Hlavní obsah

Jedny kalhoty, tři různé modely

Foto: Mona Martinů

Černé kalhoty nesmějí ve vašem šatníku chybětFoto: Mona Martinů

Reklama

Sluší každé postavě, seženete je za pár stovek a nikdy nevyjdou z módy. O čem je řeč? O klasických černých kalhotách. Zdá se vám výčet jejich výhod příliš krátký? Tady je ještě jedno plus – jsou nesmírně variabilní. Podívejte se, jak jsme si s nimi vyhráli my! Ze čtenářky Báry jsme udělali sexy kočku, stylovou pohodářku i (ne)tradiční byznys lady!

Článek

Černé kalhoty jsme vybrali nejen díky jejich širokému spektru využití, ale hlavně proto, že většina žen alespoň jedny takové vlastní. Spadáte do „bezkalhotové“ menšiny? Můžete si pořídit ty, které jsme se stylistkou Janou Letkovou oblékli čtenářce Báře. Věřila byste, že stály něco málo přes pět stovek? Nemusíte ale sahat jen po černé, stejné stylingy zvládnete i s béžovými, khaki, tmavě modrými nebo hnědými kalhotami. Zajímá vás, které typy kalhot jsou v kurzu? Nezapomeňte se podívat do článku Jsou dny džínů „sečtené"?.

Sexy verze na večer

černé kalhoty + zajímavý top + podpatky + sako

Sexy look vám nezajistí jen hluboký výstřih nebo mini sukně. Svůdné lodičky na podpatku to zvládnou hravě samy. Kalhoty jsou navíc ve zkrácené délce a odhalují tak nejen úžasné boty, ale i kotníky. K nim jsme vybrali top s volánky přes něj sáčko se zvýrazněnými rameny, které Barče přidá na ženskosti. Sako si navíc můžete večer odložit a odhalit tak paže. Z doplňků jsme zvolili trendy klobouk, široký náramek a jednoduchou kabelku. Díky volánkům nejsou žádné další zdobné prvky nutné.

Na foto: kalhoty (Ann Christine, 549 Kč), top (Ann Christine, 459 Kč), náramek (Mango, 699 Kč), sako (Ann Christine, 749 Kč), boty (Humanic, 2299 Kč), klobouk (Ann Christine, 139 Kč), taška (Calvin Klein, info o ceně v obchodě)

Ležérní městský model

černé kalhoty + džínová bunda + conversky

Černé kalhoty nemusíte nosit jen s halenkami a elegantními topy. Skvěle z nich vykouzlíte i sportovnější verzi, která je ideální na běhání po městě. S kalhotami si dobře rozumí třeba džínovina, stačí když si obléknete jednoduché triko (nám se hrozně líbil tenhle zářivý roláček) a přehodíte džínovou bundu nebo vestu. Potom stačí přidat ležérní boty ve stylu Converse a tašku přes rameno, která vám zajistí volné ruce. Chcete vypadat stylově? Nebojte se ani k takovémuto modelu přidat výrazné doplňky.

Na foto: kalhoty (Ann Christine, 549 Kč), triko (F, 229 Kč), džínová bunda (F, 880 Kč), náhrdelník (I´am, 369 Kč), náramky (I´am – tenké, 128 Kč a široký 369 Kč), tenisky (Coverse – Humanic, 1499 Kč), taška (Tommy Hilfiger, info o ceně v obchodě)

Stylová do zaměstnání

černé kalhoty + košile + vesta

Musíte chodit do práce za poněkud usedlou „slušňačku“? Klasický model v podobě košile a kalhot doplňte vestičkou a zajímavými boty s podpatky. Dojem byznys lady ještě umocní kvalitní hodinky v pánském stylu, které můžete sladit s páskem. Pro dodání šťávy vyměňte sako za výraznou koženou bundu a přidejte trendy klobouček. Červenou bundu stejně sundáte, takže žádné námitky ze strany šéfa nehrozí.

Na foto: kalhoty (Ann Christine, 549 Kč), košile (Gant, 1749 Kč), vesta (Gant, 1699 Kč), klobouk (Ann Christine, 239 Kč), pásek (Benetton, 299 Kč), kožená bunda (Gant, info o ceně v obchodě), hodiny (Gant, 5990 Kč), boty (Ann Christine, 419 Kč)

Který model je nejbližší vašemu stylu? Jaké „kalhotové“ kombinace máte nejraději? Těšíme se na vaše názory a nápady!

Reklama

Související témata:

Načítám