Hlavní obsah

Kabáty a bundy z plus size kolekcí: Máme 10 tipů!

Foto: T.Den_Team, Shutterstock.com

Foto: T.Den_Team, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nosíte větší konfekční velikost než je 42? Pak si zřejmě u klasických módních značek zimní kabát příliš nevyberete. Proto se poohlédněte v plus size kolekcích, kde jsme našli 10 skvostů i my!

Článek

Hledáte vhodný kabát či bundu na zimu a přechodné období pro vaše plnější křivky? Pomůžeme vám s výběrem vhodného trendy kousku. Vybírat můžete z elegantní kostkované klasiky, prošívaného zatepleného modelu, ale i ze sofistikovaného kožíšku či bundy ve zkrácené délce. Těchto 10 modelů unosíte do práce i do přírody.

S příměsí vlny

Kabáty z vlny či s příměsí vlny vám poskytnou v zimě i v přechodném období příjemný pocit, neboť vás skvěle zahřejí a zároveň vypadají vždy elegantně. Dvouřadý model s kostičkou zvanou Princ of Wales je nadčasovou klasikou.

Foto: Archiv firmy

Mango, dvouřadý kostkovaný kabát, 2999 KčFoto: Archiv firmy

Zavinovací efekt

Kabáty s páskem vždy zvýrazní váš pas a hodí se skvěle k džínám i přes dlouhé šaty. Tento model s podšívkou navíc zdobí odepínací šálový límec z umělé kožešiny, která je zajímavým detailem.

Foto: Archiv firmy

H&M, krátký kabát z měkké plstěné látky s umělou kožešinkou, 1799 KčFoto: Archiv firmy

Pohodlný plyšák

Chlupatý kabát zvaný často teddy coat je v poslední době trendy módní záležitostí. Ovšem musíte s ním opatrně, neboť je většinou objemnějšího oversized střihu, a tak by vám mohl přidat pár kilo navíc. Tomu se dá ovšem lehce zabránit, když k němu obujete vyšší podpatky.

Foto: Archiv firmy

Next, plyšový kabát s beránkem, 1530 KčFoto: Archiv firmy

Zateplená koženka

Trendy bunda v leteckém stylu se nazývá také aviator. V zimě narazíte na modely s kožešinou či beránkem uvnitř, které skvěle vypadají hlavně v kombinaci s roláky. Proto jsou ideální na oblíbené vrstvení.

Foto: Archiv firmy

New Look, koženková zateplená bunda, prodává Zalando, 2040 Kč Foto: Archiv firmy

Stylová parka

Prodloužená ležérní bunda s kapucí se vám bude hodit na procházky městem i výlety do přírody. Zářivý cihlový odstín příjemně oživí vaše outfity a vy se tak nemusíte halit jen do černé.

Foto: Archiv firmy

Ulla Popken, parka v cihlově červené barvě, 3699 KčFoto: Archiv firmy

Recyklovaný kabát

Prošívané modely delších kabátů jsou vhodnou volbou pro vyznavačky ležérního a sportovního stylu. Tenhle kousek rovněž zapadne do konceptu šetření přírody, neboť je ušitý z matného nylonu ze 100% recyklovaného materiálu.

Foto: Archiv firmy

Esprit, prošívaný dlouhý kabát, 3499 KčFoto: Archiv firmy

Do deště

Dlouhý kabát v krásném burgundském odstínu bude vaším skvělým společníkem nejen do zimy, ale i do deště. Je zateplený hřejivým beránkem a disponuje i dvěma velkými kapsami a odepínací kapucou.

Foto: Archiv firmy

Asos, dlouhý volný kabát se zateplenou podšívkou, 1560 KčFoto: Archiv firmy

Huňatý kožich

Kožešinový kabát v černé barvě bude ve vašem zimním šatníku nepostradatelným parťákem po dlouhou dobu. Nepodléhá totiž příliš trendům a můžete ho vždy využít i při společenských událostech.

Foto: Archiv firmy

Dorothy Perkins, černý zimní kabát, prodává Zoot, 2029 Kč Foto: Archiv firmy

Hřejivé peří

Pro zimomřivé typy jsou ideální variantou svrchní vrstvy prošívané dlouhé kabáty plněné peřím. Zahřejí vás za všech okolností a přitom jsou velmi pohodlné.

Foto: Archiv firmy

Cellbes, péřový kabát dlouhého střihu, 5299 KčFoto: Archiv firmy

Bunda do pasu

Dámy s pár kily navíc mohou nechat svůj pas vyniknout v prošívané bundě ve zkrácené verzi. Můžete si ji pořídit v černé, ale i béžové barvě, za kterou se přimlouváme i my.

Foto: Archiv firmy

Pieces, zimní zkrácená bunda, prodává About You, 839 Kč Foto: Archiv firmy

Reklama

Načítám