Hlavní obsah

Čas svetrů je tu. Inspirujte se Katie Holmes, Amandou Holden a dalšími šik dámami

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chladné počasí si sice letos dávalo trochu načas, ale i tak bylo jasné, že jednou to přijít muselo. A tak už tričko a lehké sáčko nestačí – nastává čas svetrů. Jaké nosit, aby nejen hřály, ale byly i trendy a šik? Inspirujte se slavnými dámami.

Článek

Už není čas hrát si na hrdinky – lezavé a chladné počasí je tu a rozhodně není ostuda vytáhnout ze skříně svetr. Zahřeje s naprostou jistotou, ovšem s jeho slušivostí a módním stylem to někdy tak jisté není. Tyhle slavné dámy to však se svetry umějí, tak proč se trochu neinspirovat?

Alessandra Ambrosio

Naprosto univerzální propínací svetřík v neutrální barvě (třeba zrovna v bílé či smetanové jako v případě brazilské modelky) je v podstatě podzimní až zimní nutnost. A především investice, která se vám víc než vyplatí. Tento typ svetříku totiž sluší dvacetiletým slečnám, stejně jako dámám ve zralém věku, dá se dokonale kombinovat s čímkoli (od džínů přes kalhoty či sukně až po elegantní šaty)… Jednoduše to bude kousek, který stoprocentně unosíte.

Amanda Holden

Tato britská zpěvačka, herečka a televizní osobnost platí i za módní ikonu. Rozhodně ví, co je trendy, a nebojí se to nosit. Celkově je tenhle její outfit tón v tónu úžasný, ale podobný lila svetr rozhodně unosíte, i když nic jiného v téhle barvě ve skříni nemáte. Skvěle bude ladit s čímkoli černým, bílým či smetanovým a slušet mu bude i šedá. A platí rovněž to, že bude parádně vypadat nejen v kombinaci s byznys kousky (třeba právě s pouzdrovou sukní jako na fotografii), ale i s ležérnějšími modely. Nezapomínejte, že barvám nesluší jen jaro a léto, ale i podzim a zima!

Ashley Roberts

S proužkovaným svetrem nebude váš outfit nikdy vypadat fádně. Pruhy jsou in už dlouhé roky a na změnu to rozhodně nevypadá. Je to skvělý a zajímavý kousek, který se dokonale hodí i k jednobarevným kalhotám, džínům či sukním, ale jak vidíte na zpěvačce, můžete být i odvážnější. Kombinovat lze leckdy i zdánlivě nekombinovatelné kusy a není nutné se přitom bát ani mixu tvarů a vzorů… Odvaha se v módě cení!

Katie Holmes

Úplně jednoduché, ale skvěle to funguje. Přesně to se dá říct o tomto modelu, který nedávno vynesla americká herečka. Je známá svou zálibou v pohodlné a ležérní módě a ani v tomto případě to není jinak. Volné široké černé kalhoty doslova volají „obleč si nás, budeš s námi jako v bavlnce“. Ale pohodlí se nutně nemusí rovnat nudě, což v tomto případě herečka vyřešila roztomilým, hravě barevným svetrem, který celý outfit dokonale rozjasnil. A že je v něm teplo, měkoučko a příjemně, o tom není pochyb!

Pořídit si super svetr je jedna věc, ale dobře o něj pečovat je věc druhá. Jak vyprat vlněný svetr? Nejdřív větrejte, pak nachystejte osušku!

Načítám