Hlavní obsah

Jaké účesy jsou teď IN? Ty nejlehčí ze všech!

 

Reklama

Sledujeme pro vás trendy v módě, kosmetice ale i ve vlasech a účesech. Co hlásají přehlídková mola na tuhle sezónu? V jednoduchosti je krása, ale nesmí chybět nějaký zajímavý prvek. Ve videu najdete návod na dva slušivé a snadné účesy podle Chanelu a Max Mary.

Článek

Trendy v úpravě vlasů nemohly být nikdy snazší a slušivější. Nač vyrábět náročné drdoly a výčesy, když stačí vlasy sepnout na temeni ozdobnou sponkou nebo zaplést francouzský cop? Ale moment, až tak úplně lehké to nebude.

Modelky na přehlídce Chanel v čele s Penelope Cruz (45), měly přední sekci vlasů sepnutou na temeni ozdobnou sponkou. Takhle to zní všedně, ale díky doplňku v podobě květiny nebo perličkové sponky, je to skvělý účes na den i večer. Jestli necháte vlasy rovné, navlněné, s pěšinkou na prostředek nebo bez pěšinky, je na vás. Vizážistka Daniela Kremláčková vám ve videu ukáže, jak vlasy na temeni „zatwistovat“, aby dobře držely.

Perfektní pěšinka

Druhá inspirace je z přehlídky Max Mara. Modelky měly zapletené francouzské copy a horní sekci vlasů pořádně natupírovanou. Klíčová je zde perfektně rovná pěšinka hodně na stranu a objem, který bude držet. (Tipy na přípravky na objem vlasů). Přesný postup najdete ve videu!

Reklama

Načítám