Hlavní obsah

Dlouhé sukně po vzoru hvězd: Inspirujte se herečkou Margot Robbie nebo modelkou Kendall Jenner

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepatříte do týmu mini? Pokud od sukně chcete, aby sahala mnohem níž než vaše ruce spuštěné podél těla, svezte se na vlně prodloužených délek. Oblíbily si je slavné modelky i herečka Margot Robbie, která právě teď září jako Barbie.

Článek

Říká se, že „slušná“ sukně by měla být dlouhá alespoň tak, aby přesáhla délku spuštěných rukou. V době, kdy jsou v kurzu i mikroverze minisukní, je toto doporučení jen orientační. Obrovské oblibě se ale zároveň těší i modely, které sahají téměř na zem. Záměrně píšeme téměř – i maxisukně jsou ovlivňovány trendy, a zatímco před lety bodovaly extra dlouhé rozevláté kousky, dnes se dává přednost užším střihům v délce těsně nad kotníky. Které hvězdy si je oblíbily a s čím je kombinují?

Rosie Huntington-Whiteley

Chcete ukázat křivky? Pak vsaďte na sukni kopírující postavu. Podobně jako britská modelka můžete vyzkoušet třeba úplet – dá se doplnit jen (ne)obyčejným basic tílkem. Modelka je proslulá svou láskou k minimalismu a i tentokrát zvolila jednoduché kousky. Kontrastní kombinaci černé a bílé pak podpořila decentními šperky.

Kendall Jenner

Dlouhé sukně má v oblibě i tato členka klanu Kardashianů. Jedna z nejlépe placených modelek současnosti si přes šaty oblékla úpletový top a přidala pásek. Na první dobrou se tak zdá, že má na sobě sukni s vrškem. Stejného postupu se můžete držet vy, případně můžete komplet poskládat ze sukně a topu. Obdobné kousky, jaké má na sobě modelka, najdete ve fotogalerii o řádek níže.

Ashley Roberts

Tanečnice a bývalá členka kapely Pussycat Dolls podlehla trendu barbiecore a sladce růžovou sukni doplnila stejně barevnými lodičkami i slunečními brýlemi. Ať už do stejné barvy půjdete, nebo se jí vyhnete, z jejího outfitu si můžete odnést myšlenku, že k dlouhým sukním se skvěle hodí klasická bílá košile. Ideální je délka do pasu, košili proto zastrčte (alespoň částečně), anebo ji zkuste zauzlovat podobně jako tato dáma.

Elsa Hosk

Dlouhé sukně ráda nosí i tato švédská modelka a módní ikona. Tentokrát sáhla po pevné džínové sukni, kterou odlehčuje rozparek a také jednoduché bavlněné triko. Třešničkou na jejím outfitu je kožená kšiltovka, kterou můžete zkusit přidat i vy, a dobrovolné jsou i podpatky – dají se jednoduše nahradit teniskami nebo sandálky.

Margot Robbie

Třebaže představitelka Barbie dotáhla růžové outfity k dokonalosti, pravděpodobně se jí začínají zajídat. Když nejde propagovat svůj film, sahá po jiných barvách. Nedávno vyběhla na schůzku v zelené saténové sukni, kterou doplnila jen krátkým bandeau topem. Jestli se necítíte na to, odhalovat břicho, vršek klidně vyměňte. Sukně tohoto typu bude skvěle vypadat i s lehkou halenkou, košilí nebo třeba basic tílkem, přes které můžete pro více zahalený pocit přehodit volnější sako.

Načítám