Hlavní obsah

Královny nevkusu v akci: Co jsou schopné si obléknout?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Některé celebrity umí zpívat, jiné hrát, další ovládají třeba obě věci současně. Pak jsou tu ale také hvězdičky, které si kariéru postavily na tom, že se snaží co nejvíc šokovat. A aby zabránily svému vyhasnutí, nechávají se fotit v extrémně podivných a extrémně úsporných modelech.

Článek

Být rafinovaně sexy je umění, ale vypadat lacině a prodejně, to zvládne asi každý. Některé rádoby celebrity si na tom dokonce postavily kariéru. Podívejte se, v jakých modelech se klidně promenádují po ulici jen proto, aby na sebe strhly pozornost.

Phoebe Price (48)

Až se neúspěšná herečka objeví na veřejnosti v umírněném modelu, potom teprve všechny překvapí. Nevkus a odhalování všech možných i nemožných částí těla jsou u ní totiž na denním pořádku. Tak zoufale touží po troše pozornosti. Ven vyráží vždy za přítomnosti fotografů a i u obyčejného venčení psa předvádí skoro erotickou show. Fialový overal možná zepředu působí normálně, ale zezadu v něm herečka ukázala úplně celé pozadí. Stydět se za něj sice nemusí, ale všichni už ho viděli tolikrát, že už to snad nikoho nemůže zajímat.

Foto: Profimedia.cz

Opravdu venčí psa, nebo se spíš chystá na WC?Foto: Profimedia.cz

Courtney Stodden (26)

Další mediální hvězdička se proslavila, když se v pouhých šestnácti letech provdala za tehdy jedenapadesátiletého herce Douga Hutchisona (60). Jejich bouřlivé manželství skončilo loni po devíti letech. Modelka vždy ráda vystavovala své silikonové poprsí a snažila se všemožně šokovat. Například tím, že si na nákup potravin vyrazila v krajkovém spodním prádle, přes které přehodila jen rozepnutý kabátek.

Foto: Profimedia.cz

Když Courtney spatřila fotografy na chvilku si cudně půlku těla zahalila. Ale stačí to?Foto: Profimedia.cz

Alicia Arden (51)

Herecká kariéra se Alicii Arden moc nevydařila, a tak se rozhodla jít cestou lascivního (ne)oblékání a pózování. S nahotou opravdu problém nemá, o čemž svědčí i outfit, který si oblékla na procházku po nákupech v Los Angeles, kdy si nedělala starosti ani se zapínáním minimalistických šortek.

Foto: Profimedia.cz

Tomu říkáme úsporný model. Ani zapnout si ho Alicia Arden nechtělaFoto: Profimedia.cz

Lisa Appleton (52)

Kypré tvary další ženy vůbec nenasvědčují tomu, že jde o bývalou kulturistku. Veřejně známou se tato kontroverzní osoba s podivným módním nevkusem stala v roce 2008 jako účastnice reality show Big Brother. Ze zbytků pozornosti, která se na ni od té doby upírá, se snaží vytřískat maximum i prostřednictvím svých modelů. Je až s podivem, že má pod síťovanými šaty alespoň kalhotky, nebývá to totiž pravidlem.

Foto: Profimedia.cz

Růžové kalhotky Lise ladily s odstínem bradavek. Je všechno jenom náhoda?Foto: Profimedia.cz

Farrah Abraham (29)

Američanka je profesionální účastnicí různých reality show. Objevila se mimo jiné v pořadech V 16 těhotná (2009), Náctileté maminky (2009) nebo Párová terapie (2014). Kromě toho se realizuje i jako spisovatelka a zpěvačka. Zkrátka žena mnoha talentů, která pomocí módy pravděpodobně vyjadřuje své životní motto, že nemá co skrývat. A tak si na párty do klubu oblékne třeba jen průhledný župánek.

Foto: Profimedia.cz

Farrah evidentně nemá v oblékání ráda žádná tajemstvíFoto: Profimedia.cz

Coco Austin (42)

Co se odhalování týče, nezaostává ani americká herečka, tanečnice, modelka a manželka rappera Ice-T (63), která má za sebou rovněž bohatou kariéru v odvětví reality show. V jedné s názvem Ice miluje Coco (2011–2013) byla i se svým manželem a nechala tak kamery nahlédnout do jejich každodenního života. Co na její odvážné outfity asi říká dcera Chanel (5)?

Foto: Profimedia.cz

Obrovská prsa se snaží Coco Austin co nejvíc prodatFoto: Profimedia.cz

Bleona (41)

Albánsko-americká zpěvačka a modelka si libuje v síťovaných modelech, které vypadají jako kdyby je koupila v potřebách pro striptérky. Jenže po letech, kdy se na společenských akcích objevuje skoro nahá, už to tak nějak ztratilo smysl. Svým odhaleným tělem už opravdu nikoho nešokuje.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka šla doslova s kůží na trhFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám