Hlavní obsah

Nejen talent! Co proslavilo Kim Kardashian nebo Jitku Boho?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když se řekne jméno celebrity, u některých se lidem vybaví nejen filmy, kde hrály, či písničky, které vydaly, ale i konkrétní tělesné partie. Ty jsou někdy slavnější než ony samy. Kdo má populární pozadí a kdo poprsí?

Článek

Pro člověka, který touží po slávě, je dobré, když má nějaké poznávací znamení. U mnohých celebrit to může být i část těla. Ačkoli na začátku kariéry bylo třeba výrazné obočí či hezky tvarované pozadí vítaným poznávacím znamením, které pomohlo k proslavení se, později to může být spíš prokletí. Lepší je být znám pro to, co dělám, než na základě tělesných mír.

Kylie Jenner (23)

Na pověstné rty herečky Angeliny Jolie (45) už si v posledních letech nikdo moc nevzpomene. Zastínila je totiž modelka, majitelka kosmetické značky a členka klanu Kardashian-Jennerů.

Její plné rty jsou snem nejedné ženy, ale také rozhodně nejsou dílem přírody. Napíchat si je nechala už v patnácti letech, protože její vlastí úzké rty byly pro ni zdrojem mindráků. Výplně si prý později nechala odstranit a tvrdí, že teď jsou její plné rty zásluhou vlastní kosmetiky, kterou používá.

Foto: Profimedia.cz

K plným rtům si Kylie dopomohla a rozhodně to nebylo jen rtěnkouFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (40)

Štíhlé tvary ve stylu Twiggy jsou postupně vytlačovány těmi plnějšími. Už několik let je tělesným ideálem mnoha žen štíhlá postava s větším kulatým zadečkem, který je pevný jako kámen. Jeho propagátorkou je známá modelka a starší sestra Kylie Jenner.

Kim Kardashian byla mnohokrát obviňována z toho, že má v pozadí voperované implantáty, protože její zadní část příliš nekoresponduje se zbytkem těla. Ona to ovšem popírá. Někteří tvrdí, že nemá implantáty, ale že si zadeček nechala napíchat vlastním tukem z jiných částí těla.

Foto: Profimedia.cz

Takhle se Kim Kardashian nechala v roce 2014 vyfotit na obálku magazínu PaperFoto: Profimedia.cz

Cara Delevingne (28)

Jedna z nejlépe placených modelek světa a herečka si kromě práce získala pozornost i svým hustým obočím, které začaly napodobovat ženy po celém světě. Je výrazné, ale zároveň upravené a chloupky jsou jen tam, kde by měly být. Tento signifikantní znak Cara Delevingne ještě mnohdy vyšperkuje ztřeštěným výrazem.

Foto: Profimedia.cz

Výrazné obočí dělá modelce zajímavější tvář a umí se samozřejmě tvářit i seriózněFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (51)

Pověstným pozadím se může pochlubit také tato americká zpěvačka a herečka. Dokonce se šušká, že si svého kulatého pokladu natolik váží, že si ho pojistila na miliony dolarů. Sama zpěvačka to ovšem popírá. Za jejím krásným pozadím prý stojí tvrdá dřina v posilovně. Na stroj, který je zaměřený právě na posilování zadečku a nohou, si klidně naloží i 120kilové závaží.

Foto: Profimedia.cz

Dře v posilovně, a tak se nemusí stydět vystavovat se v plavkách Foto: Profimedia.cz

Tereza Maxová (49)

V dětství si tato česká topmodelka vyslechla nejednu necitlivou poznámku na svůj výrazný nos. Místo toho, aby ovšem v dospělosti utíkala na kliniku estetické chirurgie, udělala ze svého většího nosu přednost a jako modelka byla díky němu snadněji zapamatovatelná. Tereza Maxová vždycky tíhla spíše k přirozenosti a plastiky ji prý nelákají.

Foto: Profimedia.cz

Svůj větší nos modelka připisuje židovským kořenůmFoto: Profimedia.cz

Iva Kubelková (43)

Modelka, moderátorka a první ViceMiss roku 1996 bývá označována za nositelku nejkrásnějšího poprsí českého showbyznysu. Zatímco některé pseudocelebrity se předhánějí v tom, kdo si nechá udělat větší balony, jen proto, aby na sebe upozornily, Iva Kubelková tvrdí, že její dekolt je štědrým dílem přírody. V pubertě byl pro ni ovšem i zdrojem studu.

Foto: Profimedia.cz

Dekolt už se Iva Kubelková vystavit nestydíFoto: Profimedia.cz

Jitka Boho (29)

Modelka, zpěvačka a vítězka České Miss 2010 je díky svému úsměvu snadno zapamatovatelná. Horní zuby má totiž poněkud vystouplejší a do špičky, takže připomínají upíří špičáky. Naštěstí to Jitka nebere jako důvod, aby se na svět pořád jen mračila, a klidně se zeširoka směje.

Foto: Profimedia.cz

Byla by škoda, kdyby Jitka Boho skrývala svůj úsměvFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám