Hlavní obsah

Beauty objevy: Co nás zaujalo v redakci? Krémová rtěnka, sexy parfém a pečující make-up

Foto: Oleksandra Yagello, Gettyimages.com

Foto: Oleksandra Yagello, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beauty novinky, jež vám nesmí uniknout! Opulentní parfém pro dodání sebevědomí, make-up, který neuvěřitelně zkrášlí pleť, a šampon a kondicionér pro krásné vlasy. Zní to trochu jako zázrak, ale kosmetika někdy zázrakem opravdu je.

Článek

Když jsem dávala dohromady objevy za uplynulý měsíc, stačilo se porozhlédnout po mém pracovním stole. Nechybí na něm totiž nový krém na ruce a parfém. Také jsem objevila skvělé kombo na barvené vlasy, krémovou rtěnku a make-up pro šťavnatou pleť.

Kouzelný make-up pro mladistvou pleť

Foto: Archiv firmy

Omlazující make-up Giordani Gold Serum Boost SPF 12 + UVA, 379 Kč, prodává OriflameFoto: Archiv firmy

Z tohoto make-upu máte pocit, že jde spíš o pečující produkt. A také to tak je. Obsahuje sérum s prebiotiky a vitaminem E. Díky pečujícím látkám pleť promění a ta je na první pohled krásnější, vyhlazená a šťavnatá. Finiš je tedy mastnější, ale to mně osobně nevadí. Vždycky to můžete ztlumit jemnou vrstvou pudru tam, kde se obličej nejvíc mastí. Nejlepšího efektu jsem dosáhla za použití štětce, ale i když make-up rozmažete jen prsty, vypadá skvěle - jen si s tím musíte dát trochu víc práce. Perfektně mi sedl odstín Vanilla Cool, je pro opravdové bledulky, což teď na konci zimy vítám.

Krémová rtěnka

Foto: Archiv firmy

Krémová rtěnka Rouge pur Couture, Yves Saint Laurent, odstín N15 Nude Self, 1 420 Kč, prodává DouglasFoto: Archiv firmy

Samotnou mě zaskočilo, jak moc krémová rtěnka je - přestože to slibuje v popisku. Je skoro balzámová, ale zároveň překvapí výdrží. Ze rtů jí ubývá tak nějak postupně, takže se nevytvoří jen nevzhledná kontura. Do zimních měsíců je taková rtěnka sesláním z nebe, protože o rty pečuje, a navíc je i vyhlazuje. Můžou za to pečující ceramidy, které jak známo posilují bariéru pleti. Odstínů je na výběr spousta. Pokud ale hledáte elegantní nude do hněda, volte ten s názvem Nude Self. Rtěnka je velmi pigmentovaná, takže stačí lehký dotek barvy a tu rozetřít prsty nebo štětečkem.

Voňte jako královna

Foto: Archiv firmy

Parfemovaná voda Q by Dolce & Gabbana Intense, 3 100 Kč (50 ml)Foto: Archiv firmy

Vůně Q Intense je novým přírůstkem do parfémové rodiny Dolce & Gabbana. Jde o obměnu stávající parfémované vody, ale v intenzivnější variantě. Vůně je dřevitá, ambrová a výrazným prvkem je třešeň, vanilka a jantar. Q (queen) je sladší, orientální, docela těžká, ale já mám takové vůně ráda. Opulentnost vůně doplňuje i flakon, který má víčko ve tvaru královské koruny. Ze stejné edice můžete pořídit vůni i vašemu partnerovi, ta nese název K (king).

Péče pro suché vlasy

Foto: Archiv firmy

Vyživující šampon a kondicionér #MyHero, 960 Kč (300 ml) a 960 Kč (300 ml), prodává Salon OnlineFoto: Archiv firmy

Najít šampon, po kterém mě nebude svědit hlava, vyživí délky vlasů a zároveň se mi nebudou víc mastit kořínky, dá zabrat. Jedním z posledních objevů je šampon od značky #MyIdentity. Z řady #MyHero jsem zkoušela i kondicionér a jde opravdu o skvělou kombinaci. Cílem přípravků je omezit lámavost vlasů díky kyselině hyaluronové a kolagenu. Vlasy jsou uhlazenější, ale nikoliv zatížené, pořád si drží přirozený objem a jsou hezky lesklé. Jednoduše vypadají, že jim nic neschází. Péče se hodí pro každý typ vlasů, a pokud chcete vaší hřívě dopřát trochu víc péče po zimě, je to skvělá volba.

Krém na ruce

Foto: Archiv firmy

Krém na ruce Ziaja Kakaové máslo, 65 Kč (85 ml)Foto: Archiv firmy

Tento krém na ruce u mě získal čestné místo na pracovním stole. Je to díky krásné, máslově-kakaové vůni. Umí bezvadně zjemňovat pokožku a také pečuje o nehty, které zpevňuje. Baví mě úzké balení, které jde hezky do ruky. Textura krému je přesně taková, jakou potřebujete, když si jej nanášíte během dne - jemná, ne příliš mastná a vstřebává se opravdu ihned.

Načítám