Hlavní obsah

Angelina Jolie a její módní minimalismus. Černá v černé, světlé odstíny a žádné potisky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trendy mají na její šatník téměř nulový vliv. Herečka Angelina Jolie zůstává věrná svému klasickému stylu, a inspiruje tak všechny ženy, které to mají hozené podobně. V posledních týdnech poskládala tolik vydařených outfitů, že jsme se je vám rozhodli nabídnout coby inspiraci.

Článek

Pokud fandíte jednoduchým nadčasovým kouskům, máte s Angelinou Jolie, po vkusu na muže, další společnou věc. (Neříkejte, že jste jí toho Brada Pitta alespoň malinko nezáviděly). Módní styl této herečky bývá vyzdvihován, i když se točí pořád kolem stejných kousků. Při této příležitosti s radostí připomínáme, že je úplně v pořádku, když nejste druhou Hailey Bieber nebo Bellou Hadid a trendy sledujete jen zpovzdálí.

Tón v tónu

I bez přímého dotazu se dá dost dobře odhadnout, že je hereččinou nejoblíbenější barvou černá. V posledních týdnech a měsících ale překvapivě přidává na světlých odstínech, které jí viditelně prospívají. Před pár dny byla vyfocena v New Yorku v kalhotovém kostýmu, jenž měl krásný odstín velbloudí srsti, a pod sako si oblékla jen o tón světlejší bavlněné tričko. Monochromatický look rozbila pouze kabelkou s monogramem a doma nezapomněla své oblíbené pudrově růžové lodičky.

Překvapivý manšestr

Až vám někdo bude tvrdit, že se ke krémové bílá nehodí, odkažte ho na Angelinu. Světlé odstíny se naopak skvěle kombinují a dobrým nápadem je i promíchání kontrastních materiálů. Hvězda, která se drží dál od výrazných barev i vzorů, pak módní body nahání jinak. Třeba tím, že si pořídí manšestrové sako. Mimochodem všimněte si, že k celku znovu přidala stejné boty, a to samé vlastně platí i pro další model.

Černá s černou

Neznáme větší fanynku all black looků! Herečka, která vychovává šest dětí a svůj čas dělí ještě mezi natáčení a charitativní práci, černou nevynechává ani v létě. Když vyrážela ven se svou patnáctiletou dcerou Vivienne, oblékla si jednoduché šaty na ramínka a přidala stejně barevné sako a psaníčko.

Maxišaty a platforma

Dlouhé šaty patří mezi hereččiny nejoblíbenější kousky a naposledy se objevila v modelu s lichotivým véčkovým dekoltem, který bude svědčit nejen štíhlým ženám, ale i majitelkám křivek. Bílé šaty jsou neuvěřitelně variabilní a dají se kombinovat s nejrůznějšími kabelkami, doplňky i botami. Angelina Jolie tentokrát odložila lakované lodičky a pár centimetrů na výšku si přidala pomocí sandálů na platformě.

Anketa

Který outfit Angeliny se vám líbí nejvíc?
Tón v tónu
53 %
S manšestrovým sakem
6,1 %
All black look
13,9 %
Bílé maxišaty
27 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2258 čtenářů.

Načítám