Hlavní obsah

Letní klobouk či kšiltovka? Vsaďte na modely podle Reese Witherspoon a Heidi Klum. Už od 120 Kč!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdo má dovolenou už za sebou, jiní se k vodě teprve chystají. Pokud jste v druhé partě, určitě nepodceňte pokrývku hlavy: může být nejen praktická, ale i velice stylová. Inspiraci jsme hledaly tentokrát u zahraničních celebrit. Která kráska sází na kšiltovku a kdo ze slavných dam zvolil slamák v pánském stylu?

Článek

Dovolená u vody se neobejde bez trendy plavekvelké plážové tašky, ale nezbytnou součástí je i letní pokrývka hlavy. Má především chránit před sluncem, ale určitě je prima, když své nositelce také sluší. Můžete zvolit sportovní kšiltovku, nebo módní slaměný klobouk, který se hodí pro každou věkovou kategorii a bude třešničkou na dortu (nejen) vašich dovolenkových outfitů.

Letní pokrývky hlavy

Mladším dívkám budou slušet rozverné kloboučky zvané bucket hat, které mohou být látkové, háčkované či slaměné. Dámy ve vyšším věku nechť si dopřejí slamáky s výraznou krempou anebo elegantní modely fedora v unisex stylu. Nejlépe vypadají v bílé barvě, na niž vsadily v létě i herečky Catherine Zeta-JonesJane Fonda nebo zpěvačka Katy Perry, která trávila dovolenou na luxusní lodi u St. Tropez s Orlandem Bloomem.

Pod kšiltovku v krémové barvě se zase schovávala modelka Heidi Klum, když v Porto Cervo na Sardinii dováděla v moři s manželem, bubeníkem Tomem Kaulitzem, a předvedla při tom dokonalou postavu. Podívejte se do galerie, kdo další ze slavných nezapomněl na pokrývku hlavy. Inspirujete se?

Načítám