Hlavní obsah

Stříbrné hromnice Venduly Pizingerové. Metalické boty frčí, pořiďte si podobné

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínáte na snímek Bota jménem Melichar a hlavně na slavné filmové kozačky hromnice? Tak právě takové nyní vynesla do společnosti Vendula Pizingerová. A rozhodně to nebyla chyba, naopak módní trefa do stříbrné! Metalické boty jsou totiž nyní opravdu in.

Článek

V oblíbeném filmu Bota jménem Melichar vlastnila stříbrné kozačky na vysokém podpatku třídní krasavice a tak trochu fiflena Lamková. A po jejích hromnicích samozřejmě vzdychaly a toužily všechny spolužačky. A ačkoli od premiéry slavného filmu režiséra Zdeňka Trošky za pár dnů uplyne rovných 40 let, hromnice jsou zase in!

Vendula Pizingerová a její kozačky

A tomuto aktuálnímu trendu podlehla i prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová, která má nejen vkus a styl, ale také potřebnou dávku módní odvahy. Na tiskovku kosmetické firmy dorazila v jednoduchém a střídmém džínovém overalu a šmrnc dodala outfitu vysokými stříbrnými kozačkami a stejně metalickým psaníčkem.

Rozhodně skvělý model na chvíle, kdy je potřeba skloubit ležérnost s určitou elegancí… Třeba když vyrážíte na akci, která má tak trochu slavnostnější punc, ale na velkou večerní ani na malé černé to ještě není.

Uznáváme, že hromnice asi nejsou typická obuv na běžné nošení, ale alespoň jedny metalické kozačky se vám v botníku pravděpodobně neztratí. Zda si vyberete kousek ke kolenům, nebo spíš ke kotníkům, to už je jen na vás. A to samé platí i pro výběr barvy: frčí metalické odstíny od klasiky v podobě zlaté a stříbrné až po odvážnější kousky třeba v modré či růžové.

Pokud jsme vás nepřesvědčily a metalické boty přece jen nejsou nic pro vás, zkuste si vybrat v jiném ranku. Velký přehled podzimních bot: Od mokasínů a tenisek až po perka a kozačky nad kolena

Načítám