Hlavní obsah

Nejhezčí plážové tašky k vodě: 20 stylových praktických tipů z lýka i textilu

Foto: Drazen Zigic, Shutterstock.com

Foto: Drazen Zigic, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dovolená u vody vás teprve čeká? Pak vám možná ještě chybí stylová taška na pláž, která nejen doplní váš plážový look jako módní kousek, ale také jako praktický doplněk skryje všechny vaše nezbytnosti. A užijete ji nejen u moře, ale i u rybníka.

Článek

Slaměné, jutové i plátěné. Tašky na pláž můžete vybírat z nejrůznějších materiálů, ale ty přírodní (anebo „jako přírodní“) odpovídají nejnovějším trendům a vypadají krásně. Na své si však přijdou i milovnice různých květinových vzorů či nápisů evokujících léto a prázdniny. Matky malých dětí zase ocení modely, které budou hravě omyvatelné nebo z nich půjde jednoduše vysypat písek z báboviček a hraček.

Čím větší, tím lepší

Základem každé plážové tašky je samozřejmě velký objem – musí se do ní vejít osuška, opalovací krém, voda na pití a někdy i spousta nezbytností pro děti. Při výběru vhodného modelu tedy berte v úvahu, co všechno v ní plánujete nosit. A také si rozmyslete, zda ji využijete jen ve volném čase v přírodě, anebo se chystáte vzít si ji i do města, případně do práce.

Krásné plážové tašky se totiž skvěle hodí například k rozevlátým šatům s volánky i k letním modelům v boho stylu. Využít je ve městě můžete také na piknik v parku nebo u vody a jejich šikovný objem se vám hodí při nákupech dobrot na farmářských trzích.

Trendy nápisy i námořnický styl

Prostornost rozhodně není při výběru plážové tašky jediné kritérium. Zásadní je také design – a v létě se nabízí spoustu možností. Nebojte se tedy výrazných barev ani potisků nebo hravých nápisů, jen myslete na to, že si budou nejvíc rozumět s jednobarevnými šaty. Oblíbený je také pruhovaný námořnický styl, který se k létu skvěle hodí a nikdy neomrzí. Naopak k vzorovaným outfitům budou vhodnější jutové tašky bez potisků. Inspirujte se ve fotogalerii:

Načítám