Hlavní obsah

Lvi budou v říjnu úspěšní, Býci na dně! Co tarotoskop předpovídá vám?

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim už je tady v plné parádě a s ním i další výklad z tarotových karet pro jednotlivá znamení. Co přinese říjen právě vám? Čtěte dále.

Článek

Na začátek něco k úplňku – v říjnu se ho dočkáte hned 5. a ponese se ve znamení Berana. Co to pro vás znamená? Hlavně to, že byste si měli dávat pozor na svou výbušnost. Když se kormidla ujme horkokrevný Beran, všichni mají tendence reagovat přehnaně a zlobit se i kvůli maličkostem, které by se jich jindy nedotkly. Držte tedy vztek pod kontrolou a nezlobte se na ty, kteří to nezvládnou.

Beran (21. 3.–20. 4.) Císař – Rytíř mečů – Rytíř pohárů

V říjnu budete mít pocit, že je najednou třeba za vším udělat tlustou čáru a začít s čistým stolem. Vrhnout se do dramatické reorganizace života možná není úplně špatný nápad, protože když dáte své existenci jasnější strukturu a budete víc plánovat, sami sobě ve výsledku poděkujete. Tyhle změny člověka vždycky nakopnou. Na druhé straně byste ale neměli utíkat do extrémů: nesnažte se stát se nelidským robotem, který dodrží každý termín přesně na vteřinku, ale ani nerezignujte úplně. Zlatá střední cesta je vaší volbou.

Býk (21. 4.–21. 5.) Luna – 5 holí – Blázen

Dávejte na sebe pozor, zdá se totiž, že síla podzimních chmur na vás dolehne naplno a vy budete mít pocit, že se vám všechno sype na hlavu. Jak už to tak bývá, když se pokazí jedna věc, nakonec se pokazí všechny. Důležité je si to tolik nebrat a hlavně se pod tíhou neúspěchů a komplikací nezlomit. Zcela vědomě pracujte na tom, abyste si od všeho drželi odstup a byli schopni všechno hodit za hlavu, když bude potřeba. Bez pořádné dávky flegmatického klidu říjen nemůžete zvládnout, tak se na ten chaos připravte.

Foto: Nikodash, Shutterstock.com

Podzimní chmury zasáhnou Býky více než ostatníFoto: Nikodash, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 7 mečů – 7 holí – 3 meče

Ač se tohle neposlouchá dobře, v měsíci říjnu vás čekají nějaké srdeční trable, týkající se vaší drahé polovičky. Vyjasněte si všechno co nejdříve, protože karty naznačují, že když necháte situaci vyhnívat, nic dobrého z toho nevzejde. Kromě toho v tomto měsíci zapomeňte na neupřímnost a chytračení – ani ty vám nic dobrého nepřinesou. Nesnažte se kličkovat, naopak: ke všem problémům, kterým bude třeba čelit, se postavte přímo a s lidmi jednejte na rovinu. Jen tak se vyhnete tomu, že nakonec budete muset hájit sami sebe.

Rak (22. 6.–22. 7.) Eso holí – Ďábel – Smrt

Jakkoli negativně může na první pohled tento výklad vypadat, neděste se. Naznačuje jen to, že pro vás říjen bude trochu náročnější. Na začátku měsíce totiž budete mít obrovskou příležitost něco změnit a rozpohybovat něco, co vás dlouhodobě trápí. Vrhnete se do toho po hlavě, ale v půlce října vám dojde dech a vy budete v pokušení to prostě nějak obejít, ošulit, našvindlovat. Odolejte tomu. Vyškrábněte každý zbytek síly, co v sobě najdete, a uvidíte, že změna, která bude po dokončení všeho následovat, bude stát za to.

Lev (23. 7.–22. 8.) Síla – 5 hole – Král holí

Říjen pro vás bude velmi pozitivním měsícem, na který budete ještě rádi vzpomínat. V práci totiž konečně najdete vnitřní sílu podniknout několik kroků, které už dlouho přemíláte v hlavě a nemohli jste se k nim rozhoupat. Odhoďte obavy, teď je ta správná doba realizovat všechny své nápady. Karty totiž naznačují zdar a úspěch. Navíc, pokud ukážete, že máte potřebné sebevědomí, čeká vás i mírný kariérní postup, protože si někdo nahoře všimne, že zkrátka máte to, co je třeba. Nenechte si tuhle šanci utéct kvůli studu.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Pracovití a sebevědomí Lvi se dočkají úspěchu v kariéřeFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.) 2 meče – 2 pentakly – 2 hole

