Hlavní obsah

Kdo je otec? Tyto slavné ženy tají táty svých dětí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Kdo z nás nemá v životě nějaké tajemství? Určitě alespoň malé střežíme všichni. Jenže tyto slavné ženy skrývají skutečnou bombu – jména otců svých dětí. A mají na to svaté právo!

Článek

Na veřejnosti se ukazují se svými ratolestmi, nicméně kdo je otcem jejich dětí, si nechávají pro sebe. Tyto slavné ženy se totiž rozhodly uchovat si v tomto směru soukromí. Nikdo jim to nemůže mít za zlé, naopak. Je pochopitelné, že mnohdy chtějí dotyčného bránit před pozorností veřejnosti, o kterou pravděpodobně vůbec nestojí. Jenže ne vždycky se to podaří, a tak v některých případech jsou tato tajemství velice krátkodobá. Komu se to podařilo utajit, a kdo šel nakonec s pravdou ven?

Michaela Maurerová (39)

Herečka, kterou si mnozí pamatují zejména ze seriálu Ulice, kde hrála kadeřnici Digi, má tři děti. Dvojčata Pepu a Magdalénu (10) a od loňských Vánoc jim přibyla ještě sestřička Emma. Otcem dvojčat je podnikatel Milan Kožíšek, se kterým ale od roku 2015 není. Otce Emmy herečka neprozradila. Chce tím uchránit jeho soukromí, a tak i když se jeho fotka objevila o Vánocích na Instagramu, herečka svým fanouškům dopřála pouze pohled na jeho záda ve svetru se sobem.

Foto: Profimedia.cz

Michaela Maurerová by byla ráda, kdyby otec její dcery Emmy zůstal v utajení Foto: Profimedia.cz

Ilona Csáková (48)

Zpěvačka otěhotněla před deseti lety a všechny samozřejmě ihned zajímalo, kdo je šťastným budoucím tatínkem. Csáková to ale prozradit nehodlala, chtěla ho ušetřit mediálního humbuku. Ještě dříve, než se ale syn Daniel narodil, oznámila zpěvačka chystanou svatbu s Radkem Vonešem (47), z čehož logicky vyplynulo, že on bude zřejmě otcem dítěte. Mají spolu ještě syna Dominika (6).

Foto: Profimedia.cz

Ilona Csáková nakonec otce svých dětí neutajila Foto: Profimedia.cz

Tereza Černochová (35)

Časté diskuze se vedou také kolem otcovství Laury (4), dcery Terezy Černochové. Zpěvačka již dříve řekla pro webový magazín Super, že tatínek nebyl na tuto životní roli ještě připraven. Dceru tedy vychovává Černochová sama, ale v posledních letech se do péče zapojuje i biologický otec. Objevily se nepotvrzené spekulace, že jím má být tanečník Michal Kurtiš (29), který se v době, kdy Tereza Černochová otěhotněla, dal dohromady s herečkou Annou Polívkovou (40). S tou se seznámil při účasti v soutěži StarDance.

Foto: Profimedia.cz

Tereza Černochová stále tají, s kým má dceru Lauru Foto: Profimedia.cz

Geri Horner (46)

Bývalá „spajska“ Geri Horner, rozená Halliwell, se v roce 2006 těšila, že bude svoji dceru Bluebell Madonnu vychovávat sama. Byla o tom pevně přesvědčena. Nejprve nechtěla o otci svého dítěte vůbec mluvit. Spekulovalo se, že by jím mohl být režisér a scenárista Sacha Gervasi (53), který měl s popovou hvězdou nepříliš dlouho trvající poměr. Nakonec se to opravdu potvrdilo, ale Geri nechtěla, aby se s Bluebell Madonnou stýkal. V roce 2015 se provdala za závodníka Formule 1 Christiana Hornera (45). A právě jeho považuje zpěvaččina dcera za otce.

Foto: Profimedia.cz

Geri Horner nakonec spekulace potvrdila, ale nechtěla, aby se její dcera s otcem stýkala Foto: Profimedia.cz

Mindy Kaling (39)

Otce dítěte si pro sebe nechala také herečka Mindy Kaling, známá ze seriálu Kancl (2005–2013) nebo z filmu Ocean's 8 (u nás se jmenoval Debbie a její parťačky). Kromě toho je také autorkou seriálu The Mindy Project a několika knižních bestsellerů. V roce 2012 se dostala na seznam 100 nejvlivnějších lidí světa a o dva roky později byla časopisem Glamour jmenována Ženou roku. A v roce 2017 se stala matkou samoživitelkou. Narodila se jí dcera Katherine a Mindy Kaling se rozhodla, že kdo je jejím otcem, je čistě její osobní věc. A tak to zůstalo dodnes.

Foto: Profimedia.cz

Mindy Kaling zvládá držet jméno otce své dcery v tajnosti i dva roky po jejím narozeníFoto: Profimedia.cz

January Jones (41)

Jméno Januray Jones vám možná nic neříká, ale pokud jste viděli film Láska nebeská (2003), pak tuto herečku zaručeně znáte. V romantické komedii ztvárnila Američanku Jeannine, kterou v zámoří potká Colin (Kris Marshall, 46). Znát ji ale můžete také jako Betty Draper ze seriálu Šílenci z Manhattanu (2007–2015). I ona vychovává svého syna sama a nikdy neřekla, kdo je Xanderovým otcem. Přiznává, že to vždycky není jednoduché, nicméně muž jí v životě nechybí. A její syn má, dle hereččiných slov, vzory v jejím tatínkovi, sousedech a kamarádech.

Foto: Profimedia.cz

Herečka z filmu Láska nebeská je ráda, že svého syna vychovává sama Foto: Profimedia.cz

Co myslíte vy, je správné vychovávat dítě bez otce? A co je na mateřství nejtěžší? 

Reklama

Načítám