Hlavní obsah

Trendy kabelky na jaro: Vybrali jsme 20 žhavých tipů od 499 Kč

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblečení v aktuálních módních kolekcích je na vás přece jen příliš pestré? Pak se nechte strhnout alespoň barevnými doplňky. Skvělou příležitost nabízí bohatá nabídka kabelek, ze kterých vás bude přecházet zrak. Vybrali jsme 20 levnějších i dražších kousků ve výrazných i jemných pastelových odstínech. Inspirujete se?

Článek

Kabelky, které aktuálně najdete v nejnovějších kolekcích, hýří nejen barvami, ale i různými styly. Nechybějí tak crossbody modely půlkulatého tvaru ideální na běžné nošení do práce, metalická psaníčka na společenské události ani velké tašky zvané shopperky, které pojmou nejrůznější dámské propriety i pracovní pomůcky. A co si budeme povídat – nová kabelka na jaro a léto dokáže se ženou udělat divy. Takové materiální potěšení si necháme rády líbit! Z jakých druhů a typů vybírat?

Kabelky ve výrazných barvách

Jarní přehlídková mola s kolekcemi pro rok 2023 ovládly kabelky výrazných intenzivních barev, jako je ostrá oranžová, sytě růžová či šťavnatá žlutozelená zvaná lime. Návrháři tak dali poměrně velký prostor hravosti a ta se samozřejmě odráží i v nabídce běžně dostupných značek. Záleží tedy jen na vás, zda dáte přednost značkové kabelce, nebo vám stačí dostupný model a také kterým odstínem na tašce či psaníčku doplníte svoje jarní outfity.

K džínám s bílým tričkem či košilí budou vypadat harmonicky i kabelky v královské modré, vedle malých černých šatů na večírky zase vyniknou metalická psaníčka či minikabelky kufříkového tvaru na řetízku. Ovšem nikde není striktně dáno, že metalický lesk se hodí pouze na večerní akce: pokud vás to láká, noste blyštivé doplňky klidně ve dne. V létě budou dokonale ladit třeba k bílým šatům v boho stylu.

Kabelky v pastelech

Mezi doplňky se objevila také celá paleta jemnějších barev, které svými odstíny připomínají jarní šeřík či obláčky na obloze. Tyto kousky se budou vyjímat například s jednobarevnými kostýmy, ale podtrhnou i vaše oblíbené košilové šaty. A také na jednu dvě sezony příjemně oživí váš kapslový šatník.

Jaké kabelky se právě nosí?

Výrazné barvy vám nestačí a toužíte po něčem skutečně nepřehlédnutelném? Mrkněte na opravdu originální a bizarní kabelky. Jsou mezi nimi slipy i toaletní papír.

Načítám