Říjen pro vás bude měsícem balancování a vyvažování. Snad ve všech oblastech života teď stojíte na úzké středové čáře a ještě není jasné, na kterou stranu přepadnete. Žonglujete právě ve vzduchu se svými finančními prostředky a rozhodujete se, zda investovat, či ne? Karty radí ještě počkat, protože o situaci nemáte dost informací. Taky se snažte nepřiklánět ani na jednu stranu v rámci konfliktu mezi vašimi přáteli, nebylo by z toho nic dobrého. Zkrátka vydržte ještě chvíli balancovat.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 7 pentaklů – 6 holí – 5 mečů

V práci teď všechno stojí, ale můžete si za to sami – nerozhodně přešlapujete na místě a snad z lenosti, snad ze stresu nejste schopni učinit rozhodnutí, na které všichni čekají. Skočte do toho po hlavě, převezměte zodpovědnost a úspěch, který přijde, pak oslavte jako správný vůdce. V osobním životě však nějaké vůdcovské ambice a ego odložte, nepřineslo by to nic dobrého. Ve vztazích je všechno otázkou komunikace a ústupků, tak se nechovejte jako diktátor, nikdo o to nestojí.

Štír (24. 10.–22. 11.) 4 pentakly – Síla – 9 mečů

Jste moc opatrní a nejistí, bojíte se riskovat. Kvůli tomu máte občas pocit, že se všem daří lépe než vám. Tak to není. Jen jsou ochotni se něčeho vzdát, aby něco jiného získali. Přemozte svou opatrnou zdrženlivost a ukažte, že vám na něčem záleží, projevte svou vášeň. Když se budete věčně jen upejpat a před životem utíkat, hořce spláčete nad výdělkem. Nejvíce totiž budete litovat ne okamžiků, kdy jste se rozhodli špatně, ale těch, kdy jste se nerozhodli vůbec a zbaběle vycouvali.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Mírnost – Věž – 7 pohárů

V posledních týdnech sami sebe obelháváte a záměrně se schováváte před skutečným stavem věcí. Ano, někdy je jednodušší skutečnost nevidět, ale nikdy to nepřinese dobré výsledky, protože vás realita vždycky dožene. Zareagujte rychle a klidně, připusťte, že se něco pokazilo a že je potřeba to napravit. Díky tomu minimalizujete jinak poměrně drsný dopad problémů, které na vás číhají už dost dlouhou dobu. Budiž pro vás tato situace cennou lekcí, že je vždycky lepší řešit komplikace včas.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Král pentaklů – Páže holí – 8 mečů

Říjen by měl ve vašem případě patřit rodině, která už delší dobu čeká, až si jí zase pořádně všimnete. Samozřejmě, v práci toho bylo hodně a pro samé starosti nevidíte… Ale udělejte si na své blízké čas. Zaslouží si to a odmění vás příjemně strávenými chvílemi, které rozpustí tu kostku ledu, která svírá vaše vnitřnosti. Stačí pár chvilek s těmi, které máte nejradši, abyste si uvědomili, že jste toho v sobě spoustu potlačovali. Vždycky si najděte čas na lidi, kteří jsou pro vás důležití, nikdo vám nedobije baterky lépe.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Kozorozi by se měli věnovat rodině – nikde jinde si tak skvěle neodpočinouFoto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 4 meče – Luna – Páže pentaklů

V říjnu vás přepadne nějaká viróza či nachlazení a vysaje z vás veškerou energii a chuť něco dělat. Dejte si čas na zotavenou, protože pokud si pauzu nedopřejete, budete se jen bezcílně plácat od jednoho k druhému a stejně z toho nakonec nic nebude. Když si ale odpočinete a na chvíli vystoupíte ze zavedené rutiny, uvidíte, že se k povinnostem budete vracet s čistou hlavou a jasným cílem. Využijte dny strávené v posteli k tomu, abyste si ujasnili, co vlastně chcete. Moc vám to pomůže.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Rytíř pentaklů – 7 holí – 9 pentaklů

Jakkoli těžký pro vás začátek října bude, mějte na paměti, že se blýská na lepší časy. Bude totiž potřeba obhájit sama sebe, své postoje a názory, a to je něco, co dělá všem Rybám potíže. Je důležité, abyste se sami za sebe uměli postavit, protože vy přece děláte to, čemu skutečně věříte. Jestliže se vám o tom povede přesvědčit i ty ostatní, kteří vám nevěří, máte dobře našlápnuto a pocit z dobře odvedené práce vás hodně posílí na několik dalších měsíců. Naučte se bojovat sami za sebe!

A co přinese říjen vám? Na co se nejvíc těšíte?

Reklama

Související témata:

Načítám