Hlavní obsah

Slavné dámy, které se nebojí ukázat své břicho. A je jedno, zda jsou těhotné, silnější nebo 60+

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Trend krátkých vršků, takzvaných crop topů, už tu nějakou dobu je a nezdá se, že by se chystal vyklidit pole. K tomu frčí také podprsenkové topy nebo šaty s průstřihy. Odhalování propadlo mnoho slavných dam, které do toho jdou bez ohledu na věk či tělesné proporce. Pekáč buchet nebo věk pubertačky dávno není podmínkou!

Článek

Někdo ho má osvalené, někdo povolenější a někomu v něm zrovna roste nový život. Bříška jsou různá a tyto slavné dámy se je nestydí odprezentovat ve společnosti. Crop topy a podprsenky místo oblečení jsou zkrátka stále in.

Fran Drescher (64)

Americká herečka, která se proslavila jako chůva Fine v seriálu Chůva k pohledání (1993–1999), oslaví v září půlkulaté pětašedesáté narozeniny. A během let se s ní život zrovna nemazlil. V osmdesátých letech byla znásilněna, v devadesátých letech zjistila, že její manžel je gay a v roce 2000 jí byla diagnostikována rakovina dělohy. Ani přes to všechno neztrácí svůj pověstný úsměv. Také se stále udržuje v dobré kondici, a proto si klidně dovolí odhalit bříško v kompletu s mozaikovým vzorem, který si oblékla na premiéru seriálu Opuštěný (2022).

Foto: Profimedia.cz

Komplet s podprsenkovým topem byl od značky Dolce and GabbanaFoto: Profimedia.cz

Lizzo (34)

Svými tělesnými proporcemi se americká zpěvačka nenechává při výběru oblečení nijak omezovat. Nosí to, co se jí líbí a v čem si připadá dobře. Svoje křivky má ráda a snaží se motivovat i ostatní ženy s nadváhou k tomu, aby se za sebe nestyděly. Její Instagram je plný fotek v plavkách, upnutých a všemožně odhalených modelech. Ty volí do civilu i na svá vystoupení.

Foto: Profimedia.cz

Lizzo zpívá například ve sportovním kompletu, který sestává jen z podprsenky a kraťasůFoto: Profimedia.cz

Felicity Huffman (59)

Pupík v minulosti odhalila i hvězda Zoufalých manželek (2004–2012), a to na televizním galavečeru v roce 2016. U této příležitosti si oblékla krátký černý topík, který nejen odhaloval bříško, ale také značnou část zad, protože byl vzadu sepnutý jen v horní části. K tomu zvolila výrazné fuchsiové kalhoty s širokými nohavicemi. V té době se ještě doširoka usmívala, protože netušila, že v roce 2019 stráví jedenáct dnů ve vězení a padesát hodin veřejně prospěšnými pracemi. Byla totiž členkou skupiny, která uplácela prestižní univerzity, aby se na ně dostaly jejich děti.

Foto: Profimedia.cz

Model ukazuje hereččino ploché bříško a je zároveň velmi vkusnýFoto: Profimedia.cz

Aneta Krejčíková (31)

Zvláštní kategorii tvoří slavné ženy, které hrdě vystavují svá těhotenská bříška. Nedávno ho všude ukazovala například zpěvačka Rihanna (34), na karlovarském festivalu ho v odvážných šatech předvedla například modelka Kristýna Schicková (28). Dnes už to nikoho nepřekvapí, ovšem v roce 2018 takto dorazila na tiskovou konferenci  hvězda seriálu Ulice (2005–dosud) Aneta Krejčíková. Akce se konala na rozpálené střeše uprostřed parného léta, takže outfit měl hlavně praktickou funkci, i tak ale v našich vodách způsobil poměrně značný rozruch.

Foto: Profimedia.cz

Být v pokročilém stadiu těhotenství uprostřed letních veder není moc záviděníhodnéFoto: Profimedia.cz

Radka Třeštíková (41)

Není jasné, jestli se na tom podílel rozchod s manželem, ale v posledních měsících můžeme vidět, že česká spisovatelka zásadně změnila svůj styl oblékání. Je extravagantnější a odvážnější, což dokázala i na zahajovacím ceremoniálu letošního filmového festivalu v Karlových Varech. Tam dorazila v sukni s vysokým rozparkem a kratičkém topu. Místo obdivu se ale setkala s velkou vlnou kritiky, protože lidem se nelíbilo, že nedodržela dress code a zvolila model, který se hodil spíše k vodě, než na takovou prestižní akci. Spisovatelka to následně sama uznala a na svém Instagramu se za oblečení omluvila.

Foto: Profimedia.cz

Díky pravidelnému cvičení a zdravé stravě se spisovatelka může pochlubit vypracovaným břichemFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (53)

Pravidelně na sobě maká v posilovně, a tak chce přirozeně plody svého úsilí také všem ukázat. Krátké topy jsou u této zpěvačky a herečky na denním pořádku. Nosí je na běžné pochůzky i na společenské události. Vždy vypadá velmi svůdně a vůbec ne lacině. V oranžovém kompletu zářila například v roce 2019 na udílení módních cen. Šlo o model značky Ralph Lauren.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez umí s nahotou pracovat tak, aby pořád vypadala jako dámaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám