Hlavní obsah

Móda přeje odvážným! Nečekejte na léto a oblečte šortky s prvním oteplením

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těšíte se na den, kdy z domova vyběhnete jen tak v šortkách? Tak si tu blízkou budoucnost v hlavě ještě zkonkretizujte a představte si, že si přes ramena přehazujete stylové sako. Právě tahle dvojka si totiž dokonale rozumí. Chcete konkrétní příklady? Podívejte se, jak oba kousky kombinují hvězdy.

Článek

Ačkoli mají odlišný charakter, dokonale si rozumí. O tom, jak je to v osobním životě, se dá polemizovat, v módě se ale protiklady jednoznačně přitahují. Krátké ležérní šortky vypadají ve společnosti uhlazeného saka dokonale, nečekejte proto na tropické třicítky a vyrazte ven v kraťasech, jakmile to venkovní teploty dovolí. Inspirovat se můžete outfity hvězd, které mají módní trendy v malíku.

Hailey Bieber

Pokud vás to táhne k barvám, letošní jaro a léto si užijete. Tahle sezona je totiž extra barevná a velkým módním tématem je i neon. Chcete si šatník pořádně přibarvit? Pořiďte si výrazné sako v odstínu, který je vám sympatický a doplňte ho oblíbenými džínovými šortkami. Pro nový kousek určitě najdete i další využití – sako se bude hodit k džínám i přes jednoduché šaty.

Foto: Profimedia.cz

Hailey Bieber (25) to s módou zkrátka umí. Modelka vsadila na aktuální barevný trend a s dávkováním zelené se opravdu nedržela zkrátkaFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: sako Pull & Bear, 999 Kč; džínové kraťasy Zara, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: top H&M, 749 Kč; sluneční brýle CCC, 249 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kožená kabelka Kazar, 2490 Kč; sandálky Steve Madden, prodává Humanic, 2599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: vrstvený řetízek Lindex, 399 Kč; náušnice Orelia, prodává About You, 549 KčFoto: Archiv firem

Kaia Gerber

K šortkám skvěle pasuje i sako, které vypadá jako vytažené z pánského šatníku. Tento základ se dá potom pojmout ležérně nebo více žensky. Variantu A vytvoříte za pomoci bavlněného trička a páru tenisek (třeba legendárních Converse), k variantě B budete potřebovat boty na podpatku a výměnu trika za lehčí top.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kaia Gerber (20) tráví většinu svého volného času v teniskách. K nim se džínové šortky, které doplňuje klasickým sakem, perfektně hodíFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: vlněné sako H&M, 3999 Kč; džínové kraťasy Zara, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: triko Pull & Bear, 449 Kč; sluneční brýle Gino Rossi, prodává CCC, 999 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Calvin Klein, prodává Humanic, 3799 Kč; tenisky Converse, prodává Answear, 1999 KčFoto: Archiv firem

Ashley Roberts

Sladěným kompletům se letos mimořádně daří. Kromě kalhotových kostýmů si můžete pořídit i sako se šortkami, které je ideální pro dámy požadující ženskost a eleganci. Pokud vás džínové šortky nelákají, zkuste jejich látkovou variantu a přidejte stejné sako. Jestli bude podle současných módních předpisů barevné, je samozřejmě jen na vás. Šortkový kostýmek navíc můžete nosit s podpatky i teniskami.

Foto: Profimedia.cz

Bývalá členka skupiny Pussycat Dolls, Ashley Roberts (40), zainvestovala do šortkového kostýmku. Líbí?Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: lněné sako 1999 Kč, lněné šortky 799 Kč – obojí Mango; triko COS, 470 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Massimo Dutti, 1595 Kč; náušnice Lauren Ralph Lauren, prodává Answear, 1099 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Nobo, prodává Answear, 1799 Kč; tenisky Superga, prodává Eobuv, 1621 KčFoto: Archiv firem

Karrueche Tran

Baví vás trend oversized sak? Pak určitě víte, že je podobné kousky vhodné vykompenzovat něčím kratším nebo užším. Obléknout k němu tak můžete krátké šortky, ale i ty, které obepínají nohy. Pokud nejste v módní rubrice náhodou, určitě znáte pojem cyklistických šortek, které samozřejmě nejsou dělané na kolo, ale do ulic – a právě ty budou k oversized saku pasovat také. Nechcete-li se obtěžovat s výběrem vhodného vršku, klidně sako oblečte jen tak na nahé tělo a důkladně ho přepásejte.

Foto: Profimedia.cz

Americká herečka Karrueche Tran (33) ráda experimentuje. Jste na tom podobně? Osmělte se a spárujte oversized sako s cyklistickými šortkamiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: oversized sako H&M, 1799 Kč; „cyklistické“ šortky Urban Classics, prodává About You, 469 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: pásek Deezee, prodává CCC, 299 Kč; sluneční brýle CCC, 99 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: baret H&M, 299 Kč; náušnice Mango, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Guess, prodává Eobuv, 2931 Kč; kožené lodičky Simple, prodává Modivo, 2681 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám