Hlavní obsah

Slavné dámy v průsvitných modelech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Být sexy a upoutat pozornost, o to se snaží většina slavných dam pokaždé, když vyrazí na červený koberec. Pohrát si při volbě šatů s průsvitnými materiály může být správná volba, ale i velký průšvih. Jak to slavné dámy (ne)zvládly?

Článek

Hranice mezi lacinou vyzývavostí a sofistikovaným sex-appealem je velmi tenká. A když sáhnete po průsvitných materiálech, ještě víc se ztenčuje. Buď jste za hvězdu první třídy, nebo za ženu lehkých mravů. Podívejte se na pár ukázek.

Lizzo (33)

Takhle vypadá ideální outfit na narozeninovou party podle rapperky Lizzo. Upřímně oceňujeme její sebevědomí a odvahu, s jakou hrdě nosí svá kila navíc, ale tohle by bylo špatně i na modelce s mírami 60-90-60. Není to sexy, je to laciné, sprosté a vyzývavé. A opravdu bez ohledu na tělesné proporce, ty jen výsledný efekt nehezky umocňují.

Foto: Profimedia.cz

Sebevědomí je v pořádku, šaty neFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (35)

Americká herečka se zjevně pořekadlem „všeho s mírou“ neřídí. A to je v jejím případě škoda. Šaty značky Mugler, které oblékla na červený koberec při udílení cen MTV 2021 v New Yorku, sice rozruch budily, ale spíš ten negativní. Těžko říct, jestli to vůbec jsou šaty. Spíš jde o třpytivé a titěrné spodní kalhotky, přes které herečka přehodila totálně průhledné cosi. Tady už nejde o hravost a sofistikovanou svůdnost, ale téměř o nahotu.

Foto: Profimedia.cz

To mohla rovnou přijít naháFoto: Profimedia.cz

Alessandra Ambrosio (40)

Tohle je přesně ono! Loni v listopadu se krásná brazilská modelka zúčastnila gala večera jedné neziskovky v Los Angeles a oblékla pro tuto příležitost třpytivé a průsvitné šaty s hlubokým výstřihem. A vypadala božsky. Šaty byly sexy, odhalily toho celkem dost, ale pořád zůstal prostor pro fantazii.

Foto: Profimedia.cz

Modelka chybuje v módě málokdy. I tentokrát vše zvládla na výbornouFoto: Profimedia.cz

Molly-Mae Hague (22)

Od mladé britské influencerky a hvězdy reality show Love Island by člověk možná čekal nějaký extrémní výstřelek, ale na londýnské akci Pride of Britain Awards byla za elegantní krásku. Jednoduchý střih, zajímavá barva, decentní průstřihy, tak akorát hluboký výstřih a k tomu průsvitná spodní část šatů, která odhaluje dokonale tvarované nohy? Nádherné a sexy, ani zdaleka vyzývavé!

Foto: Profimedia.cz

I tady se s průsvitným materiálem pracuje v rozumné mířeFoto: Profimedia.cz

Kendall Jenner (26)

Za normálních okolností by tyhle šaty z dílny módní značky Givenchy byly už minimálně na hraně. Jsou opravdu dost průsvitné, a kdyby pod ně modelka neoblékla chytře vymyšlené spodní prádlo tělové barvy, bylo by to už vážně moc.

Nicméně Kendall Jenner šaty oblékla na každoročně velkolepé Met Gala (charitativní večer pořádaný magazínem Vogue), kde jsou extravagantní, šokující a bláznivé modely v podstatě předepsaným dress codem.

Foto: Profimedia.cz

Met Gala dává prostor i velmi odvážným modelůmFoto: Profimedia.cz

Halle Berry (55)

I herečka Halle Berry to s módou umí a chybuje jen málokdy. A jak vidíte, snadno si poradí i s průsvitnými materiály. Šaty, které vynesla v roce 2018, jsou nádherné. Návrháři si pohráli především s oblastí od rozkroku dolů. A nutno uznat, že velmi důmyslně, výsledek je sexy.

Foto: Profimedia.cz

Velmi rafinované – přitahuje pozornost, přesto zůstává dámouFoto: Profimedia.cz

Emma Smetana (33)

Moderátorka a zpěvačka si s módou též vcelku rozumí a dokazuje, že i české dámy to s průsvitnými materiály umí. Na party na karlovarském filmovém festivalu se v roce 2017 objevila v květinových šatech, které toho odhalily vcelku dost, ale opět stále v míře, která působí sofistikovaně a sexy, nikoli lacině.

Foto: Profimedia.cz

I česká moderátorka to s průsvitným materiálem zvládla na výbornouFoto: Profimedia.cz

Říká se, že móda má být odvážná, ale některé módní trendy jsou opravdu jak z jiné planety.

Reklama

Načítám