Hlavní obsah

Od kluka z plakátu k uznávanému zpěvákovi. Justin slaví 40!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Býval to takový roztomilý kudrnatý klučík, co hrával s chlapeckou kapelou a jeho plakáty visely v dívčích pokojíčcích. Dnes je z něj krásný chlap, manžel a otec, a hlavně uznávaný zpěvák s mnoha oceněními. Justinu Timberlakeovi je dnes rovných 40 let!

Článek

Už když mu bylo jedenáct, bylo jasné, že v tom kloučkovi něco je. S country písničkami a pod jménem Justin Randall vystupoval v jedné televizní soutěžní show a také účinkoval v dětském pořadu Mickey Mouse Club. Mimochodem tam se skamarádil s hercem Ryanem Goslingem (40), s nímž se přátelí dodnes. A také se zpěvačkou Christinou Aquilerou (40) a Britney Spears (39), která mu o několik let později zlomila srdce.

Foto: Profimedia.cz

Už jako dítě objevoval hollywoodský světFoto: Profimedia.cz

Hezoun z chlapecké kapely

Tu skutečnou slávu ale pocítil, když začal zpívat v chlapecké kapele 'N Sync. Tahle jeho životní éra začala v roce 1996 a byl to obrovský úspěch. Tehdejší teenageři partu mladých kluků zbožňovali, jejich koncerty byly beznadějně vyprodané a vydané desky okamžitě mizely z obchodů. Časopis Rolling Stone je dokonce označil za nejúspěšnější kapelu na světě.

Jenže jak už to tak bývá, nic netrvá věčně a v roce 2002 'N Sync oznámili pauzu, protože se členové kapely chtěli věnovat soukromým projektům. Byl to ale v podstatě rozpad, i když oficiálně byl potvrzen až v roce 2007.

Na sólové dráze

Justin Timberlake se tak vrhl na sólovou kariéru a dobře udělal. Jeho alba slavila úspěch a o fanoušky rozhodně neměl a stále nemá nouzi. Prosadil se i ve světě filmu, kde se začal objevovat už od roku 2000. Ty komerčně opravdu úspěšné snímky ale přišly později, jen namátkou jmenujme například The Social Network (2010), Zkažená úča (2011) či Kamarád taky rád (2011).

Foto: Profimedia.cz

'N Sync v roce 1997. Horní řadu zleva tvoří JC Chasez (44), Joey Fatone (43) a Lance Bass (41). Dole je vlevo Chris Kirkpatrick (49) a Justin Timberlake je ten kudrnatý blonďák Foto: Profimedia.cz

Mladík se zlomeným srdcem

Souběžně s profesními úspěchy se Justinu Timberlakeovi dařilo i v milostném životě. V roce 1999 začal chodit se svou kamarádkou z dětství a tehdy už také úspěšnou zpěvačkou Britney Spears. V té době patřili k nejsledovanějším párům světa, mnozí je pokládali za pár snů.

Jenže v roce 2002 přišel konec a poměrně nehezký rozchod, který samozřejmě sledovala média po celém světě. Byť to Britney Spears odmítla, šušká se, že za rozchodem byla její nevěra. Každopádně zpěvák byl opravdu hodně nešťastný a po rozchodu složil píseň Cry Me a River, v níž všechnu svou bolest vyzpíval: „Teď říkáš že jsi osamělá, že pláčeš celou noc. Klidně pro mě můžeš vyplakat celou řeku, vyplač mi řeku, já už řeku pro tebe vybrečel.“

Foto: Profimedia.cz

S Britney Spears Timberlake randil tři rokyFoto: Profimedia.cz

Než přišla ta pravá

Zas tak dlouho ale nesmutnil. Už další rok začal randit s další slavnou ženou, po jeho boku stála celé čtyři roky herečka Cameron Diaz (48). Vypadalo to vlastně velmi podobně jako se Spears.

Oba plnili stránky magazínů, jejich lásku média bedlivě sledovala, opět byli pokládáni za pár snů. Jenže ani tady se šťastný konec nekonal a Timberlake se na začátku roku 2007 s herečkou rozešel. Proč, to také není úplně jasné. Jedna verze je, že zpěvák toužil po dětech, které ale Cameron Diaz nechtěla. Druhá verze tvrdí, že při natáčení snímku Prázdniny (2006) se herečka až příliš sblížila s kolegou Judem Lawem (48).

Foto: Profimedia.cz

S Cameron Diaz tvořili pár asi čtyři rokyFoto: Profimedia.cz

Když se objevila ONA

Co se týče lásky, zlomový byl rok 2007. Do jeho života vstoupila okouzlující herečka Jessica Biel (38). Bylo to vlastně tak trochu jako přes kopírák, opět krásná a známá žena, opět titulky o páru snů, opět radost na ty dva pohledět.

Ale ani tady to nebylo bez mráčku. V roce 2011 se pár rozešel a vypadalo to, že láska skončila. Jenže se ukázalo, že bez sebe je jim o dost hůř, a tak se k sobě zhruba po půl roce vrátili. A v roce 2012 se konala svatba. O tři roky později se jim narodil syn Silas (5) a loni po utajeném těhotenství syn Phineas (1). Zdá se, že Timberlake už vše důležité má, a k dnešním čtyřicátinám si už nic lepšího ani nemůže přát!

Foto: Profimedia.cz

Tahle žena se nakonec stala jeho osudovouFoto: Profimedia.cz

Rozchod a následný návrat, i tohle má Timberlake a Biel za sebou. Nejsou ale sami. Gigi a Zayn: Kdo ze slavných se také rozešel a zase sešel?

Reklama

Načítám