Hlavní obsah

Mašle jen pro malé holky? Kdepak! Těmhle dámám sluší skvěle

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá nebo velká, nenápadná nebo nepřehlédnutelná. Řeč je o mašli, a rozhodně ne proto, aby vás našli. Ale aby dodala vašemu outfitu šmrnc a nádech originality. Mašle totiž dokáže zázraky a v módě má rozhodně své místo.

Článek

Zapomeňte na mašličky, které si vážou malé holčičky na copánky. Mašle může mít mnoho podob a faktem je, že ani dospělé ženy by ji ze svého šatníku neměly zcela vyřadit. Podívejte se, jak to s mašlemi umí slavné dámy, a inspirujte se.

Poppy Delevingne (35)

Střihově i barevně jednoduché šaty a k tomu výrazná mašle, to je prostě ideální kombinace. A pravda je, že kdyby tato britská modelka vyrazila na pařížskou přehlídku značky Miu Miu v šatech, které by mašle nezdobila, nejspíš by se ztratila v záplavě dalších nudných černých šatů. Takhle byla nepřehlédnutelná, svá, zároveň ale stále elegantně decentní.

Foto: Profimedia.cz

Vidíte, co dokáže mašle s černými šaty?Foto: Profimedia.cz

Blake Lively (34)

Americká herečka se na začátku listopadu zúčastnila společenské akce v Empire State Building, kde se slavil konec některých pandemických opatření. Zazářila v nepřehlédnutelných rubínových šatech, které doplnila botkami ve stejné barvě. A protože se blíží Vánoce, mohla si dovolit i odvaz v podobě velké mašle, která šaty zdobila.

Foto: Profimedia.cz

K předvánočnímu času mašle, rudá barva a trocha toho lesku jednoduše patříFoto: Profimedia.cz

Klára Issová (42)

Vybalancovat potřebu elegance, zároveň to nepřehnat se zdobností, to se skvělé české herečce Kláře Issové rozhodně povedlo. Na projekci filmu Známí neznámí, kde účinkuje, vyrazila v jednoduchých elegantních černých šatech, které ale doplnila střídmou mašlí u krku. Tohle je model, který směle můžete vynést do divadla, na slavnostní večeři, prostě všude tam, kde potřebujete dodržet určitý slavnostní dress code, ale na velkou večerní to není.

Foto: Profimedia.cz

Elegance, střídmost a šmrnc, i to se dá skloubit s mašlíFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (54)

Červený koberec si zaslouží něco speciálního, a když jde navíc o udílení filmových cen Oscar, stojí za to se módně trochu odvázat. A to se herečce Nicole Kidman v roce 2018 rozhodně povedlo. Úchvatné modré šaty zvýraznily její skvělé křivky a o „wau efekt“ se postarala velká mašle v oblasti pasu. Dokonalý model na opravdu slavnostní událost.

Foto: Profimedia.cz

Hollywoodská herečka si se svou ultra štíhlou postavou může dovolit v podstatě cokoliFoto: Profimedia.cz

Dove Cameron (25)

Tady je vidět, že leckdy jde opravdu kombinovat nekombinovatelné. Bílé, nadýchané a vyloženě něžné šaty a strohá černá mašle? V podání americké herečky tento kontrast nevypadá vůbec špatně, rozhodně je to model, který se na červeném koberci jen tak nevídá. A samozřejmě tomu pomáhá i hereččino mládí, které si prostě určitou rebelii z podstaty věci může dovolit.

Foto: Profimedia.cz

Něžná bílá v kombinaci s černou mašlí? Proč neFoto: Profimedia.cz

Kate Hudson (42)

Charitativní akce Baby2Baby zajišťuje pomoc dětem žijícím v chudobě a tradičně ji přichází podpořit i velké množství hollywoodských celebrit. O výrazné modely mezi nimi nebývá nouze, letos byla ovšem nepřehlédnutelná Kate Hudson. Romantické dlouhé šaty s květinovým vzorem přepásané masivní růžovou mašlí jsou super a herečce neuvěřitelně sluší.

Foto: Profimedia.cz

Růžová a červená? Dvě barvy, které spolu nečekaně ladíFoto: Profimedia.cz

Lucie Bílá (55)

Lucie Bílá je důkazem toho, že vkusné mašle se nemusíte bát v žádném věku. Takový střídmý střih klasických pouzdrovek dává prostor k lecčemu. Červená barva je sexy a zpěvačce vážně sedí, mašle v oblasti pasu dodává modelu trochu té něžnosti a romantického nádechu. Za nás skvělá volba na jakoukoli trochu slavnostnější akci, třeba do divadla.

Foto: Profimedia.cz

Klasické pouzdrovky a mašle? V podání zpěvačky výborná volbaFoto: Profimedia.cz

Uznáváme, že vzhledem k blížícím se Vánocům jsou u vás mašle aktuální spíš v souvislosti s dárky. Jak zabalit dárky? Máme pro vás 7 originálních tipů!

Reklama

Načítám