Hlavní obsah

Podprsenka, která nic nezakryje, i řetízkové body: Večírková móda pro odvážné

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Náušnice, náhrdelníky nebo náramky. Šperky, které začínají na stejné písmeno, nejsou jedinou variantou, jak se ozdobit. Velkým trendem jsou i kousky, které se neskromně rozpínají po těle. Ať už to jsou řetízky, nebo štrasem vykládané podprsenkové topy.

Článek

Vidíte, že jsme s řečmi o extra zdobné sezoně nepřeháněli. Kromě toho, že se na nás ze všech stran sypou flitry, je každý druhý doplněk vykládaný štrasem, který se svým leskem snaží napodobit drahokam.

Od body chains po podprsenky

O samotných materiálech to nicméně není. Velmi smělé je i podání některých šperků, které se dají leckdy poměrně těžko zaškatulkovat. Nosí se řetízkové body chains, která se sice zpravidla zapínají za krkem, tím ale jejich podobnost s náhrdelníky končí. Řetízky na tělo jsou populárním letním prvkem, tentokrát se ale nosí i v zimě coby součást outfitů. Jednodušší řetízky můžete obléknout přes košili nebo oblíbený top i přes den, ty nápadnější si nechte na večírek.

Jste připravené na těžší (výraznější) kalibr? Prohlédněte si štrasové ozdoby, které mají tvar podprsenky. Je zřejmé, že nejde o kousek, který byste využily plošně všechny. Pokud ale máte duši party girl a nebojíte se nápaditých doplňků, proč ne? V době, kdy chodí spousta hvězd (polo)nahých, nemůže nikoho pohoršit štrasová podprsenka (pakliže tedy neplní svou funkci a je použitá jen jako druhá vrstva). Alternativou jsou pak štrasové nebo perličkové topy, se kterými můžete naložit stejně.

Foto: Archiv firem

Zleva: řetízek na tělo NA-KD, 705 Kč; řetízek na tělo H&M, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: řetízek na tělo se sluníčky Pull & Bear, 249 Kč; pozlacený řetízek na tělo s onyxem Ania Kruk, prodává Answear, 1699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: štrasový podprsenkový top Mango, 1299 Kč; štrasový podprsenkový top Pull & Bear, 499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: perličkový top Reserved, 999 Kč; štrasový podprsenkový top Bershka, 549 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: štrasový podprsenkový top H&M, 899 Kč; štrasová ozdoba na ramena Revolve, 1456 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: štrasový top Zara, 4299 Kč; náhrdelník na ramena s řetízky ve tvaru korálů, zdobené štrasem H&M, 3999 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: štrasový pásek Stradivarius, 399 Kč; štrasový řetízek do pasu NA-KD, 610 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: štrasový pásek Zara, 549 Kč; štrasový pásek Pull &Bear, 299 KčFoto: Archiv firem

Jestli si na štrasový top netroufáte, a přesto vás láká představa, že byste se blýskly takhle nezvyklou formou, prohlédněte si ještě doplňky rozprostírající se na ramenou nebo zůstaňte třeba u pásků. I ty jsou tentokrát poctivě zdobené a skvěle se budou vyjímat na jednoduchém základu.

Reklama

Načítám