Hlavní obsah

Bruce Willis se stal poprvé dědečkem a Demi Moore babičkou: Do rodiny přibyla další holčička

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nejstarší dcera Bruce Willise a Demi Moore, čtyřiatřicetiletá herečka Rumer Willis se stala poprvé maminkou a přivedla na svět první vnouče do rozvětvené rodiny. Bruce, který má pět dcer, je nyní pyšným dědečkem malé Louetty.

Článek

Rumer Willis oznámila krásnou zprávu včera na svém Instagramu, kde rovnou zveřejnila svou roztomilou dcerku ve spánku se slovy, že je to čistý zázrak. S přítelem hudebníkem Derekem Richardem Thomasem, se kterým tvoří pár poměrně krátce, jí dali jméno Louetta Isley Thomas Willis.

Zda si natočili její příchod na svět na video, jako to kdysi udělala u porodu Rumer její matka Demi Moore (60), je zatím otázkou. Jedno je ale jisté, z další holčičky v rodině, která se narodila před týdnem 18. dubna doma, se raduje celá rodina.

Rumer Willis s přítelem Derekem Richardem Thomasem oznámili krásnou novinku na sociálních sítích.

Podobnost s matkou

Rumer si také před porodem nechala nafotit spoustu krásných těhotenských fotek, kterými se kdysi pyšnila i její matka na titulní straně magazínu Vanity Fair ze srpna 1991, když byla v sedmém měsíci s mladší sestrou Rummer Scout. Autorkou snímku, který odstartoval tehdy boom podobně stylizovaných odhalených těhotenských portrétů, byla známá fotografka Annie Leibovitz. Pro herečku to znamenalo prý možnost být sama sebou a dovolit i ostatním ženám, aby se během jiného stavu přijaly takové, jaké jsou. A tak vychovala i své dcery.

Foto: Profimedia.cz

Rumer se nechala zvěčnit pře porodem jako její matka Demi Moore.Foto: Profimedia.cz

Nemocný děda

Zpráva potěšila také herce Bruce Willise, který v březnu oslavil své osmašedesáté narozeniny, a jeho současnou ženu Emmu Heming, se kterou má dvě dcerky - Mabel Ray (10) a Evelyn Penn (8). A vzhledem k tomu, že herectví pověsil Bruce loni kvůli vážné nemoci na hřebík, bude mít snad čas si užít i vnučku, než se nemoc ještě více zhorší. Nejprve si lékaři totiž mysleli, že trpí afázií, což je porucha řeči, ale letos v únoru nemoc blíže diagnostikovali jako frontotemporální demenci (známá jako FTD), kde je nulová šance na uzdravení. Děti ho však na stáří rozptýlí a holčičky mu určitě dají ještě pořádně zabrat.

Foto: Profimedia.cz

Vnučka Louetta bude pro Bruce Willise příjemným zpestřením v boji s jeho nemocí, kvůli níž předčasně ukončil hereckou kariéruFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám