Hlavní obsah

Letní dětská party se neobejde bez drinků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připravte svým ratolestem i jejich kamarádům dračí mejdan, na který nezapomenou!

Článek

K letním oslavám pod širým nebem se najde důvod vždy. Vysvědčení, konec školního roku i začátek prázdnin mohou být pádnými důvody uspořádat tu pravou letní party pro školáky přesně podle jejich gusta. Připravte jim den, na který nezapomenou, a užijte si ho společně s nimi!

Pomoci vám mohou třeba draci z nového filmu Jak vycvičit draka 2 , letní novinky animovaného 3D světa. Příběh, který od 19. června brázdí česká kina, pokračuje ve vyprávění o netradičním přátelství mladého Vikinga Škyťáka a draka Bezzubky, kteří na svých výpravách zažívají plno dobrodružství a zábavy, ale i nebezpečí a napětí. Fanoušci prvního dílu už své hrdiny dobře znají a druhé pokračování zcela jistě uvítají s nadšením. Co ale ještě netuší, je, že draky mohou potkat i jinde než v kině. Společnost Sodastream si pro ně totiž připravila edici nových příchutí v kouzelné dračí truhle, kterým prostě neodolají. Dračí pomerančová krev, Dračí oheň z lesních plodů a Černý drak cola a višeň v ní čekají společně s originálními lahvemi s vikingskými motivy, takže i příprava party koktejlů bude stylová.

Bublinková limonáda ozdobená čerstvým ovocem a nezbytnými paraplíčky se stane hitem každého mejdanu, takže se nezapomeňte zásobit. Nicméně z jedné lahvičky Sirupu Sodastream připravíte 12 litrů limonády, takže pokud nehostíte celou školu, vystačí vám příchuti i na několik dalších oslav. Pokud navíc uvažujete i o koupi samotného výrobníku sodovky Sodastream, vězte, že právě teď je ten pravý čas – truhlu, která stojí standardně 699 Kč, k němu totiž dostanete zcela zdarma. Vyberte si proto některý z těch, které jsou do kampaně zahrnuty, a užijte si zásobu sirupů i originální a praktické lahve k opakovanému sycení.

SodaStream Kouzelná dračí truhla

Kromě dračích drinků nezapomeňte dětem připravit i soutěže, a to jak sportovní, tak cvičící mozek. Hledání draků v „zábavní jeskyni“ či bojovka v lese patří k dobrodružnějším variantám, pro chvíle odpočinku tu jsou originální dračí hry, jimiž se můžete inspirovat na webu www.jakvycvicitdraka2.cz.

Související témata:

Načítám