečka se v jednom rozhovoru, jistě s trochou nadsázky, rozpovídala o svém vysněném muži. Řekla, že to rozhodně není žádný mladý krasaveček. Má ráda zralejší muže a miluje prý všechny filmy s komikem Willem Ferrellem (53). U nás tak známý není, ale možná jste ho viděli v komediích Horší už to nebude (2006), Táta je doma (2015) nebo Rodiče na tahu (2019).

Foto: lev radin, Shutterstock.com

Meryl Streep se ráda dívá na béčkové komedie a v nich zbožňuje Willa FerrellaFoto: lev radin, Shutterstock.com

Martha Stewart (79) 

Herec Ryan Gosling (40) rozhodně nemusí smutnit, že by se na něj chytaly jen mladší ročníky a zralé ženy ho odmítaly. Kdyby chtěl, mohl by mít šanci u slavné americké moderátorky a odbornice na domácnost. V jednu chvíli do něj byla zakoukaná a nenechala si ujít jediný snímek, ve kterém se pohledný herec objevil. A není divu!

Foto: Ron Adar, Shutterstock.com

Marthu Stewart okouzlil Ryan Gosling. U výborné kuchařky a hospodyňky by se měl jako v bavlnceFoto: Ron Adar, Shutterstock.com

Britney Spears (38) 

Blonďatá popová zpěvačka sama s jedním velkým idolem chodila – byl jím zpěvák Justin Timberlake (39), kterého jí záviděla nejedna nadšená fanynka. Když ale měla Britney v rozhovoru v roce 2016 prozradit, kdo byl jejím prvním idolem, bez zaváhání z ní vypadlo jméno herce Brada Pitta (56).

Foto: Profimedia.cz

Popová princezna v tom má jasno. Brad Pitt je prostě Brad PittFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (40) 

Také profesionální celebrita v roce 2015 prozradila svou náklonnost ke slavné osobě v době dospívání. Její srdce jako teenagerky si získal herec Johnny Depp (57) a prý jím byla doslova posedlá. Označovala ho za naprosto nádherného a žhavého. Těžko říct, jestli má stejný názor i poté, co vyšlo najevo, že hvězda Pirátů z Karibiku vztáhla ruku na svou ženu.

Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Také vám přijde Johnny Depp tak sexy jako Kim Kardashian?Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Ashton Kutcher (42) 

Rachel z Přátel, respektive její představitelku herečku Jennifer Aniston (51), milovaly davy a výjimkou nebyl ani Ashton Kutcher. V sedmnácti, ještě než se stal velkou hvězdou, měl herečku na svém počítači jako spořič obrazovky, a dokonce se vsadil s kamarádem, že s ní jednou půjde na rande. No, zatím to nevyšlo...

Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Po Jennifer Aniston už Ashton Kutcher nepokukuje, má doma krásnou Milu Kunis (37)Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Reklama

Načítám