Hlavní obsah

Cesta k lepšímu a uspokojivějšímu sexu? Buďte kreativní, hrajte si i svazujte

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Zkuste něco novéhoFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když jsou páry ve svém sexuálním životě spokojené, přesto časem zatouží po zpestření. I mírná obměna běžných milostných technik je vítaná a vnese nový vítr do vaší ložnice!

Článek

Reakce muže na sexuální podněty bývají mnohem rychlejší než u ženy. Když ho tělo milenky, krajkové prádlo či chtíč náležitě vzruší, dokáže ejakulovat poměrně rychle. Ženy většinou ke stejnému výsledku potřebují komplexnější zážitek - cit, atmosféru a představy… A především dostatek sebevědomí a jistoty o sobě samé, vlastním těle i vzhledu.

Jde o téma, které je často opomíjené, ale jak upozorňuje sexuální koučka Anna Richards, pro zdravý a uspokojivý sexuální život ženy je stěžejní. „Ženy potřebují bezpečný prostor pro zkoumání své vlastní sexuality, objevování toho, co je baví a co jim sex může nabídnout,“ dodává. Považuje se za běžný standard, že ženy mají obecně méně orgasmů než muži, což je podle Richards způsobeno především tím, že často muži nerozumí tomu, jak kliktoris funguje, nebo na uspokojení ženy až tolik nemyslí. V takovém případě nezbývá nic jiného než vše vzít do vlastních rukou. A to doslova.

Zajímá vás, jak dodat milování trochu šťávy? Hrajte si a povyšte milování na kreativní záležitost!

Erotická masáž

Vzájemné hlazení a masírování patří k osvědčeným způsobům navození vzrušení. Pro oba. S kapkou fantazie se mohou masáže stát výborným prostředkem k vydráždění. A není vůbec potřeba přecházet hned na intimní partie. Naopak. Začínejte u uší, pokračujte směrem ke krku, pokračujte směrem k rukám až po konečky prstů, přes břicho k nohám. Klín si nechávejte vždy až nakonec. A pamatujte, že nejen ruce mohou být pomůckou.

Led - šokující dráždivost Chladivý dotyk na rozpáleném těle dokáže spustit lavinu emocí. Než kostka ledu roztaje, vykreslete si navzájem obrazce na libovolných místech kůže. Vydejte se na cestu po křivkách partnerova těla a sama se nechte hýčkat mrazivou rozkoší!

Peříčko - mučící zážitek Dokáže připravit nevšední rozkoš. Jako u masáže rukou jemně přejíždějte peříčkem po celém milencově těle. Pohlavní orgány záměrně nechte nepovšimnuty, to nejlepší přece patří nakonec. Až miláčka naučíte postup, peří mu předejte, ať vám zážitek oplatí.

Erotické video

Děj erotického filmu je jako stvořený pro napodobování. Vyberte nějaký snímek se zajímavou dějovou linií a průběžně s partnerem synchronizujte chování na obrazovce s konáním ve vašem obýváku. Scény si zastavujte, ať máte na každou praktiku dostatek času. Erotické video si můžete natočit i sami.

Zavázané oči

Šátek přes oči dodá sexu punc exkluzivity. Když nic nevidíte, zbývající smysly se výrazně zbystří, domnívá se Glenn Wilson v knize Vynalézavá láska a zážitek z dotyků je o to silnější. Nestojí to za malý experiment?

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Kreativita a zahození studu dokáže s vaším sexuálním životem udělat divyFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Něžné tělesné tresty

Jemný výprask uštědřený partnerce vzrušuje spíš muže, ale i žena si ho dokáže vychutnat. Pro ni je nejpříjemnější technika prstů a palce. Žena se předkloní a vystrčí na partnera zadeček. Ten ji dráždí prsty na bodu G a zároveň využívá palec ke stimulaci poštěváčku, přitom ji po zadečku poplácává. Celý proces nesmí dojít do fáze nepříjemných pocitů ani až na práh bolesti. Stejné pravidlo se využívá i při technice jemného tělesného spoutání. Jde o to, aby jeden druhého „zlobil“ tak dlouho, až bude spoutaný prosit o vyvrcholení. Pár by se měl dopředu domluvit na znamení „rozvaž mě“. Spoutání nesmí být příliš pevné a musí být pro oba komfortní. Na signál dost musí partner vždy reagovat okamžitým přerušením činnosti. Jen tak budou podobné praktiky pro oba vzájemně uspokojivé.

Sexuální hry

Smyslné hry jsou důvtipným prostředníkem mezi tím, po čem toužíme, ale bojíme se o to partnera přímo požádat. Přitom řešení je tak jednoduché! Vymyslete hru, která bude bavit vás oba. A nebojte se přitom zapojit i peprnější slova. Jsou tím správný stimulantem, který vaše vzrušení povznese na mnohem vyšší úroveň.

Styk mezi stehny

Styk mezi stehny ukazuje způsob, jak přivést partnera k orgasmu jinak než vniknutím penisu do vaginy. Muž zaboří svůj penis mezi milenčina stehna. Musí ho umístit blízko nejvrchnější části stehen partnerky tak, aby penis procházel podélně mezi jejími stydkými pysky. To lze využít během mnoha poloh, které dovolují přitisknutí ženiných stehen k sobě. Mnohé ženy tento způsob hrátek obohacuje o silné pocity.

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Samotná penetrace nemusí být při sexuálních hrátkách stěžejníFoto: gpointstudio, Shutterstock.com

Uveďte se navzájem do extáze

Položte svého partnera na záda a svažte mu ruce i nohy šátkem, šálou nebo páskem od županu. Masírujte ho, ale opět předstírejte nezájem o pohlavní orgány. Až bude vzrušený, obraťte se zády k jeho obličeji a přiklekněte si nad něj tak, aby cítil váš klín u svých rtů. Uchopte penis pevně do ruky a přitom pohybujte boky sem a tam a stále přejíždějte svým klínem přes milencova ústa. Až budete mít pocit, že se blíží k vyvrcholení, v dráždění polevte. Po opadnutí vzrušení opět začněte s laskáním, ale orálně. Vždy zrychlete tempo a sílu stisku zmírněte, zrychlete tempo, zmírněte. Pomáhejte si rukama. Nakonec se silně k penisu přisajte a nechte ho vyvrcholit.

Co naučit partnera?

Lehněte si na záda a nechte milého, aby vám svázal ruce a nohy. Požádejte ho, aby přinesl olej a provedl vám masáž celého těla. Dráždit vás může rukama i penisem, který si budete moci vzít do úst. Užívejte si pozornosti. Nechť vám partner po maximálním vydráždění rozváže nohy a začne vám stimulovat klitoris. Pak ať proniká prsty do pochvy a použije i jazyk. Bude záležet jen na něm, kdy uzná za vhodné vás přivést k orgasmu.

Reklama

Související témata:

Načítám