Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt znovu spolu? Pozastavený rozvod, léčba závislosti a zpověď životopisce

Foto: Profimedia.cz

BrangelinaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Jeden velký konec, který se ale pravděpodobně zapíše na vždy do dějin showbyznysu. Tak by se dal popsat rozchod herečky Angeliny Jolie s hercem Bradem Pittem. Odloučení oznámili vloni v září, kdy Angelina podala žádost o rozvod. Od té doby se ale nic nezměnilo. Oficiálně jsou stále svoji.

Článek

Angelina Jolie (42) s Bradem Pittem (53) se vždy snažili střežit si své soukromí, alespoň co se týče rodiny. Navenek vypadali jako dokonalý pár, proto jejich rozchod mnohé překvapil. Ačkoliv Angelina podala rozvodové papíry už před více než rokem, stále se nic nestalo. Proto se občas objevují spekulace o tom, že by se snad mohl pár opět dát dohromady. Přece jen, jejich rozchod nebyl unáhlený, dvojice se snažila vztah zachránit. Alespoň tedy Angelina určitě, podle toho, co řekla v rozhovoru ve vysílání Awards Chatter.

„Potkali jsme se při práci a dohromady nám to skvěle fungovalo,“ řekla Angelina Jolie. „Chtěla jsem to zkusit znovu. Myslela jsem si, že spolupráce by mohla být dobrá cesta k tomu, jak začít zase komunikovat,“ vysvětluje. Jolie se s Pittem seznámili při natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith v roce 2005.

Může film zachránit manželství?

Práce, která měla jejich manželství zachránit, byla na filmu U moře (2015), k němuž scénář napsala Jolie. Snímek i zrežírovala a zahrála si v něm ženu nespokojenou ve vztahu. Film je o manželské dvojici, která se octla v jakémsi milostném vyhoření a odjíždí do letního letoviska. Tam se setkává s mladým zamilovaným párem, který jim připomene, jaké to je být zamilovaný. Inspirace ze života?

„Jsem ráda, že jsme film natočili. Všechny záležitosti to rozhodně nevyřešilo, ale naučili jsme se přitom mnoho věcí. Třeba i komunikovat o některých tématech, o kterých jsme spolu mluvit potřebovali,“ analyzuje zpětně výsledek záchranné akce. Těch dvanáct let, co strávila po boku Brada Pitta, pro ni nebylo jednoduchých. Ale ne snad kvůli jejich vztahu, po tuto dobu si Angelina procházela těžkými životními zkouškami. „Přišla jsem o matku, prodělala masektomii, děsila se rakoviny vaječníků, prodělala další operaci a k tomu se děly i další věci. A tohle všechno vás ovlivňuje,“ pokračuje dál ve vysvětlování.

Foto: Profimedia.cz

BrangelinaFoto: Profimedia.cz

Oba dva na sobě pracují

Ačkoliv pár měl určité rozpory, definitivním důvodem, proč se rozhodla Angelina podat žádost o rozvod, byla závislost Brada Pitta na alkoholu a užívání drog. Angelina před ním chtěla uchránit jejich děti, proto se rozhodla to skoncovat. Možná to ale nemusí být definitivní. Životopisec slavné dvojice, Ian Halperin (53), který o „Brangelině“ a jejich rozchodu připravuje dokument, promluvil na podzim v The Mail On Sunday.

Když se dvojice potkala letos v létě poprvé po mnoha měsících, bylo to podle Halperina velmi emotivní. „První krok udělal Brad. Pak se navzájem zhroutili do náručí,“ popisuje shledání po dlouhé době. Pak se dvojice odebrala k dlouhému rozhovoru. „Byla tam spousta slz, ale nakonec všechno smetli ze stolu a rozhodli se pro nový začátek. V tu chvíli tedy začala nová fáze jejich vztahu,“ řekl dokumentarista.

„Nemohou žít dohromady, ani spolu. Angelina na sobě tvrdě pracuje, stejně tak i Brad. Jsou do sebe stále zamilovaní,“ uzavírá Ian Halperin. Už letos na jaře si Brad Pitt posypal popel na hlavu, že za to může on a jeho problémy s alkoholem, ale že na sobě začal tvrdě dřít. Znamená to tedy, že se dvojice k sobě vrátí? Nejmenovaný zdroj v létě prozradil US Weekly, že rozvod je pozastaven, že ani jeden z dvojice pro to nic nedělá, naopak. „Angelina ho stále velmi miluje,“ řekl zdroj.

Myslíte si, že se pár k sobě vrátí? 

Reklama

Načítám