Hlavní obsah

Ploché břicho není nutností! Jak (ne)umí nosit crop topy slavné dámy, jako Rihanna, Lounová či Lizzo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Na sport, k džínám, k sukni, ale i jako součást večerního outfitu. Crop top je až překvapivě univerzální kousek šatníku, a pokud máte sebevědomí, nepotřebujete ani dokonalé bříško. A platí to i pro slavné dámy!

Článek

Crop topy se na módním výsluní hřejí už nějaký čas a rozhodně neplatí, že si ho mohou dovolit jen dámy s velikostí XS a věkem nepřesahujícím třicítku.

A jak ukazují i některé z celebrit, podmínkou pro vynesení tohoto kousku není ani dokonale ploché a vytvarované bříško. Některé dámy, kterým by stylisté ještě nedávno radili bříško spíš maskovat, učinily z tohoto svršku téměř svůj módní podpis. Budou vám i ony inspirací?

Emily Ratajkowski (30)

Modelka se pyšní v podstatě dokonalou postavou a zdá se, že obzvlášť na oblasti bříška maká opravdu urputně. Byť má doma roční dítko, nepoznali byste to. Bříško má ploché, pevné, neuvěřitelně vypracované a bez jediného faldíku, a tak není divu, že právě crop topy patří k jejím oblíbeným módním kouskům. Takhle jí to slušelo loni v listopadu na newyorském udílení módních cen CFDA Fashion – crop top s límečkem vzbuzoval sice dojem cudnosti, ovšem odhalený pupík dodal celému outfitu na sex appealu.

Foto: Profimedia.cz

Tahle americká modelka nemá na bříšku snad ani gram tuku, takže crop topů se opravdu bát nemusíFoto: Profimedia.cz

Lizzo (34)

Americká rapperka Lizzo mnohokrát řekla, že si je své nadváhy vědoma, ale i přesto své tělo miluje a připadá si neuvěřitelně sexy. A tomu přizpůsobuje, vlastně nepřizpůsobuje, i svůj šatník. Obecně se nevyhýbá ničemu – průsvitným materiálům, mini délkám, upnutým kouskům a jak vidíte, ani crop topům.

Rozhodně oceňujeme její pozitivní přístup k vlastnímu tělu, protože mít se rád je potřeba, i když zrovna neoplýváte modelkovskými křivkami. Na druhou stranu její BMI je na hranici morbidní obezity, tak není divu, že podobné modely spíše vzbuzují obavy o zpěvaččino zdraví. S tím si ovšem umělkyně podle všeho hlavu neláme a své tělo ráda odhaluje na sociálních sítích. Alespoň v umění přijímat sama sebe může být leckomu inspirací.

Foto: Profimedia.cz

Kila navíc? Ty americká rapperka opravdu neřešíFoto: Profimedia.cz

Kimberley Garner (31)

Britská modelka, herečka a také návrhářka plavek si s módou rozumí. A tohle je dokonalá ukázka toho, jak crop top udělat součástí běžného ležérního outfitu.

Bílá barva dodá modelu na jemnosti a mladistvosti, dlouhé rukávy jsou v úžasném protipólu se zkrácenou délkou topu, midi délka sukně postavě lichotí, úplet vyvolává dojem nenucenosti, ovšem subtilní střevíčky přinesou přesně ten potřebný kousek elegance.

Foto: Profimedia.cz

Tohle je prostě dokonalý model na běžné nošeníFoto: Profimedia.cz

Táňa Pauhofová (38)

Na loňské premiéře filmu Známí neznámí Táňa Pauhofová dokázala, že crop top je opravdu možné vynést i na slavnostnější události. Upnutý zkrácený vršek dokonale zkombinovala se širokými kalhotami, takže ničeho nebylo moc ani málo. Crop top byl velmi sexy, široké kalhoty ovšem celku dodaly nádech ležérnosti. A černá barva se postarala o dostatek elegance. Prostě paráda!

Foto: Profimedia.cz

Slovenská herečka má sex appealu na rozdávání, navíc i s módou to umíFoto: Profimedia.cz

Rihanna (34)

Úspěšná zpěvačka před pár dny porodila své první dítě (je to kluk!). A jelikož byla svými extravagantními outfity proslulá vždy, tak ani zakulacující se bříško během požehnaného stavu pro ni nebylo ani trochu důvodem k nějakému konzervativnějšímu pojetí oblékání.

Její těhotenské outfity taky byly úplným opakem toho, co zažívala generace našich matek a babiček, které musely břicho maskovat neforemnými volnými košilemi či šaty nejvíce připomínajícími stan. Trend odhalených těhotenských břich už tu nějakou dobu samozřejmě je, Rihanna tomu ovšem, jak je jejím zvykem, dodala ještě další, nečekanou úroveň. Její kombinace se tak pro leckteré mohou pohybovat na tenké hranici, která je mezi sympatickou odvahou a snahou lacině provokovat. Ale to, že její těhotenský styl vstoupí do módních dějin, je téměř jisté.

Foto: Profimedia.cz

Tahle zpěvačka se nebojí v módě experimentovat, ale upřímně, někdy je to už krapet mocFoto: Profimedia.cz

Olga Lounová (41)

Zpěvačka Olga Lounová to má s módou tak trochu jako na houpačce. Někdy se jí outfit povede, jindy je to tak trochu propadák. Model, který oblékla loni na premiéru filmu Mstitel, patří rozhodně k těm povedeným.

Jednoduchý černý crop top štíhlá Lounová skvěle zkombinovala s širokou, nadýchanou a tak akorát výraznou sukní. Vše doplnila elegantními lodičkami a černým křivákem. Kdybychom chtěli být opravdu přísní, vytkli bychom snad jen lesk bundičky, mat by modelu slušel víc. Ale je to opravdu jen drobnost.

Foto: Profimedia.cz

S tímhle modelem zpěvačka chybu neudělalaFoto: Profimedia.cz

Jak už jsme říkali, nemusíte mít velikost XS a na břiše pekáč buchet, abyste si tenhle topík mohly dovolit. Jak nosit crop top, i když nemáte six pack?

Reklama

Načítám