Hlavní obsah

Neslavnější sestra Pippa Middleton žije snový život v luxusu, který v mnohém předčí i její sestru Kate

Foto: WPA Pool, Gettyimages.com

Foto: WPA Pool, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tyhle holky se prostě uměly narodit, můžete si povzdechnout. A je to tak. Jedna si vzala prince a velmi pravděpodobně z ní jednou bude britská královna. Její mladší sestra, která před pár dny oslavila 40. narozeniny, se zase provdala za miliardáře. A ač není skutečnou princeznou, rozhodně tak žije.

Článek

Pravdou ovšem je, že jak vévodkyně Kate, tak i její mladší sestra Pippa a bratr James jsou na luxus zvyklí od malička. Jejich rodiče Michael a Carole Middletonovi založili v osmdesátých letech minulého století velmi úspěšnou zásilkovou firmu a dopřáli svým dětem nejen přepychové dětství, ale i to nejlepší vzdělání. Ostatně Kate, stejně jako Pippa, studovala na stejné škole jako následník trůnu princ William a zde se také seznámili.

Krásná sestra slavné Catherine

Když vyšlo najevo, že princ William randí se svojí spolužačkou, byla drobnohledu veřejnosti podrobena celá její rodina, která není urozená, ale patří k vyšší střední třídě. I když z otcovy strany tam jisté vazby na britskou šlechtu přeci jen jsou. Svět krásnou sestru Kate Pippu, celým jménem Philippa Charlotte „Pippa“ Middleton Matthews, zaznamenal především ve chvíli, kdy se po boku tehdy šestadvacetiletého prince Harryho objevila na svatbě Williama a Kate v nádherných elegantních bílých šatech od Sarah Burton pro značku Alexander McQueen. Novináři se mohli přetrhnout porovnáváním, které ze sester to slušelo víc, a ač byla Catherine jasnou hrdinkou dne, u mnohých to vyhrála právě Pippa.

Foto: Pawel Libera, Gettyimages.com

Obě v bílém a obě krásné. Které ze sester to slušelo víc? Mnozí hlasovali pro družičku nevěsty PippuFoto: Pawel Libera, Gettyimages.com

A zrodila se hvězda…

Od té chvíle se stala středem všeobecného zájmu, na titulních stránkách magazínů i bulvárních plátků se objevovala s železnou pravidelností. Ženy po celém světě zajímalo, co jí, kde nakupuje, jak si udržuje svou krásnou štíhlou postavu, a o jejím dokonale tvarovaném pozadí se také psaly romány. Čerstvě nabytá sláva ji přivedla i k lukrativní smlouvě na knihu v hodnotě zhruba 11,5 milionu korun a její sloupky pro deníky Vanity Fair, The Spectator či časopis Waitrose hltali čtenáři ve velkém. Nutno dodat, že byly skutečně vtipné a psané svěžím, neotřelým jazykem. 

Dokázala si dělat legraci i z rodinné reputace dokonalosti a vyzvala tehdejšího londýnského starostu Borise Johnsona, aby si s ní zahrál ping-pong, s dovětkem: „Říká se, že Johnsonovi jsou téměř stejně soutěživí jako Middletonovi.“ Ve Wimbledonu měla zajištěná místa v královské lóži, pozvánky na večírky se jen hrnuly a pamatovali na ni i s pozvánkou na účast při oslavách diamantového jubilea královny.

Pohádková svatba Pippy Middleton

Není divu, že krásná, bohatá a vtipná dívka neměla o nápadníky nouzi. Sympaťáka Jamese Matthewse, který pochází také z velmi bohaté rodiny, potkala už v roce 2012 a jiskřilo to prý mezi nimi od první chvíle. Půl roku nato se ale rozešli a Pippa pak randila tři roky s obchodníkem s cennými papíry Nicem Jacksonem. Šarmantní finančník James ji ale podle slov společných přátel vždy miloval, a tak se dali později znovu dohromady. V kostele sv. Marka v Englefieldu se 20. května 2017 konala slavná honosná svatba, o které se ještě dlouho mluvilo. Nechyběla na ní ani valná část královské rodiny, včetně Williama a Kate.

Když tisk Jamese označil za prince z pohádky, zase tak nepřeháněl. Jeho majetek se v době sňatku odhadoval na zhruba 60 miliard korun, kromě toho pohledný bankéř vlastní mimo jiné soukromý tryskáč v hodnotě kolem 100 milionů korun, mnoho nemovitostí po světě a za zásnubní prsten pro Pippu neváhal utratit v přepočtu přes 6 milionů korun. A daří se jim i jinak - na svět už přivítali tři děti – Arthura (2018), Grace (2021) a Rose, která se narodila vloni.

Život v luxusu v Berkshire

Rodina žije v Berskhire, nedaleko bydliště rodiny následníka trůnu prince Williama a jeho ženy Kate. Na rozdíl od své sestry, která si s manželem vybrala pro sebe a své děti poměrně skromný dům jen se čtyřmi ložnicemi, kde si nepřejí ani žádný personál, žije Pippa v rezidenci se třiceti pokoji a obrovským pozemkem o rozloze 150 akrů, obehnaným historickou, vysokou zdí. To vše bratru za přibližně 426 milionů korun.

Své soukromí si ale přísně tají, takže žádné snímky z jejich přepychového příbytku na veřejnost nepronikly. Se svým sídlem mají manželé prý velké plány a mimo jiné se chystají pořídit na zahradu velký luxusní bazén. Než se tak stane, jezdí si dovolenou užívat například na karibský ostrov Svatého Bartoloměje, který se stal v poslední době oblíbenou dovolenkovou destinací mnoha celebrit.

Načítám