Hlavní obsah

Milujete džínové šortky? Zkuste je obléknout jako Sienna Miller, Hailey Bieber nebo Fergie

Foto: GettyImages.com

Foto: GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jejich sezona je poměrně krátká. Pokud je tedy máte v šatníku (nebo na svém wish listu), postarejte se, aby se pravidelně dostávaly na vzduch. S čím klasiku jménem džínové šortky nosit? Rozšiřte si repertoár a vyzkoušejte kombinace, na které nedají dopustit ani světové hvězdy.

Článek

Máte k denimovým šortkám podobně vřelý vztah jako k džínám samotným? V tom případě využijte každé příležitosti, kdy si je můžete užít bez jakýchkoli rušivých elementů. Upřímně na to, jak je nosit, žádný návod nepotřebujete. Inspirace se ovšem hodí vždycky. Na promyšlených outfitech hvězd vám ukážeme i to, jak si sezonu džínových šortek alespoň o trochu prodloužit a s čím je kombinovat třeba v září, kdy už to úplně není na sandálky.

Alessandra Ambrosio

Tuhle letní kombinaci miluje i modelka Alessandra Ambrosio. Chcete, stejně jako ona džínovým šortkám přidat na ženskosti? V tom případě je doplňte lehkou halenkou. Nebojte se ani volánků, květinových potisků a pastelových barev. Podpatky klidně nechte doma a halenku s šortkami doplňte jemnými sandálky bez podpatků. Pak už stačí jen pár doplňků a hurá oslňovat ven.

Sienna Miller

Jestliže umíte nakládat s double denim trendem, jste ve výhodě. V opačném případě vás rychle „nabrífujeme“. Kombinování dvou džínových kousků je stále v kurzu a s šortkami se navíc pracuje lépe než s džínami. Pokrývají totiž menší plochu, a tak nebudete mít pocit, že už je té modré přece jen příliš. A nebojte se. Nikdo vás nenutí kupovat sety ani se zdržovat s hledáním nachlup stejného odstínu. Zkombinujte zkrátka dvě modré, které jsou si podobné, jako to udělala herečka Sienna Miller. Po vzoru téhle hvězdy navíc můžete k denimu přidat kovbojské boty, které jsou hitem letošního roku.

Hailey Bieber

Dvojitý denim nosí i Hailey Bieber, která na svém outfitu demonstruje, že skvěle vypadají i dva úplně odlišné odstíny džínoviny. Světlé šortky manželka Justina Biebera doplnila crop topem a bundou v tmavém indigo odstínu. A i ona obula plné boty. Módní ikona vklouzla do svých oblíbených adidasek Samba a nechala z nich vykukovat ponožky.

Lucy Hale

Ležérním džínovým šortkám svědčí přítomnost košile, tu ale můžete použít podobně jako herečka Lucy Hale coby druhou vrstvu. Hvězda seriálu Prolhané krásky k tmavým šortkám přidala černé tílko a přes ramena si přehodila klasickou bílou košili. Volnočasovou sestavu, které sluší ploché sandály, ale i tenisky, vám rozhodně doporučujeme vyzkoušet.

Fergie

Na koncerty nosí zpěvačka Fergie úsporné kostýmy, ve svém soukromém životě ale sahá po mnohem praktičtějších kusech. Na procházku se svým devítiletým synem vyrazila v džínových šortkách a volné mikině s barevným srdíčkovým motivem. A my pro vás našli stylovou náhradu včetně džínové kšiltovky, světlých kotníkových tenisek a kabelky.

Načítám