Hlavní obsah

Módní trend pro všechny, komu se nechce moc přemýšlet: Oblečte se od hlavy k patě do toho samého

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co-ord set neboli komplet či matching set. Dva kousky oblečení, které k sobě ladí a dohromady tvoří perfektní outfit. To je trend, který jsme si vzaly na mušku tentokrát. Jaké varianty najdete v obchodech a co jsem si vyzkoušela já osobně?

Článek

Kompletům věnují značky často samostatnou kategorii a v obchodech najdete kousky označené nápisem „matching item“, abyste věděly, že máte koukat ještě po jeho dvojčeti. Většinou setu dominuje crop top a k němu volné kalhoty, minisukně, maxisukně nebo kraťasy. Výběr je tudíž obrovský, záleží, jakou módní náladu právě máte. Tyto komplety jsou ryze letní záležitost, proto je nejvyšší čas si jeden ulovit.

Košile + sukně

Kromě crop topu můžete zvolit i elegantnější kombinaci košile a sukně ze stejné látky. Jde o perfektní sportovně elegantní variantu. Materiál je teplejší, komplet se tedy bude hodit i na přechodné období, kdy už se začnou o slovo hlásit chladnější večery a rána. Pod košili jsem zvolila jednoduché bílé tričko. Růžová, minidélka a zlaté knoflíky totiž celek s přehledem utáhnou.

Foto: Eva Malúšová

Sukně 599 Kč, košile 899 Kč, Reserved; tílko Primark; boty Adidas Superstar (kde nejsou uvedeny ceny, jde o starší kolekce)Foto: Eva Malúšová

Volánkový komplet

A další růžová! Ptáte se proč? Kromě toho, že je to moje oblíbená barva a nosila bych ji klidně na všem, je, k mé radosti, v kurzu díky trendu barbiecore. To znamená, že růžová, dříve považovaná za nevkusnou, je opět povolená, a klidně od hlavy k patě. Průkopnicemi trendu jsou Megan Fox (36) a Kim Kardashian (41).

Zaujal mě top a sukně s volány. Jde o super letní outfit na dovolenou nebo letní párty. Doplnila jsem ho metalickými sandálky, které mají pohodlný podpatek a úžasně protáhnou nohy! Jen top byl trochu o strach, protože volánky jsou navolno. Je potřeba pod něj mít bandážovou podprsenku (bez ramínek). Vršek kompletu by šel využít i sám o sobě, třeba k džínovým šortkám do pasu, a stejně tak sukně.

Foto: Eva Malúšová

Sukně 399 Kč, top 299 Kč, Mohito; sandály OrsayFoto: Eva Malúšová

Závěr? Komplety jsou všechno, jen ne nuda! Jak moc odhalený si vyberete, záleží na vašem vkusu i příležitosti, kam si ho plánujete obléct. Zároveň je příjemné, že můžete kousky nosit i zvlášť, a tím si vytvořit několik nových outfitů.

Další letní komplety

Foto: Archiv firem

Zleva: Košile, 999 Kč, kalhoty 999 Kč, Lindex; Top 599 Kč, sukně 799 Kč, MangoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Top 549 Kč, kalhoty 699 Kč, Bershka; Top 399 Kč, kalhoty 799 Kč, H&MFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Top 699 Kč, kalhoty 1199 Kč, Zara; komplet Trendyol, 409 Kč, prodává BezvasportFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Top 219 Kč, kalhoty 399 Kč, New Yorker; Top 549 Kč, kalhoty 599 Kč, Pull&BearFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám