Hlavní obsah

Letní outfity a pantofle pro všechna vaše já

Foto: Fascinadora, Shutterstock.com

Foto: Fascinadora, Shutterstock.com

Reklama

Minimalistka, drsňačka, nebo spíš elegantní dáma se slabostí pro puntíkatý vzor? Podívejte se, jak můžou být pantofle variabilní k letním outfitům!

Článek

Pantofle perfektně doladí outfit do letních dnů a budete se v nich cítit pohodlně. V nabídce najdete nejrůznější styly, a proto jsme k nim vybraly i čtyři různé outfity. Který z nich je podle vašeho gusta?

Francouzský šarm

Na léto není pohodlnějších kalhot, než jsou široké culottes do půli lýtek. Mají v sobě esenci francouzské elegance, tak co ji nedotáhnout do dokonalosti? Sáhněte po pruhovaném tričku, ratanové kabelce a obujte kožené pantofle s plochou podrážkou. PS: Nezapomeňte na červenou rtěnku!

Foto: Archiv firem

1. Kabelka Deichmann, 499 Kč; 2. Pantofle Baťa, 399 Kč; 3. Culottes Vero Moda, 1049 Kč, prodává About You; 4. Náušnice H&M, 199 Kč; 5.Triko Esprit, 399 KčFoto: Archiv firem

Motorkářka i princezna v jednom

Jestli se neumíte rozhodnout, jestli být princeznou, nebo drsňačkou, už nemusíte, můžete být oboje! Pantofle ve stylu „korkáčů“, ale trochu okořeněné kůží a cvoky, připomínají naše oblíbené biker shoes. Tenhle typ pantoflí mívá kvalitnější a tvarovanou podrážku, která zajistí pohodlí a udrží správnou klenbu chodidla. Jako kontrast k nim zvolte saténovou midi sukni.

Foto: Archiv firem

1. Čelenka Stradivarius, 199 Kč; 2. Pantofle Karl Lagerfeld, 4400 Kč; 3. Sukně Birgitte Herskind, 1430 Kč, prodává Zalando; 4. Ledvinka Medicine, 439 Kč, prodává Answear; 5. Náušnice s brilianty ALOve, 16 520 Kč; 6. Tílko H&M, 249 KčFoto: Archiv firem

Vždycky sportovně!

Gumové pantofle nejsou jen nezbytnou obuví na pláž. My říkáme, klidně v nich vyrazte do města na odpoledne s kamarádkou. Využijte jejich sportovní provedení a dolaďte k nim outfit v uvolněném stylu. Pokud si netroufáte na crop top se zajímavým vázáním okolo pasu, vsaďte na oversized tričko s vtipným potiskem vašeho oblíbeného filmu.

Foto: Archiv firem

1. Kruhy Pull & Bear, 199 Kč; 2. Pantofle Hugo Boss, 1299 Kč, prodává About You; 3. Gumička H&M, 149 Kč; 4. Šortky Bershka, 549 Kč; 5. Crop top s vázáním Bershka, 299 Kč; 6. Batoh Johnny Urban, 1829 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Retro elegance

Léto bez puntíku? Neexistuje. Navíc letos puntíky slaví velký comeback. Svezte se tak na retro vlně, kterou podpořte ještě nebesky modrou a pantoflemi na podpatku, které vypadají, jako byste je vyndaly z devadesátkového šatníku. Nezapomeňte na doplňky, v tomto případě bude lépe sedět stříbro. (Puntíky a další letní trendy pro ženy 40+)

Foto: Archiv firem

1. Náhrdelník Pieces, 360 Kč, prodává Zalando; 2. Pantofle Gino Rossi, 1699 Kč, prodává CCC; 3. Sluneční brýle Ray-Ban, 2479 Kč; 4. Sukně Stradivarius, 549 Kč, prodává Zalando; 5. Tričko Promod, 499 Kč; 6. Psaníčko Elega, 3800 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám