Hlavní obsah

Lucie zhubla 25 kilogramů, přitom se v jídle neomezovala ani nepočítala kalorie

 

Reklama

Být trochu sobecká a udělat si čas i pro sebe. A tolik zas tu stravu neřešit. Tím se řídí čtenářka Lucie (34), které se povedla skvělá proměna. Dnes je o 25 kilo lehčí a je z ní nadšená sportovkyně. Na její proměnu se podívejte ve videu!

Článek

Sport bylo pro Lucii (@luciiiiet) sprosté slovo a stravu vůbec neřešila. Do třiceti let se potýkala s nadváhou a tím nejvyšším číslem na váze bylo 85 kilo. Nastartovat hubnutí se ji podařilo tak nějak náhodou, a protože se ji začala líbit štíhlejší postava, rozhodla se pro to dělat i něco víc. Dohromady se jí podařilo shodit 25 kilo.

Za její současnou postavou jako proutek ale nejsou žádné drastické diety ani počítání kalorií. Ano, vybírá si zdravější potraviny, ale klidně si dopřeje i sladkou svačinu. Řídí se totiž pravidlem 80:20, což znamená, že většinu jídelníčku tvoří zdravá a vyvážená strava a těch zbylých 20 % je vyčleněno na nějaké ty neřesti. Podívejte se ve videu na Lucčinou skvělou proměnu.

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na email Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Za půjčení oblečení a doplňků na natáčení děkujeme značkám Reserved, Lindex, Zara a CCC.

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme Prostor39, Řehořova 33/39, Praha 3.

Reklama

Související témata:

Načítám