Hlavní obsah

Ještě kratší aneb Jak si užít letošní trend ultra minisukní: jak je nosit do práce i na večírek

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Zaryté módní minimalistky, ve vlastním zájmu, nečtěte dál! Pokud ale milujete sem tam výrazný kousek s kapkou kýče, směle pokračujte! V centru dění je zde totiž oranžová minisukně se zlatými řetízky. Vyzkoušela jsem, co se k ní hodí.

Článek

Léto, čas zkracování! To si tuhle sezonu povědělo mnoho módních návrhářů, v popředí s Miu Miu. Tahle značka totiž představila ultra minisukni, kterou si pětapadesátiletá Nicole Kidman nezdráhala obléct na titulku Vanity Fair, a odhalit tak svoji vymakanou postavu. V obchodech se to jen hemží kraťoučkými sukněmi, a já se proto rozhodla jednu takovou také vyzkoušet. Rozhodně jsem se nedržela při zemi. Vybrala jsem si neonovou se zlatými řetězy a k ní přidala pár kousků ze své skříně. Zní to děsivě, ale když ji dobře vybalancujete, je z toho velmi hravý outfit. Přesvědčte se!

Minisukně s košilí

Po éře dlouhých sukní přicházejí opět ke slovu ty krátké. Délky mini útočí ze všech stran v podobě volánkových sukýnek a kalhotových nebo pouzdrových sukniček. Tahle oranžová je opravdu kraťoučká, měla jsem proto tendenci ji nějak vykompenzovat. K tomu se mi perfektně hodila delší bavlněná bílá košile a také jednoduché tričko doplněné růžovými teniskami, protože letos je jedna barva málo. Asi ne do práce, ale třeba na odpoledne s kamarádkou, proč ne!

Foto: Eva Malúšová

Sukně Reserved, 459 Kč; tenisky Adidas; tričko New Yorker; košile Lindex; kabelka Guess; sluneční brýle Crullé (kde nejsou uvedeny ceny, jde o starší kolekce)Foto: Eva Malúšová

Minisukně v party variantě

Stejně jako minisukně letí i bandážové topy. Můj černý, který mám ve skříni, sukni do pasu skvěle doplnil. Sladila jsem ho s černými sandálky na pohodlném blokovém podpatku, na kterém by šlo protančit noc. Košili, která sukni trochu usměrní, jsem použila místo sáčka. Pro mě outfit, v němž bych vyrazila na letní party! Košile je nejen praktická na chladnější večer, můžete si s ní v rámci stylingu pohrát: nechat ji volně jako já, spadlou z ramen, zavázanou v pase nebo do sukně zakasanou na jeden cíp.

Závěr: Možná by vás napadlo: „Je něco horšího než oranžová minisukně se zlatým řetězem?“ A upřímně, mě taky, ale nakonec se mi v outfitu jako celku moc líbilo. Jasně, není to kousek, který bude stavebním kamenem šatníku, a ani toho asi příliš nevydrží (zejména zlatavý řetízek, který dostane při praní zabrat). Ale jeden výrazný výstřelek se v létě vyplatí.

Foto: Eva Malúšová

Sukně Reserved, 459 Kč; boty Deichmann, 799 Kč; top Terranova; košile Lindex (kde nejsou uvedeny ceny, jde o starší kolekce)Foto: Eva Malúšová

Barevné minisukně

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 599 Kč; Bershka, 299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: ONLY, 599 Kč, prodává About You; Stradivarius, 449 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Even&Odd, 620 Kč, prodává Zalando; Zara, 399 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 499 Kč; Trendyol, 399 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám